Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: muszáj leszel kordában tartani a problémákat

Napi horoszkóp: muszáj leszel kordában tartani a problémákat

Élet

Napi horoszkóp: muszáj leszel kordában tartani a problémákat

Élet

Ezo Terézia 05:35

Ha nem tudod megoldani gondokat, akkor legalább ne hagyd elburjánzani őket. Lássuk, hogy mire kell figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Vigyázz, mert a túl összetett problémák most nagyon ki tudnak rajtad fogni. Ha valamilyen témának nem vagy a szakértője, akkor inkább kérj segítséget. A jelenlegi bolygóállás picit megbolygathatja az érzelmeidet. Érzelgősebb lehetsz a kelleténél. Nem igazán szereted ezt kimutatni, pedig a közeli környezetednek megtehetnéd.

Bika (április 21. - május 20.)

A hétvége előtt összejöhet pár olyan probléma, ami felboríthatja a menetrendedet. Ne kapkodással akard őket megoldani, mert annak semmi értelme nem lesz. Vedd elő a rutinodat, valamint a higgadtságodat. Szókimondóbb vagy a kelleténél. Figyelj oda, hogy nehogy valami olyan hagyja el a szádat, amit később megbánhatsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A mostani bolygóállás erősen kihozhatja belőled a romantikus énedet. Ha van párod, akkor igyekezz elkényeztetni. Szingliként jobban meg tudsz nyílni. Lehet meg kellene próbálnod többet kommunikálnod azzal a személlyel, aki tetszik neked. Változásokon eshetsz át, de hála égnek ezek mind pozitívak lesznek.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem érzed úgy, hogy minden rendben menne körülötted. Sok mindent helyre kell tenned a fejedben, amihez nem ártana egy közeli barát segítségét kérned. Lehet elkövettél egy olyan hibát, ami miatt még mindig benned van a rossz érzés. Feleslegesen, vagy jogosan, azt neked kell eldöntened, azonban túl kell végre lendülnöd rajta.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A munka most egyáltalán nem a barátod. Nagyon nehezen fogsz neki, és így kitolódhat az egész napod. Ha emiatt lemaradsz valamilyen jó lehetőségről, akkor csak magadra haragudhatsz. Ki akarsz kapcsolódni, de a lustaságod még ennek az útjába is állhat. Próbálj meg erőt venni magadon, ha elkap a lendület, onnantól könnyen fog menni minden.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Most aztán igazán elemedben lehetsz a jelenlegi bolygóállás miatt. Nem szabad hagynod, hogy mások akarata letereljen téged a helyes útról. A terveid jók, és kellő energia van benned, hogy meg is valósítsd őket. A határozottság benned van, így semmiképpen ne hagyd, hogy elnyomják. Használj ki minden lehetőséget, legyél bátor.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Most előtérbe kerülhet a negatívabb, vitatkozós éned. Ha nem értesz egyet valakivel, akkor még nem szabad azonnal letámadni. Próbálj meg picivel több kompromisszumot kötni, és ne csak a rosszat lásd az emberekben. Problémák vehetnek körül, amiket a gyökerüktől kellene megszüntetni, nem csak félmegoldásokkal a szőnyeg alá söpörni őket.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Sok cél jelenleg megvalósíthatatlan, amire törekedtél. Emiatt nem szabad elkeserednek – egyszerűen csak még nem jött el a te időd. Legyél kitartó! Ha valaki, hát te nem szoktál könnyen feladni dolgokat. A munka nem fog gördülékenyen menni, szóval a szabadidődet mindenképpen okosan oszd be. Már elgondolkozhatsz, mit szeretnél csinálni a hétvégén.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Egy kis zavar uralkodhat a fejedben és a problémamegoldó képességed is kezdi megadni magát. Ha úgy érzed, kezdesz elmerülni, akkor kérj segítséget valakitől. Most a legjobb barátod tökéletesen tudna ösztönözni. Homályos lehet néhány cél, de ha nem muszáj, akkor nem kell ezekben a napokban elérned őket.

Bak (december 22. - január 20.)

Érzelmileg megterhelő lehet néhány komoly döntést meghozni, de ezeken túl kell lendülnöd. Nem szabad hagynod, hogy még több akadály gördüljön az utadba. Ha nem tudod kézben tartani az életedet, akkor nagyon kicsúszhat a lábad alól a talaj. Ma csinálj valami hasznosat, hétvégén pedig igyekezz feltöltődni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Elégedetlen lehetsz sok mindennel, de az energiáid végesek. Csak azokon a dolgokon próbálj meg változtatni, amiken feltétlenül muszáj. Most eltart egy ideig, ha új dolgokhoz kell alkalmazkodnod, de hát te sem lehetsz mindig a toppon. A kreatív feltöltődés visszahozhatja az életkedvedet. Már elkezdhetsz gondolkodni, mit csinálnál szívesen a hétvégén.

Halak (február 20. - március 20.)

Most határozottnak kell lenned, és nem szabad elfogadnod semmiben a kudarcot. Teret engedni a pesszimizmusnak jelenleg nagyon rossz ötlet. Nem jó sokszor a gyors, félmegoldásokhoz nyúlni, de olykor muszáj, mert addig át tudod látni a teljes képet. Valószínűleg így lehetsz a leghatékonyabb. Édesebb lesz a pihenés is, ha tudod, hogy mindenért megküzdöttél.

Borítókép: Profimedia