promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre egy lottónyertes, aki nem szórta el hülyén a pénzét
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A férfi 25 év alatt megduplázta vagyonát, most pedig a válása miatt megfelezte.

Karl Crompton nevét 1996-ban mindenki jól ismerte Angliában, hiszen az akkor 23 éves fiatalember 11 millió fontot nyert a lottón, és ezzel remek partivá vált. A most 48 éves férfi jól forgatta a pénzt, de nemrég elvált feleségétől, és ezzel rögtön a vagyona is megfeleződött.

Karl pedig a gyerekkori szerelmét, Nicole-t vette nőül, és okos befektetésekkel nagyjából megduplázta a szerencsés módon nyert pénzt. Valami mégis elromlott, ám a férfi nem esett kétségbe, és megmutatta, hogy nem felejtette el, honnan is érkezett. Nemrég Blackpoolban fotózták le, ahol egy építkezésen

talicskát tolt.

A milliomos nincs rászorulva a kétkezi munkára, de ettől függetlenül keményen melózott egy elnyűtt pólóban és malteros térdgatyában. Nem robotolt egész nap, hanem egyszer csak beugrott a Land Rover Discovery kocsijába, amely szerény darabja a nyereményből vásárolt autógyűjteményének.

Karl a hírek szerint nagyvonalú volt az ápolónőként dolgozó feleségével, hiszen otthagyta neki a közösen épített, öt hálószobás, 3,6 millió fontot érő családi házat. A luxusingatlanhoz tó is tartozik, de a férfi a szüleit is a közelbe költöztette.

Karl a korabeli tudósítások szerint 3,5 millió fontot költött kocsikra és drága vakációkra a lottónyereményt követő években. De aztán észbe kapott, és ingatlanbirodalmat épített, majd a lakások kiadása-eladása révén 22 millió fontra növelte vagyonát.

„Anyu, apu és a tesóm segítettek kiválasztani néhány számot, aztán eltűntem a haverokkal. A következő reggelen anyu azt mondta, hogy négy számát kihúzták a lottón, és 96 fontot nyert. Ezután én is megnéztem a szelvényemet, és alig hittem el, amit láttam. 10 903 198 fontot nyertem”

– elevenítette fel a 25 éve történteket a férfi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás