Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: lehet a jelenlegi bolygóállás tönkreteszi a hétvégédet?

Napi horoszkóp: lehet a jelenlegi bolygóállás tönkreteszi a hétvégédet?

Élet

Napi horoszkóp: lehet a jelenlegi bolygóállás tönkreteszi a hétvégédet?

Élet

Ezo Terézia 05:35

Ha kézben tudod tartani a dolgokat, akkor nem fog összeomlani a kártyavár. Lássuk, hogy mi vár a csillagjegyedre!

Kos (március 21. - április 20.)

Jó hangulatban indulhat a hétvégéd, ha nem hagyod, hogy a negatív energiájukat átragasszák rád más emberek. Jó, ha teret engedsz magadnak – igyekezz picit spontán lenni. Ha van munkád, akkor ezt nehéz kivitelezni, de délután már igazán magadra tudsz találni. Próbálj egy kis időt tölteni a természetben, vagy engedj a kreatív énednek.

Bika (április 21. - május 20.)

Fel kellene dobni picit az életteredet. Lehet nem ártana bevetni egy nagytakarítást, vagy átrendezni néhány dolgot. Az a lényeg, hogy jól érezd magad a környezetedben és tudjon motiválni. Bölcs dolog most együttműködni másokkal. Állj készen a kompromisszumra a hétvégén és kerüld a felesleges vitákat. Áramoljanak a pozitív energiák.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A légkör most megfelelő, hogy igazán meg tudd mutatni magad. Jól kommunikálsz, és még azt is le tudod venni a lábáról, akivel általában nem szoktad megtalálni a közös hangot. Az utóbbi időben nem volt nagyon életkedved, de gyakorlatilag újjáéledhetsz ezen a hétvégén. Vállalj picivel több kockázatot a határokon belül.  

Rák (június 22. - július 22.)

A levegőben lévő összes holdenergia fel tudja tölteni a csillagjegyedet. Használd okosan az energiáidat, és oszd be az idődet. Fontos, hogy a feladatok mellett jusson a pihenésre is. Igyekezz követni az ösztöneidet, még akkor is, ha így hirtelen nem érted őket. Érzékenyen reagálhatsz a kritikákra, de tudd legbelül, hogy nem kell változnod.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Igyekezz a háttérbe szorítani a bizonytalanságodat. Ha döntésképtelen vagy, akkor vannak melletted olyan emberek, akikben megbízol, és segíthetnek neked. Becsüld meg az apró és szép pillanatokat. A múltat és a csalódottságot muszáj leszel valahogy félresöpörni, mert az életvidám énedre van szükség a sikerekhez.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Gondolkodj el kétszer, mielőtt dicsekszel vagy kritizálsz. Azon munkálkodj, hogy egyensúlyt tudj teremteni a környezetedben. Semmi baj nincsen azzal, ha picit el szeretnél vonulni a többiektől. Tedd meg, és töltődj fel úgy, ahogy te szeretnél. Ha elő akarnak törni az érzéseid, akkor nyugodtan mutasd ki őket.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nehezen tudnak kihozni a sodrodból, de a mai napon még ez is összejöhet valakinek. Próbáld meg ne magadra venni, mert inkább csak egy félreértés az egész. Legyél türelmes, és akkor senki sem fog tudni beléd kötni. Akkor viszont nyugodtan felemelheted a hangod, ha valaki már régóta nem úgy csinál valamit a környezetedben, ahogy kellene.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Bizonytalannak érzed kicsit a jövődet, és ez mostanában elég gyakran megfordul a fejedben. Ez picit gátol is abban, hogy határozott és tettrekész legyél. Nem szabad hagynod, hogy ez az egész érzés elkezdjen fojtogatni. Mindenen lehet változtatni, ne feledd, olyanon meg ne kezdj el pánikolni, ami még nem következett be.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha ki tudtad használni az eléd gördülő lehetőségeket, akkor tényleg gazdagodhattál új ismeretségekkel az utóbbi időn. Mindenképpen tartsd közel őket, mert később szükséged lehet rájuk. Most nem szabad szerénynek lenned, hanem meg kell mutatnod önmagadat. A humorod és az egyéniséged tündököl, amivel a legkeményebb szíveket is meg tudod hódítani ezen a hétvégén.

Bak (december 22. - január 20.)

Picit többet kellene foglalkoznod magaddal. Benned van, hogy mindenkinek szívesen segítesz, de most legyen az a jelszó, hogy segíts magadon. Azzal tudsz a legjobb feltöltődni, ha kiszabadulsz a négy fal közül. A testmozgás a lelkedet is edzésben tudja tartani. Gyakorlatilag bármilyen sport űzése növelheti az elszántságodat és az összeszedettségedet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Most nagyon elszánt vagy, és gördüljön bármilyen probléma eléd, mindenen úgy tudsz túljutni, mint forró kés a vajon. Az egész világgal szembe tudnál szállni, hogy a vélt igazadat megvédd. Azonban fontos, hogy meghallgasd mások véleményét is. Ne legyél túl harapós, különben könnyen megbánthatsz embereket a környezetedben.

Halak (február 20. - március 20.)

Úgy érzed valami változást szeretnél az életedben. Kicsit emiatt zavar is van a fejedben, jobban kellene rendszerezned a dolgokat. Ha ez megvan, alaposan rágd át magad a dolgokon, és ne ugorj bele semmibe hirtelen. Egyelőre még csak vedd számba a lehetőségeket. Az elhamarkodott lépésekkel nagyot veszíthetsz, és nem éred el a kívánt célt.

Borítókép: Profimedia