promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi jóslás: rád mosolyog a szerencse?
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése: 

Szerencse: A mai nap rád mosolyog a szerencse, életed pozitív fordulatot vehet. Akármibe kezdesz bele a nap folyamán, biztosan sikerülni fog! Az anyagiak terén is jól alakulnak a dolgok: kisebb pénznyereményre számíthatsz vagy olcsóbban hozzájuthatsz valamihez, amire már régóta vágysz. Párkapcsolati kérdésnél váratlan, kellemes meglepetést jelez a lap. Egészséggel kapcsolatban is kedvező fordulatokat mutat a kártya.

2. kártya jelentése:

Pénz: Mindenképpen szerencsés időszak köszönt be az életedbe. Sikereket, előléptetést mutat a lap, ami anyagi gyarapodással jár, ugyanakkor figyelmeztet is, hogy bánj óvatosan, felelősségteljesen a megszerzett javakkal. Váratlan örökséget is jelezhet a kártya. Kapcsolati téren csupa jó dologra számíthatsz, a szerelmi életed biztos alapokon nyugszik, érzelmekben gazdag. Egészség terén, ha épp beteg vagy, gyorsan kilábalsz a kórságból.

3. kártya jelentése:

Féltékenység: Ezt a lapot azért választhattad, mert nem bízol eléggé magadban. Őrlődsz, nem tudod elhatározni magad egy bizonyos helyzetben. Hinned kell magadban, mert ez a belső bizonytalanság csak azt eredményezi, hogy egyre kilátástalanabbnak látod a jelenlegi problémát, holott a valóságban nincs okod komolyabb aggodalomra. Félted a párkapcsolatodat, az állásodat, de épp az ezzel járó szorongás mérgez meg mindent. Ha a te lelked rendben van, elképzelhető, hogy a környezetedben valaki féltékeny rád, amire nem árt odafigyelned.

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás