Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: közel a hétvége de nem biztos, hogy minden úgy lesz, ahogy eltervezted

Napi horoszkóp: közel a hétvége de nem biztos, hogy minden úgy lesz, ahogy eltervezted

Élet

Napi horoszkóp: közel a hétvége de nem biztos, hogy minden úgy lesz, ahogy eltervezted

Élet

Ezo Terézia 05:35

A legtöbb csillagjegynek nem szabad elkényelmesednie, szóval legyen B-terved. Lássuk, hogy mit jósol a jelenlegi bolygóállás.

Kos (március 21. - április 20.)

Neked jelenleg jó hírekkel szolgál a jelenlegi bolygóállás. Valószínű, hogy sikerülni fog mindaz, amit ma el akartál érni. Lehet azt súgja valami, hogy legyél spontán, de pont, hogy pontosan meg kell tervezned mindent a fejedben. A sikerhez jelenleg az is szükséges, hogy ne dőlj hátra. Ha minden jól alakul, akkor hamarosan megpihenhetsz.

Bika (április 21. - május 20.)

El kell oszlatnod minden aggodalmadat. Muszáj leszel ma kitörölni a szótáradból a „lehetetlen” kifejezést. Ha ezt mondogatod magadban, akkor csak el fog menni a kedved mindentől. Az lebegjen előtted, hogy mindent meg tudsz csinálni, mindent be tudsz fejezni a hétvége előtt, és ezt a lehető legjobban fogod kivitelezni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nincs miért aggódni, de jobban vigyázhatnál az egészségedre. Az energiáid lehet lemerülődben vannak. Kérdezd meg magadtól, hogy pihensz-e elehet. Az sokat segítene, ha okosabban osztanád be az idődet. Se ma, se a hétvégén ne próbálj meg többfelé szakadni. Amit nem tudsz megcsinálni, vagy ahol nem tudsz jelen lenni, azt engedd el.

Rák (június 22. - július 22.)

Ha fáradtságot érzel magadon, akkor valamit rosszul csinálsz. A jelenlegi bolygóállás rengeteg energiát szabadít fel a számodra. Okosan kell használnod ezeket. Ne engedd túlhajtani magadat, különben csak az ellenkezőjét fogod vele elérni, és több kárt csinálsz, mint hasznot. A benned lévő feszültséget is ideje lenne levezetned valamivel.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem ártana neked most egy picit csendesebb időszak. A tavasz miatt forrhat a véred, de időt kell szánnod a pihenésre is. Most, hogy sokat visszakaptál a szabadságodból, igyekszel bepótolni a dolgokat, de az a legjobb, ha ezeket lépcsőzetesen teszed. Hétvégén igyekezz valami otthoni elfoglaltságot találni, és az se baj, ha picit egyedül vagy a gondolataiddal.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szívesen letudnád gyorsan a feladatokat, hogy végre felszabadulhass, de nem szabad kapkodnod. A jelenlegi bolygóállás azt súgja, hogy hibázhatsz, és ezeket nem lesz könnyű kijavítani a hétvége előtt. Gondold át alaposan, hogy mi az, ami határidős. A közeli környezeted jó hatással van a döntéseidre, szóval nem árt hallgatni rájuk.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem szeretsz a pénzügyekkel foglalkozni, pedig lehet, hogy kellene. Most jó ötleteid támadhatnak, amikkel túljuthatsz a nehézségeken. Lehet egy kis spórolással is rendbe tudsz magad körül tenni mindent, de ehhez komoly elhatározás kell. Sokszor érzed, hogy kellenének nagyobb dolgok, de hát sosem fog összejönni, ha már elherdáltad a pénzt a felesleges apróságokra.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem várt fordulat következhet be az életedben. Ez lehet jó, vagy rossz is, mindenképpen fel kell készülnöd mindenre. Erős vagy, megvan benned mindig a problémamegoldó képesség, de ne feledd, hogy a családodhoz és a barátaidhoz mindig fordulhatsz, ha kételyeid támadnak. Semmilyen komoly döntést ne akarj ebben az időszakban meghozni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagyon kevés az időd, és nehezen is tudod beosztani. Képtelen vagy megtalálni az egyensúlyt a család, a barátok és a párod között. Pedig valamit csinálnod kell, mert ebben a káoszban csak mindenki azt fogja érezni, hogy hanyagolod őket. Persze azt is meg kell értetned velük, hogy te sem tudsz százfelé szakadni. Talán most csendesebb hétvégére lenne szükséged.

Bak (december 22. - január 20.)

Kicsit türelmesebbnek és figyelmesebbnek kellene lenned a környezetedben élőkkel. Sok kritikát fogalmazhatsz meg mostanában, amik lehet jogosak, de nem találod a megfelelő hangsúlyt. Az akaratos természeted miatt némelyek teljesen háttérbe érezhetik mostanában magukat. Nem lesz jó vége, ha ezt tovább akarod folytatni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Az elkövetkező napokban elég romantikus hangulatba kerülhetsz, de az is lehet, hogy az érelmeidnek nagyobb a füstje, mint a lángja. Ne akarj olyan dolgot magadra erőltetni, amihez nincsen kedved. Kalandokba sem érdemes vágnod, mert kínos szituációkat szülhetnek, ráadásul magadat, és mást is becsapsz vele. Fordítsd az érzelmeidet a komolyabb célok felé.

Halak (február 20. - március 20.)

Végre elkezdhet teljesen kitisztulni a fejed, és persze a szíved is. Érzelmesen, de határozottan át tudsz látni mindent. Érdemes megvizsgálnod magadban a kapcsolataid minőségét. Lehet van olyan ember a körödben, aki már rég nem érdemli meg azt a figyelmet és odaadást, amit kap. Otthon próbálj pozitívan viszonyulni mindenhez, még akkor is, ha most nem jöttök ki túl jól.

Borítókép: Profimedia