promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: vajon pozitívan tudod zárni a hetet?
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Voltak problémák, de remélhetőleg még meg tudod menteni a hét utolsó napját. Lássuk, hogy mire kell figyelnie a csillagjegyednek.

Kos (március 21. - április 20.)

Ez egy szerencsés nap lehet számodra a jelenlegi bolygóállás szerint. Valóban ne akarj semmit se erőltetni, mert a legtöbb jó dolog megérkezhet magától. Életmódváltás lehet majd később terítéken, de ennek maximum az előszelét fogod érzékelni magadon. Persze az rendkívül remek, ha mindenben beleviszed a pozitív látásmódot.

Bika (április 21. - május 20.)

Legyél nyitott ma mindenre, és ne akarj befordulni. A stresszt mindenképpen háttérbe kellene szorítanod. Előfordulhat, hogy valaki provokálni akar a környezetedben, de ezt könnyen ki tudod kerülni. Szükséged van arra, hogy picit el tudd terelni a gondolataidat. A pénzügyekkel sem kellene ma foglalkoznod.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ma megfelelően kellene kommunikálnod mindenkivel. Ne legyél lenéző senkivel, inkább próbáld megérteni a problémáikat, ha megosztják veled. Meglátod, most mély olyanokkal is belekeveredhetsz egy mély beszélgetésbe, akikkel ez nem szokott megtörténni. A szerencse melletted áll, szóval használd ki az univerzum nagylelkűségét.

Rák (június 22. - július 22.)

Végre szépen ki tudod használni a rutinodat, akár egy problémát kell elhárítani, akár esetleg egy veszekedést kell lecsitítani. Ha hatalmas ugrásokat hajtottál végre mostanában, akkor nem ártana megpihenned. A folyamatos pörgés rossz hatással van rád. Most még a házimunkát is félretolhatod, inkább a pihenéssel foglalkozz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Kicsit kételkedhetsz magadban és a képességeidben, de nagyon nem szabad most ebbe a hibába esned. Minden feladaton túl tudsz lendülni, csak nincs meg a kedved hozzá teljesen. Ha belekezdesz, akkor meglátod, minden simán fog menni. Fontos, hogy ettől még kimért tempóban haladj előre, különben tényleg hibázhatsz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nehezedre esik még a legkisebb feladat elvégzése is, és úgy érzed folyton ellenállásba ütközöl. Ráadásul több kellemetlen problémát kell megoldanod, ami még inkább elveszi a kedved az egésztől. Muszáj lesz valami belső ösztönzést találnod, mert akkor nagyon kicsúszhat a lábad alól a talaj. Trükközni ne akarj, mindenben tartsd be a szabályokat. Az este mindenképpen a pihenésé legyen.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma több bosszúság érhet a kelleténél. Még talán azt is érezheted, hogy valaki szándékosan akar keresztbe tenni neked. Ha ellenállásba ütközöl, és dühös leszel, akkor nyíltan szembe kell nézned az illetővel, hogy tiszta vizet tudjatok önteni a pohárba. Minden konfliktusodat próbáld meg elsimítani ma, különben ez fog mocorogni a fejedben a hét elején.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Kellemes híreket fogsz kapni, amik nagyon fel fognak villanyozni a hét utolsó napján. Nem kell semmivel sem dicsekedned, különben még elkiabálsz valamit. Az otthoni dolgokon könnyen túl tudsz jutni, de jobban oda kell figyelned a részletekre. Már eléggé az esti pihenés jár a fejedben, és el tudsz rontani dolgokat, amik miatt később még fájni fog a fejed.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha van valami dolgod, akkor hamar túl fogsz tudni rajta lendülni, aztán egy picit kiszabadulhatsz a gondok szorításából. Ha van párod, akkor mindenképpen menjetek el valahova, mert remek kalandokba keveredhettek együtt, de egyedül sem ártana kiszabadulnod. Beszélj meg valamelyik közeli barátoddal egy találkozót, és egy pohár ital mellett élvezd a napsütést.

Bak (december 22. - január 20.)

Olyan beszélgetésbe keveredhetsz, vagy csak simán fültanúja lehetsz, amiből téves következtetéseket vonhatsz le. Nem szabad semmi ilyennek engedned, mert egy olyan embert bánthatsz meg a tévedéseddel, aki nagyon közel áll a szívedhez. Előkerülhet ma egy olyan ügy, amit már lerendezettnek hittél. Ne zaklasson fel, mert hamar túl fogsz lendülni rajta.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ma kaphatsz néhány fontos információt. Ez az üzenet lehet drámai fordulatok hozhat az életedben. Ha negatív hír, akkor bíznod kell magadban, mert minden problémát ügyesen tudsz megoldani mostanában, és hát az is távol áll tőled, hogy pánikba ess. Mindenképpen tervezz előre, még ha el is vesz egy kis időt a pihenésedből.

Halak (február 20. - március 20.)

Hamarosan megváltozhatnak a dolgok körülötted, aminek már érzed is az előszelét. Abszolút nem tudni, hogy ezekre miképp fogsz reagálni, de tudod, hogy higgadtnak kellene maradnod. A jelenlegi bolygóállás azt mutatja, hogy remek időszak találhat rád, viszont addig túl kell élned a rossz dolgokat is.  

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás