promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: nem szabad bizonytalanul kezdened a hetet
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Legyél magabiztos, és akkor már a hét elején sem fog elkerülni a siker. Lássuk, hogy mire kell figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Erős késztetést érzel, hogy rendben menjenek a dolgok, és mindenkinek meg tudj felelni. Ez jó dolog, de azért nem szabad túlzásba vinned. A fegyelmedben és a koncentrációdban lehet a kulcs. Ha ez a kettő megvan, akkor megállíthatatlan leszel. Legyél nyitott az emberek felé, mert aki pozitív látásmóddal rendelkezik, attól kellő lökést tudsz kapni.

Bika (április 21. - május 20.)

Hatékonyan tudod kezdeni a hetet. Fontos, hogy ne legyél nagyon bizalmatlan, és igyekezz elfogadni mások segítségét. A bolygók a romantikát is támogatják jelenleg. Szeretnéd, ha partnered beleegyezne egy mélyebb elkötelezettségbe? Beszélj vele, hogy miben szeretnéd magasabb szintre emelni a kapcsolatotokat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Úgy tudsz tökéletesen haladni, ha megteremted magad köré a nyugalmat. Figyelmesen hallgass a belső hangokra, mert jó irányba tudnak vinni. Végre rá tudsz jönni arra is, hogy mi az, ami nyugtalanít. Ha félsz valamitől a jövőben, akkor igyekezz bebiztosítani magadat. Nem tudtál rendesen pihenni hétvégén? Ha így van, akkor az estét csak magadra kellene áldoznod.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem szabad hagynod, hogy bárki befolyásoljon. Ha a hétvégén engedtél ennek, akkor meg is lehetett belőle a baj. Ma mindenben szeretnél a legjobb lenni, de ez jó, mert a munkádat semmi perc alatt el tudod végezni, ráadásul maximálisan elégedett lesz veled mindenki. Mindenképpen elő kell venned a határozott énedet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem csak a hétvégén, de a közeljövőben is sok társasági esemény várhat rád. Ezekre el kellene menned, mert jó benyomást tudsz tenni jelenleg másokra. Ha szingli vagy, még lehet itt fogod megtalálni az igazit. Kerülnöd kell a hirtelen reakciókat. Ha reagálsz valamire, akkor azt mindenképpen gondold át rendesen.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Remélhetőleg elég időt tudtál tölteni a pároddal a hétvégén. Ha elhanyagoltad, akkor az erősen a kapcsolatotok rovására mehet. Ma olyan leszel, mint akinek semmi se jó, szóval vissza kellene fognod magad. Kritikus és szélsőséges véleményekkel bombázhatod a környezetedet. Néha helyén való ez, de most túllőhetsz a célon.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha volt valamilyen személyes problémád valakivel, akkor lassan alkalmad lesz lerendezni ezt. Szükség is lenne erre, hogy meg tudj nyugodni. Közben problémák üthetik fel a fejüket, amihez lehet segítséget kell majd kérned egy barátodtól. Bátran tegyél így, de csak akkor, ha nem anyagi természetű dologról van szó.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A bolygók állása segíthet abban, hogy még jobban egymásra találjatok a partnereddel. Ha teret adsz mindennek, akkor a régi szikra is lángra kaphat. Hamar elbizonytalanodsz a mai napon, és szeretnél mindenkinek megfelelni. Azt azért tudd, hogy nem mindig a kompromisszum az egyetlen célravezető út.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A jelenlegi bolygóállás rád lehet a legnagyobb hatással a csillagjegyek közül. Észre fogod venni, hogy picit racionálisabban tudsz gondolkodni. Ne is menj bele semmilyen kibontakozó vitába, csak az idődet pazarolnád vele. Mindenképpen mozdulj ki, és az aktív pihenéssel töltsd a napod maradék részét. Hidd el, az nagyon jót fog tenni neked.

Bak (december 22. - január 20.)

A hétvége után végre azt fogod érezni, hogy az energiáid koncentráltak, és szabályozottak. Jól, és eredményesen tudsz dolgozni, aminek hamarosan le is arathatod a gyümölcsét. Most mélyebb önismeretre is szert tehetsz, és érezni fogod magadban az ambíciót, bármibe is kezdesz. A pároddal is szép napokat tölthettek együtt.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A bolygók felerősíthetik benned a művészi hajlamot, ráadásul romantikus hangulatba sodorhatnak. Természetesen azért utóbbiért neked is tenned kell. Nem árt nyitottnak lenned a közeljövőben, mert így találhatod meg az igazi boldogságot. A munkahelyeden érhetnek kritikák, de ne vegyél mindent magadra, inkább engedd el a füled mellett.

Halak (február 20. - március 20.)

Úgy néz ki nemsokára minden alkalmat ki fogsz használni, hogy valakit meghódíts. Ő lesz-e az igazi, azt nem tudni, de a bolygók állása pozitív dolgokat jelez. Közben próbálj meg racionális maradni, és kerüld a felesleges illúziókat. Meg kell tanulnod, hogy ne éld bele túlságosan magadat minden szituációba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás