Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: egy pillanat tönkretehet mindent!

Napi horoszkóp: egy pillanat tönkretehet mindent!

Élet

Napi horoszkóp: egy pillanat tönkretehet mindent!

Élet

Ezo Terézia 05:35

Elégedetlen leszel, vagy lehozod a csillagokat az égről? Lássuk, hogy mit jósolnak a bolygók!

Kos (március 21. - április 20.)

Egy váratlan esemény miatt minden felborulhat körülötted. Talán még az eltervezett programjaidat is le kell mondanod. Fel kell állítanod magadban egy sorrendet, hogy mi a legfontosabb. Ha muszáj, akkor háttérbe kell szorítanod a szórakozást, nehogy nagyobb bosszúság érjen. A rugalmasságodra is nagy szükség lesz a mai napon.

Bika (április 21. - május 20.)

Nagyon jó a hangulatod, de könnyen kicsúszhat a lábad alól a talaj, ha nem pihened ki magadat normálisan. Közben egyre nagyobb felismerések kerülnek eléd. Most a felszínes és a kétszínű embereket kellene minél hamarabb kigyomlálnod az életedből. Van is egy illető, akire másképp nézel, mint eddig.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Csendes és nyugodt korszak áll előtted. Erre már nagyon régen vágytál, és meg is érdemled. Egyszerűen túl sok volt a gond körülötted. Éppen itt lesz az ideje, hogy megnyugodj. A pároddal is remekül alakul minden, viszont ha még szingli vagy, akkor a szerelem is közeledhet. Bármilyen nagy az öröm, a teendőidet azért ne hanyagold el.

Rák (június 22. - július 22.)

Nagyon oda kell figyelned magadra. Kikotyoghatsz egy olyan titkot, amit nagyon nem kellene. Ha nem tudod megőrizni, akkor nagy lavinát, és félreértések sorozatát indíthatod el vele. Viszont ha így alakul, akkor valahogy helyre kell tenned a baklövést, és ahhoz elég erős haditerv kell. Jobban teszed, ha inkább nem pletykálsz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma végre fel tudsz töltődni teljesen energiával, szóval okosabb lenne, ha megpróbálnál csak magadra figyelni. Bármi gond is kerül elő, azt ha lehet, állítsd parkolópályára. Semmi baj nincsen azzal, ha picit el szeretnél vonulni, de ha hangosabb társaságra vágysz, akkor arra is rátalálhatsz. A lényeg, hogy találd meg azt programot, ami a legközelebb áll hozzád.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem igazán szereted, ha ellenőriznek, vagy megkérdőjelezik a hitelességedet. Ma mégis belefuthatsz egy ilyen szituációba, de emiatt nem szabad, hogy felmenjen benned a pumpa. Azt amúgy is tudod, hogy a hozzád legközelebb álló emberek hisznek és bíznak benned. Törekedj a pihenésre ma, mert hamarosan nagyon kihívások várnak rád.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma remek formában vagy, és a sikert szinte magadhoz tudod vonzani. Igyekezz kihasználni ezt a szerencsés napot. Ma egy olyan problémát is megoldhatsz, ami felett mindig elsiklasz, mivel félsz, hogy gallibát okozna. Ha az energiádat a munkádra fordítod, akkor szinte bárkit le tudsz körözni, de a Mars meg tudja neked adni a kellő lendületet mindenhez.  

Skorpió (október 24. - november 22.)

Váratlan események, és hirtelen változások következhetnek be nem csak nálad, hanem a közeli környezetedben is. Még az is lehet, hogy befolyásolják egymást. Olyan feladatok kerülhetnek elő, amiket máskor kifejezetten élvezni szoktál, de most eléggé lefárasztanak. Próbálj meg nyugalmat teremteni magad körül, és este lazíts egyet.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Remélhetőleg feltöltődtél a hétvégén, mert ezen a héten nagyon oda kell tenned magad. Főleg átmeneti dolgok nyomaszthatnak ma, de azért, mert elég sok kérdést érzelmi alapon közelítesz meg. Jobb lenne higgadtan leülni, és átgondolni őket. Legyél kitartó, következetes, és ne feledd, hogy a kapkodással nem mész jelenleg semmire.

Bak (december 22. - január 20.)

Figyelj oda, mert az átalakulás lehet már megkezdődött az életedben, amire vártál. Igent mondhatsz egy merész lehetőségre, amit sokan őrültségnek tartanak. Muszáj leszel hinni magadban, mert a többség inkább le akar beszélni róla. Azonban ne feledd, hogy mindent csak fokozatosan tudsz elérni. Ne akarj nagyot markolni, mert akkor kicsit fogsz fogni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Egy remek napra ébredhetsz, ha tiszta fejjel indítod a hetet. Nem késő még ma este sem leülni átgondolni a dolgokat. Amik elérhetetlen messzeségnek tűntek, azok hamarosan karnyújtásnyira lesznek tőled. Merj nagyot álmodni, és persze tegyél is érte. A szerencse jelenleg a te oldaladon fog állni, így nincs mitől pánikolnod.

Halak (február 20. - március 20.)

Eléggé feszült hangulatban vagy. Akkor fokozottan figyelj erre oda, hogy meg tud bolondítani az időjárás és egy kis front. Összevitatkozhatsz egy kis apróságon egy közeli ismerősöddel. Jobb lenne minél hamarabb békét kötnetek, és nem foglalkozni vele tovább. Képes vagy felfedezni mások erősségeit, de ezt ne önző érdekekre használd.

Borítókép: Profimedia