promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: kedvezően alakulnak majd a dolgaid a hét utolsó napján?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Legyél felkészült a jövő hétre, de azért pihenj is. Lássuk, hogy mi vár a csillagjegyedre!

Kos (március 21. - április 20.)

Növekedhet az együttérzésed más emberek iránt. Előfordulhat, hogy te is jobban meg tudsz nyílni a kelleténél. Ez remekül hathat rád, viszont figyelj oda, hogy ne fecsegj ki titkokat. Egyre jobban érzed magad, hála a bolygók pozitív hatásának. Mindenképpen adj a derűdből másoknak is, és dobd fel valamivel a környezeted napját.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma képes leszel észrevenni az élet apró szépségeit. Ezt mindenképpen használd ki, mert utána igazán húzós hétkezdés jöhet. Töltődj fel, ahogyan csak tudsz. Most nem ártana, ha ki tudnád zárni más emberek problémáit. A fejedet is igyekezz kitakarítani. Ha ez sikerül, akkor az érzelmi hullámvasutat is magad mögött hagyhatod.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Semmiképpen se told félre a gondokat, ha esetleg felütik a fejüket a nap folyamán. Most az apró otthoni problémák is el tudnak hatalmasodni, szóval legyél résen. A háttérben nőhetnek, aztán a fejedre szakad az egész. Ezeket még idejében meg kell akadályoznod. A hét eleje stresszmentes lehet, ha este feltöltődsz.

Rák (június 22. - július 22.)

A jelenlegi bolygóállás segíti a kommunikációdat a környezeteddel. Azonban vigyáznod kell, hogy ne szólj bele mások dolgaiba. Előtérbe kerülhet a fontoskodásod, és beleütöd az orrod mindenbe, ami lehet nem is tartozik rád. Próbálj meg csak saját magaddal foglalkozni, tanácsokat meg csak a közeli barátoknak adj.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Hiszékeny periódusban vagy, ami azt jelenti, hogy könnyen átverhetnek. Koncentrálj inkább oda mindenre. Jól figyelj mit vásárolsz, de még arra is, hogy jól adnak-e vissza. Ha résen vagy, akkor el tudod kerülni a kellemetlen helyzeteket. Nyugodtan emeld fel a szavadat, ha úgy érzed neked van igazad valamiben, de csak a határokon belül.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Remekül indulhat a mai napod, és tele vagy energiával, tervekkel. Ne is dobd félre az ötleteidet, sőt, a jövő héten akár bele is vághatsz a megvalósításukba. Annyira jó formában vagy, hogy jelenleg tényleg minden sikerülhet. Ne hagyd, hogy mások lelombozzanak, nincs igazuk a kételkedőknek.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A Mérlegeknek anyagi szerencsét jeleznek a bolygók. Ha vállalkozó vagy, akkor lehet jó esélyed lesz lassan terjeszkedni egy megfelelő üzlet megkötésével. Viszont ha valahol alkalmazott vagy, akkor ideje belehúznod, mert felfigyelhetnek a tehetségedre. Fizetésemelés, vagy akár előléptetés is állhat előtted. Ma töltődj fel, a következő nap pedig legyen egy új kezdet!

Skorpió (október 24. - november 22.)

A múltbéli tapasztalataid nagyon fontosak lesznek a közeljövőben. Meríts belőlük, és bízz a megérzéseidben. Ha ez megvan, akkor minden helyzetből nyertesen tudsz kikerülni. A szerelmi életedben is fordulat jöhet. Úgy néz ki valóra válhatnak azok a vágyaid, amikről már elég régen lemondtál.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma akkor tudsz jól teljesíteni, ha a gyakorlati dolgokkal foglalkozol. Le is tudnak kötni a rutinfeladatok. Ne akarj nagyon kreatív lenni, mert erre abszolút nincs jelenleg ráállva az agyad. Ha bonyolult probléma van előtted, akkor inkább kérj segítséget valamelyik barátodtól vagy családtagodtól. A legjobb persze az, ha ebből egy pihenőnapot csinálsz, ha van rá lehetőség.

Bak (december 22. - január 20.)

A jelenlegi bolygóállás megkavarhatja picit a bakok agyát. Nehezen tudsz koncentrálni egyetlen dologra. Semmi esetre sem szabad túl sokat vállalnod. Nem igazán vagy energikus sem, így nem tudsz gördülékenyen haladni. Ez ne zaklasson fel. Végezz el mindent lassan, de biztosan, viszont ha van rá lehetőség, inkább tedd későbbre a dolgokat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem alakulhat túl jól ez a nap, ha a bolygókon múlik. Váratlan helyzetekbe keveredhetsz, amiket nehezen tudsz megoldani. Közben olyan élmények is érhetnek, ami miatt gyökeresen megváltozhat a véleményed néhány dologgal kapcsolatban. Ebben az a jó, hogy az esetleg rossz tapasztalatokat is az előnyödre tudod fordítani.

Halak (február 20. - március 20.)

Egy kis flörtre akkor is számíthatsz, ha kapcsolatban élsz, de azt te is látod, hogy el kellene kezdened rendet tenni magad körül. Úgy érezheted nem találtad még meg az igazit. Ehhez előbb néhány dolgot ki kellene ürítened a fejedből. Kicsit gyengébb az immunrendszered a kelleténél, szóval figyelj oda az egészségedre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás