Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: lehet nehéz lesz újra magadra találni

Napi horoszkóp: lehet nehéz lesz újra magadra találni

Élet

Napi horoszkóp: lehet nehéz lesz újra magadra találni

Élet

BTP 05:35

A hosszú hétvége elég sok csillagjegyet kizökkentett. Lássuk, hogy mire kell számítanod!

Kos (március 21. - április 20.)

Számíts arra, hogy ma lesz dolgod bőven, főleg, ha úgy vágtál bele a pihenésbe, hogy nem intéztél el mindent előtte rendesen. Nehéz lesz utolérned magad, de nem lehetetlen. Ha tudsz energiákat meríteni, akkor a termékeny nap után kellemes estéd lehet. Hamarosan új érzéseket fedezhetsz fel magadban, ami azt jelenti, hogy pozitívan változol.

Bika (április 21. - május 20.)

Nehezebben térsz magadhoz, és az emberekkel se tudsz túl jól kijönni. Lehet nem tudtad magadat rendesen kipihenni? Próbálj meg hamar túllendülni a mai feladatokon és este vonulj el picit. A vágyaid elkezdenek erősödni ezen a héten, de azért tudatosítsd magadban, hogy nem tudsz azonnal mindent megszerezni, amit akarsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A jelenlegi bolygóállás sok mindenben lökést tud adni neked. Könnyebben megy a kommunikáció – ki tudod fejezni az érzelmeidet, vágyaidat, a nézőpontodat. A következő napokban valóban felfedezheted, hogy ki is vagy valójában. Az őszinte beszélgetések még több ajtót tudnak kinyitni előtted. Ne zárkózz el semmitől.

Rák (június 22. - július 22.)

A bolygóállás azt súgja, hogy megérzéseidre kellene támaszkodnod. Ha így teszel, akkor sokkal jobban tudsz reagálni minden történésre. Nem kell félned semmitől. Ha szívügyekre kerül a sor, akkor legyen meg a kellő önbizalmad. Legyél kitartó, mert szerencséd lesz. Ilyenekben nem várt akadályok gördülhetnek eléd, de megéri kitartani.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A tervezett napirended már délelőtt felborulhat néhány váratlan esemény miatt. A legfontosabb, hogy bármi van, ne ess pánikba, és hozd helyre minél hamarabb a dolgokat. Így egyenesbe kerülhet a hétkezdésed. Megvan hozzá a kreativitásod, hogy ne kerüljön zátonyra semmi. Egy családi vitát is megakadályozhatsz, ha beleállsz a békítő szerepbe.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem sült el túl jól a hosszú hétvége? A mai napon a feladataid után csak pozitív emberekkel lenne szabad találkoznod, akik fel tudnak tölteni energiával. Sok volt mostanában körülötted a feszültség, ezt mindenképpen ki kell zárnod. Jelenleg ösztönösen ráérzel mindenkinek az érzelmi igényére, szóval használd ezt ki.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A szerelmi életednek nagyon kedvező a bolygók állása. A vonzerőd erős, amit nyugodtan a javadra fordíthatsz. Lehet az utóbbi időben elhidegültél egy barátodtól. Ha egy vita miatt, akkor jobban járnál, ha te kezdeményeznéd, hogy beszéljétek meg. Viszont ha az van a dologban, hogy túl elfoglalt voltál, akkor ideje lenne minél hamarabb felkeresned.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A jelenlegi bolygóállás miatt eluralkodhat rajtad egy kis bizonytalanság. Próbáld meg rendbe tenni a fejedben a dolgokat. Már az ébredés után sem igazán tudod mit kezdj magaddal. Számtalan lehetőség áll előtted, és akár fel is készítheted magadat a következő napokra. Délután érdekes fejlemények indulhatnak el körülötted, de ne vegyél komolyan semmit.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Lehet egy kicsit túlbonyolítod a dolgokat, amivel így nagy kavart okozhatsz magad körül. Olyan dolgokba vághatsz bele, amik egyáltalán nem visznek előre és szükségtelenek is. Ne szervezkedj titokban, de ne is pletykálkodj. Este próbáld meg a hobbiddal elütni az időt, és vonulj kicsit el, különben a fura hangulatod miatt ellenségeket szerezhetsz magadnak.

Bak (december 22. - január 20.)

Elég sok feladat szakadhat a nyakadba a mai napon. Lenne elég dolgod a háztartás körül, és a családdal is kellene valamennyit foglalkoznod. Próbálj meg mindenre időt keríteni. Ebben persze benne van a kikapcsolódás is, mert ha nem foglalkozol magaddal kicsit, akkor könnyen besokallsz és a heted is rosszul fog indulni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Semmiképpen ne vágj bele új dolgokba sem most, sem a hét közepén. Olyan lemaradásaid vannak, amiket muszáj vagy behozni. A környezeted nagy része elég rossz hangulatban lehet. Vigyáznod kell velük, mert egyetlen ártatlan megjegyzéssel óriási vitát robbanthatsz ki. Van elég dolgod, járjon az a fejedben.

Halak (február 20. - március 20.)

Eléggé szerelmes hangulatban vagy. Ha van párod, akkor nagyon jól meg tudjátok érteni egymást. Próbálj meg vele minél több időt eltölteni. A gyengédségeddel még inkább le tudod venni a lábáról. Szinglinként adj esélyt minden lehetőségnek. A szenvedélyeddel rengeteget hódolót tudsz szerezni magadnak a héten. Legyél nyitott mindenre!

Borítókép: Profimedia