Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: lehet nem úgy fog alakulni a hétvégéd, ahogy eltervezted

Napi horoszkóp: lehet nem úgy fog alakulni a hétvégéd, ahogy eltervezted

Élet

Napi horoszkóp: lehet nem úgy fog alakulni a hétvégéd, ahogy eltervezted

Élet

Ezo Terézia 05:35

Kisebb és nagyobb változtatásokra is érdemes felkészülni. Lássuk, hogy mit jósolnak a bolygók!

Kos (március 21. - április 20.)

Valami újra és másra vágyhatsz az életedben, pont ezért nem szabad lelassulnod. Használd a lendületedet, hogy mindenből a legtöbbet tudd kihozni. Így biztosan nem fogsz unatkozni a hétvégén, de azért hagyj időt a pihenésre is. Az agyad tökéletesen forog, és megvan a képességed, hogy előre tudj tervezni.  

Bika (április 21. - május 20.)

Hétvégén is érdemes nyitva tartani a szemedet és a füledet. Hasznos információk birtokába juthatsz, amik segíthetnek előrelépni, vagy megoldani valamilyen problémát. Ha kerülöd a konfliktusokat, akkor abszolút nem tudod elveszíteni a fejedet. A mások vitáiba sem szabad beleszólnod. Alakíts ki egy szigetet a fejedben, ahol mindig nyugalom van.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Az összes motiváció, amire szükséged van, az benned lakozik, csak lehet éppen szunnyadozik. Valahogy meg kell találnod a módját, hogy elő tudjanak törni. Hétvégén nem ártana olyan dolgokkal foglalkozni, amiket régóta hanyagolsz, de előhozzák belőled a kreativitást. A csillagjegyed felemelkedőben van, ha utat engedsz neki.

Rák (június 22. - július 22.)

Igyekezz olyan dolgokkal körülvenni magadat, amik meg tudnak nyugtatni. Nem fontos minden beszélgetésben kifejteni a véleményedet, inkább kommunikálj felhőtlenül, valamint könnyedén. Ha az elmúlt időszak sok kellemetlenséget hozott, akkor igyekezz ezeket kizárni. Ne hanyagold a barátaidat, ők vissza tudják hozni a jókedvedet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem ártana most egy kis szünetet tartani. Végre meg tudod látni azt a szépséget, ami körülvesz, és tudsz is belőle inspirálódni. Hamarosan számos lehetőség fog feltűnni előtted, amiket muszáj leszel kihasználni. Ezeket persze csak úgy tudod, ha a koncentrációd a csúcson van. Ha teheted, akkor pihenj minél többet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ki szeretnél törni a rutinból. Lehet éppen valami másra, vagy egy kis őrültségre vágysz. Ma teljesítheted ezt a vágyadat, ha kimozdulsz a négy fal közül. Persze csak óvatosan, főleg akkor, ha egy kis bódító itallal is feldobnád magad. A gondokat igyekezz magad mögött hagyni kis időre, különben még teljesen elveszik minden jótól a kedvedet.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Próbálj meg minél jobban felszabadulni. Szerencsés napod lehet, és rendkívüli élményekben részesülhetsz. Meg tudod találni a köztes megoldásokat, és a legjobb döntéseket hozhatod. Ha kapcsolatban élsz, akkor viszont egy elég kényelmetlen beszélgetés várhat rád. Ezen túl kell esned, és őszintének lenned, mert akkor minden a helyére kerülhet.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma könnyen vitába kerülhetsz bárkivel, aminek egy merészebb veszekedés, majd mosolyszünet lehet a vége. Ez akár hetekig elhúzódhat, nem lesz jó vége. Legyél türelmes, és mindenképpen válogasd meg a szavaidat. Olyan sértéseket vehetsz elő, amiken még magad is meglepődsz. Ez egyáltalán nem a te igazi arcod. Ha úgy gondolod igen, akkor bizony változtatnod kell.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A bolygók meggondolatlan lépésbe hajszolhatnak bele. Ha otthon van valami feladatod, akkor főleg figyelj oda. Könnyed hibákat véthetsz, amiknek később katasztrofális következményei lehetnek. Nem árt, ha ma jobban koncentrálsz, utána jöhet a pihenés. Ha van párod, akkor féltékenyebb lehet a kelleténél. Ne önts olajat a tűzre, inkább nyugtasd meg.

Bak (december 22. - január 20.)

Úgy néz ki jobban kell vigyáznod a pénzre, mert egy váratlan extra kiadás ütheti fel a fejét. Elromolhat valami, vagy kiakasztó módon akár meg is bírságolhatnak valamiért. Kicsit tegyél félre, így te is nyugodtabbnak fogod érezni magad. Később lesz olyan szerencséd, hogy fogod tudni pótolni a kieső összeget.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nagy eredményeket tudsz elérni most, ha nem emészted fel az energiáidat a kicsinyes konfliktusokkal. Néha jobb lenne, ha elengednél dolgokat, és nem mennél bele a felesleges vitákba. Persze tudod, ha igazad van, bizonyítanod kell, ezt nem fogod tudni kinőni. A kreativitásod el van picit hanyagolva – hétvégén olyan hobbinak hódolj, ahol ez van a középpontban.

Halak (február 20. - március 20.)

Jobb lenne, ha most kimaradnál a pletykálkodásból. Semmi ilyet nem szabad átvenned, de főleg továbbadnod, mert te kerülhetsz ki vesztesen az egészből. Foglalkozz csak saját magaddal, és a dolgaiddal, hogy nyugodtan tudj belevágni a hétvégébe. Úgy néz ki az egyik exed feltűnhet a színen, de még téged is meglep, hogy nem konfliktust akar, csak barátkozni.

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria