promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: rosszra fordulhat minden, ha nem koncentrálsz
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Oda kell figyelned, mit hogyan csinálsz. Lássuk, mi vár a csillagjegyedre!  

Kos (március 21. - április 20.)

Nosztalgikus hangulatba kerülhetsz, ami igazán erősen hathat az érzelmeidre, de csak jót hozhat ki belőled ez az egész. A régi érzések, amelyekről azt hitted, hogy elmúltak, könnyeket csalhatnak a szemedbe. Persze azért vigyázz, hogy ne ragadj nagyon a múltban, mert a jelenben kell helytállnod. Ne hagyd, hogy a kisebb gondok eluralkodjanak rajtad.

Bika (április 21. - május 20.)

Most nehezebben tudod felismerni, ha valaki be akar csapni. Nem szoktál naiv lenni, de a jelenlegi bolygóállás miatt tévesen ítélhetsz meg dolgokat, illetve embereket. Sokat segíthet, ha előveszed a rutinodat, és főleg arra támaszkodsz. Kommunikálj ma többet az állandó barátaiddal, mert lendületet adhatnak.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Egy kis érzelmi felfordulást tapasztalhatsz, de most több ember is átél érzelmi zűrzavarokat a környezetedben. Persze neked mindenképpen a sajátodra kell koncentrálni, és azt helyrebillenteni. Az egyensúly megtalálása nagyon fontos lehet, hogy sikeresen juss el a hétvégéig. Oszd meg másokkal mi van benned, és ne zárkózz el. Meglátod, jobban fogod magad érezni.

Rák (június 22. - július 22.)

Előfordulhat, hogy tévesen fognak vádolni valamivel. Ebben az esetben ne zárkózz el a vitától, és mindenképpen védd meg magad. Váratlan csapdák kerülhetnek eléd, de ha ügyesen koncentrálsz, ezeket ki tudod kerülni. Az önbizalmad a csúcson maradhat, ha nem hagyod, hogy valami kizökkentse.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A következő napokban lehet fogod hallani a családodtól, vagy a közeli ismerőseidtől azt a mondatot, hogy „Én megmondtam neked!”. Nem mindig hallgatsz másokra, de már érzed, hogy mik a valóban jó tanácsok. Szorítsd háttérbe a makacsságodat és ezeket fogadd meg. Mindenki hibázik, de ezeket nem kell újra és újra elkövetned.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha rosszul mennek a dolgok, akkor alaposan elkenődhetsz, de össze kell szedned magad. Ha valaki, hát te tudod miképp kell felállni a padlóról. Legyél tettre kész, valamint magabiztos. Ne engedd, hogy nagyon befolyásoljanak az érzelmeid, mert kivételesen rossz irányba terelhetnek. Szeretsz álmodozni, de most a hétköznapokra kell figyelned.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Súrlódások várhatnak rád. Ha nem kipihenten vágsz vele ebbe a napba, akkor türelmetlen leszel, és ez bizony nem jó. Hamarabb felkaphatod a vizet, pedig a higgadt énedre van szükség, hogy eljuss a céljaidig. Ha megvan a siker, akkor már a nap végére eljöhet a kiegyensúlyozottság, valamint a jókedv. Mindenképpen erre törekedj.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A csillagok mindent megkönnyítenek ma a számodra. Bármilyen lehetőség is van előtted, ne félj a következményektől, hanem vágj bele. A dolgok jobban mehetnek előre, mint vártad. Próbálj meg majd a hétre programokat szervezni, mert szükséged van egy kis pezsgésre. A szívügyekben is szerencsés lehetsz, meg fognak nőni az esélyeid a pártalálásra.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Sok érdekes dolog történhet veled a mai napon: izgalmas találkozás várhat rád, hallhatsz egy nem mindennapi örömhírt, vagy akár egy olyan lehetőség is eléd kerülhet, aminél nem szabad hezitálnod, azonnal meg kell ragadnod. A bolygóállás mindenképpen pozitív napot jósol neked. Tedd félre az előítéleteid, és hallgass a megérzéseidre.

Bak (december 22. - január 20.)

Pompásan érzed magad, és ha gyorsan túllendültél mindenen, akkor fel is tudsz töltődni. Magadra kellene a legtöbb időt szánnod az este folyamán. A mostani bolygóállás gondoskodik arról, hogy a szerelemben is nyertes legyél. Nem ártana kimozdulnod a közeljövőben, mert ha szingli vagy, akkor szembejöhet veled az igazi.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Egy baráti beszélgetés során sok lehetőség tárul eléd. Neked kell eldöntened, hogy ez a dolog változtathat, javíthat-e az életeden, vagy éppen ellenkezőleg. Gondolj végig mindent, de nem árt egy másik fél véleményét is kikérned arról, hogy melyik útra akarsz rátérni. Ha nagy a káosz körülötted, akkor ideje rendbe tenni a dolgokat.

Halak (február 20. - március 20.)

Nagyon sokat tudsz apróságokon rugózni. Nem kellene, hogy túlértékeld a lényegtelen dolgokat. Ha belelovalod magad, akkor igazán el tudja rontani az egész a hangulatodat. Eléggé szétszórt is lehetsz, szóval mindenképpen pihenésre van szükséged. Próbálj meg lustálkodni a munka után, vagy hamarabb nyugovóra térni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás