Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: ne engedd felborítani a lelki békédet

Napi horoszkóp: ne engedd felborítani a lelki békédet

Élet

Napi horoszkóp: ne engedd felborítani a lelki békédet

Élet

Ezo Terézia 05:35

A konfliktusokat fokozottan érdemes kerülni. Lássuk, hogy mire érdemes figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Ez a nap előfordulhat, hogy nem lesz ott a kedvenceid között. Eleve nem látnak el túl sok szerencsével a bolygók, és a kellő lökést sem kaphatod meg a nap elején, hogy minden rendbe fog menni. Ez ne vegye el az önbizalmadat, hanem igyekezz kézben tartani a dolgokat. Akik mindig melletted állnak, most biztonságot tudnak adni, szóval meríts ebből.

Bika (április 21. - május 20.)

Eddig talán túl makacsul tetted azt, amit akarsz, anélkül, hogy foglalkoztál volna a következményekkel. Pedig ez egy idő után nagyon is vissza tud ütni. Nem ártana figyelembe venned másoknak a tanácsait, főleg azokét, akik közel állnak hozzád. A pénzügyeidet is meg kellene vizsgálnod, mivel szeretnél emelni az életszínvonaladon. Van még mit tanulni ezen a területen.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Régi démonok térhetnek vissza a múltadból. Lehet valamilyen rossz emlék, vagy egy személy keserítheti meg a boldogságodat. Előbbit mindenképpen magad mögött kell hagyni, az utóbbit pedig ki kell zárni az életedből. Ne uralkodjanak el rajtad a negatív gondolatok, mert akkor visszacsúszhatsz a kút mélyére érzelmileg.

Rák (június 22. - július 22.)

A kényszeres munka nagyon rosszul fog menni. Ha ráderőltetnek valamit, akkor azt neked már abszolút nem lesz kedved megcsinálni. Pedig muszáj leszel, mert ezzel tudod a legjobban elkerülni a vitákat. Próbálj meg minél hamarabb túllendülni a napon, és tud le a kötelezőt, utána pedig szabadon azt teheted, amit szeretnél.  

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A tested a várad, amit nem szabad elhanyagolnod. Pedig lehet megtetted az utóbbi időben… Több testmozgás, picivel egészségesebb életmód segíthet abban, hogy jobban érezd magad. Ez nem azt jelenti, hogy ne engedhetnéd el magad olykor, mert az is kell, de mellette azért figyelj jobban az egészségedre.  

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Arra talán a végtelenségig várhatsz, hogy megjelenjen valaki olyan az életedben, aki teljesíti minden igényedet. Ez a barátoktól és a párodtól sem várhatod el. Mindenkinek lesznek hibái, ahogyan neked is. Úgy is próbálhatsz jobb ember lenni, hogy közben elfogadsz másokat. Legyél egy picivel toleránsabb és így a környezeted is békésebb lesz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A jelenlegi bolygóállás nem igazán kedvezhet neked. Ha vannak gyerekeid, akkor valamilyen konfliktus támadhat köztetek, de ezt jelzik a csillagok a munkahelyeden is. Lehet most le kell nyelned pár sértést, ami igazságtalan lesz. Ezt a környezeted később meg fogja bánni, szóval az a legjobb, ha nem generálsz vitát az egészből.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Vannak olyan gondok körülötted, amik a mai napig zavarnak, csak szép lassan megfeledkeztél róluk. Ezeket nem ártana helyrerakni, mert olyan időben fognak feltűnni, amikor nem kellene, ráadásul sokkal nagyobb méretben. A dráma abszolút nem hiányzik a hétköznapjaidból, szóval igyekezz nyugalmat teremteni a környezetedben.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Kisebb feszültségek üthetik fel a fejüket a környezetedben. Valaki, aki közel áll hozzád, rá akar venni, hogy fogadj el valamit, amit sosem tartottál helyesnek. Ha ez megtörténik, akkor nem kerülheted el a vitát. Vannak elveid, amikhez ragaszkodnod kell, mivel ettől vagy önmagad. Persze ne hevesen, hanem óvatosan érvelj – ez is kell a győzelmedhez.

Bak (december 22. - január 20.)

A hangulat ma eléggé nyomasztó körülötted, és elég bonyolult lesz feldobni. Nehezen tudsz megfelelni a mindennapok kihívásainak, szóval inkább befordulsz. Valószínűleg egy kis nyugalomra és csendre vágysz, amivel abszolút nincsen semmi gond, csak értesd meg ezt a környezeteddel. A feladataidba és vigyél egy kis rendszert, és ne akarj mindent azonnal megcsinálni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Finom és érzékeny hangulatban vagy, szóval nem tudsz csatát nyerni olyanokkal szemben, akik a leghangosabban kiabálnak és dörömbölnek az asztalon. Nem is kell, mert tudod jól, hogy te sokkal jobb vagy ennél. Az agresszió és az igazságtanság ki tud borítani, de lehet jobb, ha most elengeded a füled mellett. Maradj távol a zűrzavartól!

Halak (február 20. - március 20.)

A szerelmi életedben változások jöhetnek. Ha kapcsolatban élsz, akkor most picivel több szabadságra vágynál. Bármi is nyomja a lelked, üljetek le megbeszélni. Szingliként azonban vigyázz – egy olyan ember tűnhet fel az életedben, aki első ránézésre tökéletes, azonban nagyon nem passzoltok egymáshoz. A munkában mindenképpen a rutinodra támaszkodj.

Borítókép: Profimedia