promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ne engedd, hogy felboruljon a kártyavár a hétvége előtt
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha szépen felépítették mindent, akkor nem szabad hagynod, hogy kicsússzon a lábad alól a talaj. Lássuk, hogy mit jósolnak a bolygók a csillagjegyed számára!

Kos (március 21. - április 20.)

A csend most erény, és a cselekedetek hangosabban fognak szólni, mint a szavak. Úgy néz ki, hogy a kommunikáció ma nem lesz az erősséged, így ha emberek előtt kell beszélned, vagy valami fontosat kell kommunikálnod, légy különösen óvatos. Semmit se akarj halogatni – ha túl leszel a fő feladatokon, csak akkor lehet nyugodt a hétvége.

Bika (április 21. - május 20.)

Előfordulhat, hogy picit rövidebbre kell húznod a nadrágszíjat. Ne költekezz feleslegesen, és nézd meg jól, hogy hová teszed a pénzt. A bolygók valami váratlan kiadást jósolnak a közeljövőben – ha nem leszel rá felkészülve, akkor sokáig vakarhatod a fejedet, miképp fogod megoldani. A munkában főleg a rutinodra támaszkodj, és ne akarj semmit túlbonyolítani.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ma nem tudsz világosan átlátni mindent, szóval bölcs dolog a fontos döntéseket későbbre halasztani, ha van rá lehetőség. Vegyél néhány lélegzetet, mielőtt bármibe belekezdenél, mert hajlamos vagy olyan érzelmi döntéseket hozni, amik nem fognak jól elsülni. A türelem és a megfontoltság legyen a jelszavad – ne csak a mai napon, hanem a közelgő hétvégén is.

Rák (június 22. - július 22.)

Kicsit felpezsdülhet a véred, de ezt azért igyekezz kordában tartani. Olyan dolgokra pazarolhatsz el energiát, amik nem biztos, hogy kifizetődőek lesznek később. Ügyelj arra, hogy olyan emberekre szánd az időt a közelgő hétvégén, akik valóban törődnek veled, és ne csak azokra, akik izgalmasabbá teszik az életed.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Pusztán azért, mert olykor repkednek a fejedben a negatív gondolatok, még nem jelenti azt, hogy valódi probléma van. Legyél óvatos, mert a félelmeid becsaphatnak. Az aggódást félre kell tenned, és muszáj leszel kockázatokat vállalni, mert így tudsz pontot tenni a legtöbb gond végére. Ha előveszed a magabiztos énedet, akkor nem lesznek előtted akadályok a hétvége előtt.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Oda kell figyelned, mert a legtöbb ember nem őszinte veled valamiért. Benne lehet az is a levegőben, hogy félnek a kritikáidtól. Fontos, hogy ha valaki becsületesen elmondja mi a baj, akkor ne harapd le ezért a fejét. Bizony te is követhetsz el hibákat, és lehet fogsz is a mai napon. Jobban kell összpontosítanod a célra, és ne engedd, hogy lankadjon a figyelmed.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A mai napon még az apróbb részletekre is különös figyelmet kell fordíts. Könnyen el tudnak kalandozni a gondolataid, ami felesleges problémákat okozhat. Csak akkor kapcsold ki az agyad, ha már minden fontosabb feladatot magad mögött hagytál. Érzelmileg is befolyásolhatóbb vagy – ne engedd, hogy mások rád erőltessék az akaratukat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Feszültség van a közeledben? Akkor bizony inkább számolj tízig, mielőtt megszólalnál. Nem kellene a hétvége előtt bárkinél is kihúznod a gyufát. Van elég feladatod, szóval koncentrálj inkább arra. Otthon is lehetnek nézeteltérések, de ezt a rutinoddal fogod tudni kezelni. Este próbáld meg levezetni a napi feszültséget a kedvenc elfoglaltságoddal.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ideje sok mindenben elengedned a múltat. Nosztalgikus hangulatba kerülhetsz, eszedbe juthatnak a régi szép idők, de vigyázz, hogy ezzel nehogy valamilyen sebet szakíts fel. A változások olykor furák lehetnek, de ne ragaszkodj mindenben a régihez. Kezdheted az újat azzal is, hogy a közeledő hétvégén átalakítod picit a környezeted.  

Bak (december 22. - január 20.)

A semmiből váratlanul szorongás törhet rád. Úgy vagy vele, hogy sokszor nem tökéletes, amit csinálsz, vagy vannak problémák, amiknek nem fogod megtalálni a megoldását. Ezek az aggasztó gondolatok visszaszoríthatnak téged, szóval valahogy úrrá kell lenned rajtuk. A barátaid segíthetnek kimászni a gödörből és a pozitív irányba terelni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A kritikát sosem szórakoztató fogadni, de mégis hasznos lehet olykor. Szereted a saját utadat járni, de nem árt, ha ma mégis hallgatsz másokra. Változó a hangulatod, de az tud igazán feldobni, ha hamar a végére érsz mindennek. Legyél kitartó, végezz a dolgaiddal, aztán előkerülhet a felszabadult éned, aki mindig tudja mit akar. Ne hagyd, hogy mások akadályozzák a boldogságod.

Halak (február 20. - március 20.)

Ha túl sok probléma van terítéken, akkor nagyon könnyen besokallhatsz. Igyekezz apró szüneteket tartani, még akkor is, ha úgy érzed, hogy sose lesz vége ennek a napnak. Inkább vizsgáld felül a döntéseidet, mert ha hibázol, akkor csak nagyobb káoszt fogsz teremteni magad körül. Hétvégén jó lenne, ha a testedet és a lelkedet is kényeztetnéd picit.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás