Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: pont a merészséged lesz a végzeted?

Napi horoszkóp: pont a merészséged lesz a végzeted?

Élet

Napi horoszkóp: pont a merészséged lesz a végzeted?

Élet

Ezo Terézia 05:35

Érdemes mindent jól átgondolni a hétvége előtt. Lássuk, hogy mire érdemes figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Ne próbálj túlságosan belemerülni a körülötted folyó lehetséges konfliktusokba. A te feladatod pont az lenne most, hogy lenyugtasd az embereket. Úgy néz ki az egyik családtagodnak vagy barátodnak segítségre lesz szüksége. Olyan dologba keveredik, amiben még tapasztalatlan, de te mindenképpen támaszt fogsz tudni neki nyújtani.

Bika (április 21. - május 20.)

Elég egy helytelen lépés, és elveszíthetsz valakit, akit szerettél volna megtartani. Erre mindenképpen figyelj oda a hétvége előtt. Vigyázz minden konfliktussal, ne kelj ki magadból. Ha ez megvan, akkor a mai napon egy igazi szerencse széria indulhat el. Végre kedvező fordulat fog várni rád a szerelemben is, amit meg kell becsülnöd. Hobbiddal végre magasabb szinten foglalkozatsz majd.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Rengeteget dolgoztál az utóbbi időben, és még mindig érzed magadon a fáradtságot. Jobb lenne kicsit kikapcsolnod magad. Ha felkeltél, ne rögtön a munkával, vagy valamilyen feladattal kezdj. Jobb lenne, ha ezeket fokozatosan építenéd fel. Vontatottan nem éri meg belevágnod semmibe, inkább töltődj fel.

Rák (június 22. - július 22.)

Jobb, ha figyelsz ma, mert visszaélhetnek a kedvességeddel. Persze ez nem mindig szokott bántani, mert örülsz, ha segíthetsz. Arra azonban jobban oda kellene figyelned, milyen emberek használnak ki. Ha nem látsz viszonzást, nyugodtan fordíts nekik hátat. A bolygók végre felerősíthetik a határozottságodat, de azért ne kelj ki magadból.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma könnyedebben tudsz barátságokat kötni, mint máskor, pont ezért kellene kimozdulnod a négy fal közül. Igazán hasznos emberekkel találkozhatsz, akik akár a karriereden is lendíthetnek egyet. Ha szingli vagy, és magányos, akkor jelenleg elég könnyen vonzod az ellenkező nem tagjait is. Arra azért figyelj, hogy ne tarts több vasat a tűzben.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Egy nem várt személyt sodorhat az utadba a sors, aki nagyon meg fogja tudni bolygatni a fejedet. Még az is megfordulhat benned, hogy rosszul választottad meg a társad. Ezt bizony neked kell eldöntened, de vigyázz, mert valami ármány is lehet a levegőben. A bolygók szerint nem kellene belefolynod ebbe a kalandba.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A jegyeden átvonuló bolygók nyugtalanná is tudnak tenni egyben. Most bármilyen apróbb dolog miatt előtörhet belőled ez negatív tűz, de nem szabad, hogy bármi miatt is nagyon feszültté válj. Érdekes élményekben lehet részed, de ehhez az kell, hogy el tudj lazulni. Ha társaságba mész, akkor a barátaid tudnak segíteni ezen.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Jó a hangulatod, és a nagyvonalúságod nem ismer jelenleg határokat. Ha társaságba mész, szívesen fizetsz egy pár kört, de vigyázz, azért ne szaladjon el veled a ló. A pénzügyeid jól alakulnak, de nem szabad, hogy ismét előtörjön a feleslegesen költekező éned. A jelenlegi bolygóállás az, ami segíthet neked ebben, hogy ésszerűbben átláss mindent.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ki kellene mozdulnod, mert egy remek ajánlat hullhat az öledbe. Egy nem várt helyen, teljesen semleges, sőt, kellemes, laza környezetben, baráti beszélgetésben találhatsz új emberekre, akik képesek lesznek motiválni. Sok remek terv juthat az eszedbe, már közben is, és ez teljesen fel fog szabadítani. Most ne félj használni az agyadat.

Bak (december 22. - január 20.)

Ma mindenképpen képes kell legyél a kompromisszumokra. Ne próbálj senkivel sem vitába szállni, de a nagyobb terveidről is tegyél le. Nem jól állnak a bolygók ahhoz, hogy meg tudd valósítani az ötleteidet. Olyan akadályok üthetik fel a fejüket, amik csak el fogják venni a kedvedet. Töltsd az estét végre pihenéssel.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha az egyik barátod, vagy a társad másképp vélekedik valamiről, azért nem kellene, hogy felmenjen benned a pumpa. El kell viselned, hogy ahány ember, annyi különböző vélemény is lehet. Inkább örülnöd kellene, hogy ennyire színes és határozott emberek vesznek körül. Próbálj meg nyitott lenni mindenre.

Halak (február 20. - március 20.)

A hétvége előtt, vagy alatta alkalmad lehet felmelegíteni egy régi barátságot. Benne van a pakliban, hogy az egésznek csak egy buta félreértés miatt lett vége. Nem ártana végre megbeszélnetek a dolgot, viszont neked kell kezdeményezned. Könnyen haragra tudsz gerjedni, de elő tudod venni a megbocsájtó énedet is.

Borítókép: Profimedia