promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: harcolj a változásért, de ne ess át a ló túloldalára
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem akarod azt, amit a bolygók jósoltak? Talán még van miért küzdened. Lássuk, hogy, min kell változtatnia a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Ma végre pontot tehetsz egy probléma végére, amit már nagyon régóta halogatsz. Nehezen indulsz neki, de nagy kő fog leesni a szívedről, ha végre sikerül. Egy váratlan találkozásban lehet részed a közeljövőben, és úgy néz ki, hogy még életedben nem láttad az illetőt, azonban nagyon fel fogja kelteni az érdeklődésed. Rajtad múlik, hogy barátként akarod-e megtartani, vagy többet szeretnél.

Bika (április 21. - május 20.)

A bolygók néha ellened dolgoznak. A kedvességed és a szenvedélyed picit háttérbe fog szorulni. Ezt a környezeted is észreveszi, de hát a természetedet nem tudod meghazudtolni. A Mars megkeményíti a szíved, de az akaratodat is. Ezt ki tudod használni, mert most nem tudnak elintézetlen feladatok maradni utánad.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Végre kiegyensúlyozott a lelki állapotod, amit ki tudsz vetíteni az emberi kapcsolataidra is. Ne hagyd, hogy bonyolult kérdéseket erőltessenek ma rád, a megoldást inkább bízd a környezetedre. Az lenne a legjobb, ha ki tudnál kapcsolódni. Hódolj a hobbidnak, vagy tölts el egy kis időt a barátaiddal. Ha valamilyen megoldandó probléma jár a fejedben, az csak le fog húzni.

Rák (június 22. - július 22.)

Egy múltbéli rossz döntésed zavaros, és kellemetlen helyzetbe hozhat téged. Mindent helyre lehet hozni, és tényleg csak annyit kellene tenned, hogy tisztázol néhány félreértést. Iktasd ki ezt a dolgot, és akkor valóban igazán boldog lehetsz. A munkahelyeden is jól alakulnak a dolgok, és ha álláskeresésben vagy, akkor az egyik barátod nagy segítségedre lehet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Az igyekezeted a csúcson van, azonban nem szabad, hogy túlhajtsd magad. Ellenkező esetben elkezd majd nőni benned a feszültség, ami a lehető legrosszabbkor törhet elő. Ha van párod, akkor vele is türelmesebbnek kellene lenned. Nem varrhatsz senki nyakába olyan dolgot, ami nem az ő felelőssége, hanem a tiéd, ezt ne feledd.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha ügyesen forgattad a lapjaidat, akkor nagyon jól feltöltődhettél, és ne félj, a pozitív korszakodnak még ezzel nincsen vége. Előkerülhet a tapintatosságod, amivel a közeljövőben meg tudsz akadályozni egy konfliktust. Nem kell a hőst játszanod, egyszerűen csak add magad. Érzékenyebb vagy lelkileg, és figyelj oda, hogy ezt ne használják ki.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Próbálj meg előre tekinteni, és ne rágódj a múlton. Azt már senki sem tudja megváltozatni, de az csak jó, ha építgeted magad, és tanulsz a hibáidból. Kiváló napok elé nézel, ha meg tudsz bocsájtani magadnak, és a friss céljaidra koncentrálsz. A múló szerelmet feledtetheti egy új, ezen sem ártana elgondolkodnod.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Sok minden böki a csőröd, és úgy érzed, nem felel meg a jelenlegi helyzet számodra. Nemsokára kellő energiával fogsz rendelkezni, hogy ezen változtatni tudj. Minden adandó alkalmat meg kell ragadnod utána, mert tétlenkedésre nem lesz időd. Persze minden lépésedre koncentrálj, mert ha hibát vétesz, borulhat a kártyavár.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Egy kicsit megint kezd elszaladni veled a ló, és úgy kezelheted az embereket, mintha kevesebbet érnének nálad. Néha még arrogánsnak is gondolhatnak, pedig tudod jól magadról, hogy nem vagy az. Tény, hogy a sok stressz elveheti a kedved dolgoktól, és felhőket sodorhat a fejed föle, de ezt ne másokon vezesd le.

Bak (december 22. - január 20.)

Eléggé felborulhatnak a terveid a mai nap folyamán, de ne félj kockázatot vállalni. Később rá fogsz jönni, hogy a merészséged jó döntés volt, és ki fog tudni húzni minden bajból. Olykor el kell hagynod a komfortzónádat, és teljesen igaz ez az estédre is. Próbáld meg valami szokatlannal feldobni magadat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ne becsüld le magadat. Sokkal többet érsz, mint azt valójában gondolnád. Hamarosan ezt be is bizonyíthatod, mert komoly kihívásokat kell teljesítened. Ne rettenj meg semmitől, és ha kell, akkor vállalj egy picivel több kockázatot. A hangulatingadozásaid hatással lehetnek a hétköznapjaidra, de próbáld meg kordában tartani ezeket.

Halak (február 20. - március 20.)

Sok bonyolultabb döntést kell meghoznod a következő napokban, de ezekbe nem kell egyedül beleugranod. Nyugodtan kérd ki a barátaid, vagy a családod segítségét. Próbálj meg tisztán látni, és előre tervezni. A váratlan helyzetek eléggé sarokba szoríthatnak, de a legfontosabb, hogy ne ess pánikba, mindent meg lehet oldani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás