promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghalt a nyitott házasságban élő arisztokrata, 74 „feleség” várja a pénzét
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy csata várható az örökségért, de a barátnőket nem sok sikerrel kecsegtetik.

Egy hónappal a 88. születésnapja előtt, tavaly áprilisban hunyt el Alexander Thynn művész-író, Bath hetedik őrgrófja. A koronavírus vitte el a csöppet sem arisztokratikus megjelenésű öregurat, aki jó nagy rumlit hagyott maga után az életben.

A végakaratában 23 millió angol fontról rendelkezett, mivel azonban erre a summára 74 „feleségszerűség” tartana igényt, a helyzet korántsem egyszerű. A hárem mellett némi pénzt kellene juttatni a Thynn által alapított Longleat szafari- és kalandparknak is.

Egyelőre az adósságokat és az adókat rendezték a hagyatékból, amely ezzel máris szűk 15 millió fontra apadt. Az őrgróf által eltartott 74 asszonynak hivatalosan semmi sem jutott, amit a többségük nem is hagyott szó nélkül. Az angol sajtó máris dörzsöli a tenyerét az örökségért vívandó, nagy csata közeledése miatt.

Az arisztokrata és felesége, Anna 1969-ben kötöttek házasságot, de a hippikorszak divatjának megfelelően mindvégig nyitott házasságban éltek. Ehhez képest a barátnői közül mindössze egy ajándékozta meg gyermekkel, egy Sophie nevű kislánnyal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás