Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: vidám hétvégéd lesz, vagy jönnek a problémák?

Napi horoszkóp: vidám hétvégéd lesz, vagy jönnek a problémák?

Élet

Napi horoszkóp: vidám hétvégéd lesz, vagy jönnek a problémák?

Élet

Ezo Terézia 05:35

A vitákat igyekezz már a hétvége elején tisztázni. Lássuk, hogy mi vár a csillagjegyedre!

Kos (március 21. - április 20.)

Ez nem az az idő, hogy többet vállalj a kelleténél. Igaz, mostanában nem vagy elégedett azzal, ahogy hozzáállsz a dolgokhoz, viszont azt is tisztáznod kell magadban, hogy nem vagy szuperhős. Csak annyit teljesíts ezen a hétvégén, amennyire feltétlenül szükséges. El vagy picit kenődve, de a feltöltődés sokat segíthet.

Bika (április 21. - május 20.)

Érdemes elgondolkoznod azon, hogy rendbe hozd a dolgokat a hozzád közelálló emberekkel. Ha esetleg kisiklott valami köztetek, akkor ideje békülni. A vitákat is rendezni tudod, mert remekül működik a kommunikációd. Előfordulhat, hogy valaki titkol valamit előled. Jó lenne kideríteni mi az, mert problémákat okozhat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Oda kell figyelned, mert elég könnyen becsaphatnak az érzéseid. Előfordulhat, hogy ellened munkálkodik az, akiben megbíztál. Kényes dolgok ezek, de ezen a hétvégén kitisztíthatod a fejedet. Sok taktikus tulajdonságod eltompul, ha nem vagy rendesen feltöltődve. Gondolkozz el azon, hogy egyes dolgok miképp hatnak az életedre.

Rák (június 22. - július 22.)

A belső tüzed kezd picit kihunyni. Nehezen tudtál pihenni a héten, pedig nem ártana újratölteni azokat az akkumulátorokat. Előfordulhat, hogy még mindig mély átalakuláson mész keresztül, ami nem enged lassítani. Tanulj meg lépcsőzetesen haladni. Szánj egy kis időt a meditálásra, és találd meg a belső békédet a hétvégén.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Kísért olykor a múlt, pedig ebben az időszakban nem lenne szabad mély sebeket felszakítanod. Néha úgy tűnik, hogy érzelmileg csalódott akarsz lenni. Gondolkozz el azon, hogy ebben van-e igazság. Meg kell találnod a boldogságot, mielőtt túl késő lesz. Muszáj leszel beszélni a közeli környezeteddel az érzelmi igényeidről.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem igazán tudsz pontos lenni, és a figyelmed is könnyen elkalandozik, szóval ma ne akarj merész kihívásokba belevágni. Könnyen érezheted azt, hogy minden tetted akadályokba ütközik. Ezen a hétvégén nem kell mindent tökéletesen megoldanod, szóval legyél kicsit lazább. Nemsokára a helyes irányba fognak terelni a csillagok, szóval ne aggódj.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Eléggé eluralkodhat rajtad a bizonytalanság. Egyáltalán nem érzed magadban azt a régi magabiztosságot, ami jellemzett eddig. Félsz a kudarctól, ezért remek lehetőségeket szalaszthatsz el, amik az orrod előtt vannak. Valamit kezdened kell magaddal, mert óránként változhat a kedélyállapotod. Valahogy kapcsold ki az agyad a hétvégén.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Elég érdekes hangulatban kerülhetsz a hétvégén, és nagyon főnökösködni szeretnél. Ha mindig mindenben dirigálsz a környezetednek, akkor jó néhány ellenséget szerezhetsz magadnak. Ezek nehezíteni fogják a céljaid elérését, mert a haragosaid mind ellened fognak dolgozni. Erre most semmi szükséged, szóval próbálj meg a háttérbe húzódni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A jelenlegi bolygóállás remek dolgokat tartogat a hétvégére. Lehet pontot tehetsz néhány otthoni ügy végére. Ma egy értékes, felszabadító beszélgetésben lehet részed, szóval keresd erre az alkalmat. Végre kaphatsz is értékes tanácsokat, nem csak te osztogathatod őket. Érdemes is lenne megfogadnod, és nem a saját fejed után menni.

Bak (december 22. - január 20.)

Kicsit más elképzeléseid vannak a jövőről, mint a hozzád közelálló embereknek, de ezzel nincsen semmi baj. Magyarázd el nekik, hogy min szeretnél változtatni, így elkerülheted a félreértéseket. Próbálj meg kimozdulni, mert olyan izgalmas élményekben lehet részed a hétvégén, amik meghatározóak lesznek a számodra.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Minden a megszokott mederben halad, és nem igazán kell izgalmakra számítanod a hétvégén sem otthon, sem a munkahelyen, ha esetleg dolgoznod kell. Lehet már egy kicsit unod is a rutint, de ha így van, akkor tegyél ellene. Ki kellene próbálnod néhány új és szokatlan dolgot az életben. Igyekezz feldobni valamivel az estéidet.

Halak (február 20. - március 20.)

Folyamatosan járt az agyad mostanában és előfordulhat, hogy rossz döntéseket hoztál. Lehet közben egy olyan embert bántottál meg, aki nagyon fontos a számodra? Érdemes megbeszélni a problémákat a hétvégén, ha nem akarsz komoly kárt okozni a kapcsolataidban. Legyél mindenkivel megértőbb.

Borítókép: Profimedia