promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti horoszkóp: még nem késő megmenteni a májust, ha valami félresiklott
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajon könnyű, vagy egy kihívásokkal teli heten kell túllendülnöd? Lássuk, hogy mire kell figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Ez a hét alkalmas arra, hogy rendbe tedd a pénzügyeidet, és a távolabbi célokon is elkezdj gondolkodni. Valóban nem ártana spórolnod, mert a bolygók szerint egy váratlan kiadás ütheti fel a fejét. Ha van valami problémád, akkor nem ártana megnyílnod a barátaidnak. Olyan emberre van szükséged, akiben nagyon megbízol. Vannak dolgok, amiket csak kevés ember ért meg.

Bika (április 21. - május 20.)

Kellő elszántság és lendület lehet benned a héten ahhoz, hogy végre pontot tegyél néhány ügy végére. Szervezetten tudsz haladni a céljaid felé, ha nem tereli el semmi sem a figyelmedet. Fontos persze, hogy ne kapkodj. A nagyobb lépések most sok hibát eredményezhetnek. A héten több alkalommal is ki kell állnod magadért. Ne engedd, hogy elnyomjanak.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Sok lesz a munka a héten, de nem szabad, hogy túlhajtsd magad. Fontos, hogy több időt szánj a kikapcsolódásra. Ha nem tudsz fellélegezni, akkor szép lassan ki fogsz égni, és nem fogod ezt észrevenni magadon. Ne vidd haza a munkát, és utána igyekezz foglalkozni a lelki és fizikai egészségeddel. A karriered nagy hajtás nélkül is lendületet kaphat.

Rák (június 22. - július 22.)

A kemény munka végre meghozhatja a gyümölcsét a héten. A jelenlegi bolygóállás miatt kicsit úgy érezheted, hogy el vagy veszve, de pozitív dolgok várnak rád, amik vissza fogják hozni a lendületedet. Nem árt sok mindenben elengedni a múltat. Vannak dolgok, amiken már nem tudsz változtatni. Tanulj a hibáidból, aztán haladj tovább az úton.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem szabad nagyon elengedned magad. Sok feladatot elhanyagolhatsz a héten, amik visszatérve nagyobb fejfájást fognak okozni. Vannak céljaid, de ezek sem haladnak úgy, ahogy kellene. Nagyobb összeszedettségre van szükséged. Muszáj leszel egy tervezetet felállítani magadban. Ha segítségre van szükséged, akkor nyugodtan kérj tanácsot a barátaidtól. A héten nyitottabbak lesznek, mint hinnéd.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A nyár már majdnem itt van, te pedig szívesen elkezdenél tervezgetni. Valamilyen utazás valóban ki tudnak kapcsolni, mivel a jelenlegi helyzet eléggé depresszióssá tett. A héten remekül tudod fejleszteni magadat. Olvass sokat, vagy tanulj meg valami új dolgot. Meglátod, hogy később nagyon hasznos lesz. Közben ne keményebben, hanem picivel okosabban dolgozz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Készen állsz egy nagyobb átalakulásra az életben. A változások meg fognak érkezni, de az rajtad is múlik, hogy beengeded-e őket az ajtón. Nem mindig szeretsz változtatni, de olykor muszáj. Ne akarj kapkodni a héten, igyekezz lassan és egyenletesen haladni a célok felé. Az esték ne munkával teljenek, ha próbálj meg kikapcsolódni és jól érezni magad.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A héten előtérbe kerülhet a romantikus éned. Használd ki, mert nem túl gyakran van ilyen. Ha van párod, akkor tölts vele több időt, ha pedig szingli vagy, akkor hódíts. Egy meghitt beszélgetés erősítheti személyes kapcsolataidat. Gondold végig ki az az ember, akivel szívesen megosztanád a problémáidat. Könnyítened kell a lelkeden, hogy ne cipelj magaddal, túl sok terhet.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem szabad lustálkodnod a héten. Ha elhanyagoltad a testmozgást, akkor mindenképpen vágj bele. Már ki tudsz szabadulni a négy fal közül, szóval tedd meg minél gyakrabban. Valamelyik rossz szokásodat sem ártana háttérbe szorítanod. A jelenlegi bolygóállás extra szerencsét hoz családi ügyekben. Ha van valami problémátok, akkor mindenképpen üljetek le megbeszélni.

Bak (december 22. - január 20.)

A heted örömtelien indulhat. Ideális alkalom ez feléleszteni a romantikát, vagy éppen szerelembe esni. Persze vigyázz, hogy a rózsaszín köd ne zökkentsen ki a napi rutinodból. A munkában rendkívül produktív tudsz lenni. Részesítsd előnyben a kreatív megoldásokat, mert azok nagyon jól mennek most neked. Figyelj jobban az egészségedre, mert azt viszont elhanyagoltad picit mostanság.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A héten nem ártana megtalálnod a nyugalmadat. Tölts egy picivel több időt otthon. Szereted az aktív kikapcsolódást, de olykor nem árt hátradőlni picit. Meglátod, hogy ez a fajta feltöltődés igazán ki tudja tisztítani a fejedet. Új módszereket találhatsz önmagad kifejezésére, ami ismét fel fogja dobni a környezetedet. Siker és magabiztosság vár rád a pénzügyekben.

Halak (február 20. - március 20.)

Ne félj kimutatni az érzéseidet, mert könnyíthetnek a lelkeden. Egy baráti beszélgetés nagyon sokat segíthet abban, hogy visszatalálj a helyes útra, ha esetleg letértél róla. Az érzelmeid eléggé befolyásolhatnak, de azért igyekezz végiggondolni mindent, mielőtt cselekednél. A jelenlegi bolygóállás lendületet adhat az önbizalmadnak illetve az optimizmusodnak. Ezt nem árt kihasználni a héten.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás