promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: valami keresztülhúzza a számításaidat?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ne hagyd, hogy összeomoljanak körülötted a dolgok, ha eddig jól haladtál a héten. Lássuk, hogy mire érdemes figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Egy picit bizonytalan vagy, de egy közeli barát vagy munkatárs segíthet eloszlatni a kételyeidet. Kezeld nagyon bizalmasan a titkokat, amiket megosztanak veled. Feladatokat ma egy kicsit nehezebben, de hatékonyan tudod megoldani. Igyekezz betervezni fejben, hogy most mindenre több időt kell szánnod.

Bika (április 21. - május 20.)

Muszáj leszel egy kis stabilitást vinni az életedbe. Ésszerűen és logikusan gondolj át mindent, mielőtt belevágsz valamibe. A fantáziád szárnyalhat, szóval kedvez neked a kreatív pihenés. Úgy alkothatsz valami újat, hogy teljesen kikapcsolódásnak veszed azt. A bolygók erős hatással vannak a romantikus énedre. Ha van párod, ennek nagyon fog örülni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A bolygók rengeteg energiát közvetítenek feléd. A szellemes viselkedéseddel otthon és a munkahelyeden is le tudod venni a lábukról az embereket. Ez egy nyugalmas nap lehet, ha kerülöd a számodra irritáló embereket. Ha úgy érzed, fel akarnál dühödni valamin, akkor a barátaid rögtön vissza tudják adni a jókedvedet.

Rák (június 22. - július 22.)

Figyelned kell a pénzügyeidre, főleg ha úgy érzed, hogy egyre jobban nőnek a kiadásaid. Valahol kifolyik a kezeid közül a pénz? Most inkább ne akarj extra dolgokat vásárolni. Valami történhet a családodban valakivel, vagy egy hozzád közel álló személlyel, ami homályos nyugtalanságot kelthet benned. Igyekezz mindenki mögé látni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Alaposan oda kell figyelned, mert rengeteg téves információ kerülhet a füledbe. Ne engedd, hogy bárki befolyásoljon – jobb, ha most a saját ítélőképességedre támaszkodsz. Ne akarj kapkodni, mert az rosszul sülhet el, szóval mindenképpen a saját tempódban haladj. A költségvetésedet muszáj leszel picivel jobban beállítani.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Most igazán ki tudod használni a bolygók pozitív energiáit. Ne engedd, hogy az emberek lehúzzanak a mélybe. Akiből árad a passzív gondolkodás, azt inkább kerüld el. Ha nem vigyázol, akkor nagyon frusztrált lehetsz, és még a legégetőbb problémákat se fogod tudni megoldani. Ne akarj kritizálni senkit saját magadon kívül.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A jelenlegi bolygóállás igazán segíteni tudja a fejlődésedet mindenfajta szempontból. Úgy tűnik új technikákat, terápiákat és módszereket fedezhetsz fel, amiket nem csak a magánéletedbe, hanem a munkádban is hasznosítani tudsz majd. A gondok megoldásán már most kezdj el dolgozni, és akkor nem csak a napoddal lehetsz elégedett, hanem a heteddel is.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Összefuthatsz valakivel, aki nagy hatással lehet a jövődre. Ez azt is jelenti, hogy mindenképpen igyekezz kimozdulni a négy fal közül. Új és izgalmas utak nyílhatnak meg előtted, csak ne legyél lusta. Ha nagyon elakadsz valamivel, akkor nyugodtan kérj segítséget. Most csak egy valaki állhat az utadba, és az te magad vagy.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma reményteli és magabiztos hangulatban leszel. Ennek az a veszélye, hogy végül olyan embert engedhetsz közel, akit nem kellene. Győződj meg róla, hogy ha valaki a társaságodat keresi, annak egyáltalán nincsen hátsó szándéka. Ha az elmúlt napokban nézeteltérés merült fel, akkor most ezt tudod tisztázni.

Bak (december 22. - január 20.)

Előfordulhat, hogy a mai napon több vitával kell szembenézned, mint amennyit elviselsz. Nehéz a szituáció, mert a jelenlegi bolygóállás gátolja, hogy ügyesen érvényesíteni tudd az igazadat. Ma nehezen fogod tolerálni a zavaró tényezőket. Lehet az a legjobb taktika, ha meghúzod magadat picit. Nem is baj, ha csak a belső hangokra figyelsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A jelenlegi bolygóállás igazán be tudja indítani az elmédet. Tele vagy ötletekkel és inspirációval. Annyira jól mehet minden, hogy ezeket akár a közelgő hétvégén meg is tudod valósítani. Mindenképpen aktívnak kell lenned, különben az energiád elúsznak a semmibe. Még a környezetedet is fogod tudni ösztönözni.  

Halak (február 20. - március 20.)

Sokkal könnyebben tudsz ma megoldani gondokat, ha bevetsz a rutinoddal együtt néhány trükköt. Ami legális kiskapu, azt nyugodtan használhatod. Ne engedd, hogy elakadj az apró dolgokban, mindenképpen törj előre, és menj tovább. A nyomasztó hangulat szép lassan eltűnik körülötted és a szívedben is ki fog sütni a nap.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás