Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi jóslás: csalódás vagy nagy szerelem vár rád?

Napi jóslás: csalódás vagy nagy szerelem vár rád?

Élet

Napi jóslás: csalódás vagy nagy szerelem vár rád?

Élet

TB 07:07

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Váratlan öröm: Szerelmi kérdésnél azt mutatja a lap, hogy pozitív irányban változik meg a kapcsolat vagy az érzések. Olyan történést is előre vetít a kártya, ami hirtelen robban be az életedbe, és változásokkal jár. Aggódalomra azonban semmi ok, hiszen ezek a változások a várva várt boldogságot hozzák el neked. Itt az ideje, hogy megengedd magadnak az örömöt! Egészség terén gyógyulást, hirtelen javulást mutat a kártya, anyagi jellegű kérdésnél pénznyereményt jelez. A munkádban fizetésemelésre, jutalomra számíthatsz.2. kártya jelentése:
Katonatiszt: Kapcsolati kérdésnél rideg, arrogáns férfit mutat, akivel jobb nem bonyolódni komolyabb kapcsolatba, mert összetörheti a szívedet. Hosszú távon semmi jóra nem számíthatsz, ha engedsz a kísértésnek. Nem lesz könnyű ellenállni, mert úgy érzed, ő az, aki kell neked. A lap képviselheti az önmagadért való kiállást is, ideje magabiztosan fellépni egy adott helyzetben. Jelezhet még fontos munkahelyi történéseket, vagy a főnököddel folytatott fontos beszélgetést.

3. kártya jelentése:

Veszteség: Veszteséget jelöl a lap, ami lehet anyagi- vagy lelki természetű. Jelenthet egy rögeszmét, amitől ideje megszabadulni, még akkor is, ha veszteségként éled meg az elengedést. Kapcsolati kérdésnél csalódást jelent a lap, ami fájdalommal jár ugyan, de hosszú távon a te érdekedet szolgálja.

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria