promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: lendületes hétkezdésre lenne szükséged
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Remélhetőleg fel tudtál töltődni a hétvégén, mert lehet kihívások várnak a csillagjegyedre!

Kos (március 21. - április 20.)

Jobban teszed, ha okosabban gazdálkodsz a pénzeddel. Most tényleg meg tudsz venni minden haszontalan dolgot, ami az utadba kerül. Ne engedj a csábításnak. A kétes üzleteket, és a kölcsönadást is kerülnöd kell. Kicsit éledezik benned a stressz, szóval este mindenképpen le kell vezetned a kedvenc tevékenységeddel.

Bika (április 21. - május 20.)

Egy érdekes esemény elkezd bonyolódni körülötted, ami akaratlanul is érinteni fog. Ne akarj benne elmerülni teljesen. Ha tartod a távolságot ettől az ügytől, akkor nem lehet semmi probléma. Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók, szóval jobb, ha több terv van a tarsolyodban. Készülj fel minden eshetőségre, és akkor te okozhatsz meglepetést, nem fordítva.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A szingli ikreknek ez egy érdekes hétkezdés lehet. Az utadba sodorhat valakit az élet, akivel el tudod képzelni a boldogságodat. Ettől függetlenül maradj visszafogott, és óvatos, még akkor is, ha tényleg tökéletesnek érzed. Kissé ingerültté, kötözködővé válhatsz. Mindenképpen fel kell töltődnöd este, ha hétvégén nem sikerült.

Rák (június 22. - július 22.)

Kedvez a nap a kapcsolatoknak és az együttműködést igénylő dolgoknak. Használd ki a népszerűséget, és próbáld meg kicsit a javadra fordítani ezt. Végig az úton tudsz maradni, és olyasmiben arathatsz sikert ami nem éppen a te asztalod. Meg fog lepni, de örömet is fog szerezni. Szóval ez a nap tényleg fel tud tölteni energiával.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Minden jól alakulhat a hét elején, és a szerelmi életed is kezd sínre kerülni. Egyedül az tudja elvenni a kedvedet, ha túl sokat foglalkozol másokkal. El tudsz merülni a többiek problémáiban, sikereiben, pedig önmagadra kellene figyelned. Azért van bőven a listán olyan, ami miatt rád irigykedhetnek a többiek, ez sose feledd.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A szerelem terén elég nagy zűrbe keveredhetsz. Lehet kicsit sokat flörtölsz, amit a partnered rossz néven vehet. El kellene gondolkoznod azon, hogy valami nem működik jól köztetek. Ha szingli vagy akkor a fénykorodat éled, így használj ki minden lehetőséget, de azért ne menj túl messzire. Lassan el kellene kezdened megtalálni az igazit.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egy közeli ismerősöd, akit a barátodnak hittél, úgy néz ki a rossz híredet akarja kelteni. Legyél résen és figyelj mindenre. A karriered körül sem úgy alakulnak a dolgok, ahogy vártad. Sok mindent helyre kell raknod, de elsősorban az a lényeg, hogy kigyomláld a negatív embereket magad körül.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A jelenlegi bolygóállás miatt elkezd elmúlni a negatív szériád. Hétvégén sok mindenen járhatott az agyad, de most tiszta lappal kell indulnod. Szerencsét hozhat az új bolygóállás, és a hátrányokat az előnyödre tudod fordítani. Az anyagi helyzeted is kedvezőbben alakul, akár a tartozásaidat is rendezni tudod hamarosan.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Kicsit döcögősen indulhat a heted, de nem szabad, hogy emiatt pánikba ess. Ne hagyd, hogy bárki el tudja rontani a kedvedet. Ne sértődj meg semmin, és próbáld meg könnyedén venni az akadályokat. Pont úgy, ahogy szoktad, ne engedd ki a gyeplőt a kezed közül. Ha több megértést mutatsz, akkor az sokat segíthet.

Bak (december 22. - január 20.)

Sok minden pozitív hatással lehet rád hála égnek. Úgy néz ki nagy szerencséd lehet a szívügyekben. Legyél nyitott mindenre, nem szabad elzárkóznod semmitől. Ha van kapcsolatod, most megerősödhet. Viszont ha szingli vagy, akkor lazábbnak kell lenned. Lehet kicsit ódzkodsz a társkeresőktől, de ma már a mindennapi élet része. Próbáld meg mindenképpen.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A jelenlegi bolygóállás új és vártatlan fordulatot hozhat az életedben. Bármennyire drámai is a helyzet, amiben el kell határoznod magad, úgy kell döntened, hogy az hosszú távon is megállja a helyét. Ha erre tanácsra van szükséged, akkor a legközelebbi barátodhoz érdemes fordulnod. A munkában csúcson lehetsz, de ne engedd túlhajtani magadat.

Halak (február 20. - március 20.)

Nemsokára határozott terveid lesznek, amiket még lehet nem kellene megosztanod másokkal. Eléggé ellened lehetnek, vagy akár le is beszélhetnek róla. Olyanokra van most szükséged, akik ösztönözni tudnak. A szerelem terén jóval szerencsésebb leszel a közeljövőben, mint a pénzügyekben. Ehhez tartsd magad, és inkább hódíts.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás