Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: lehet nem ártana kicsit lelassítanod

Napi horoszkóp: lehet nem ártana kicsit lelassítanod

Élet

Napi horoszkóp: lehet nem ártana kicsit lelassítanod

Élet

Ezo Terézia 05:35

Akad olyan csillagjegy, akinek pedig fel kellene pörögnie, mert picit el van maradva. Lássuk, hogy mit jósolnak a bolygók!

Kos (március 21. - április 20.)

Nagyon jól működnek a megérzéseid, de lehet nem tudod megfelelően értelmezni a kapott jeleket. Ha ez nincsen meg, akkor bizony nem tudsz előnybe kerülni, pedig az most rengeteget segítene. Az érzelmeid ingadozhatnak, és könnyebben tudsz kiakadni dolgokon. Ne feledd, hogy a környezeted nem tehet arról, ha le vagy maradva.

Bika (április 21. - május 20.)

Előtörhetnek a kreatív energiáid, de nem úgy tudod használni őket, ahogy kellene. Jönnek az ötletek, de nem tudsz velük mit kezdeni. Lehet van benned egy adag lustaság is. Gondolkozz el azon, hogy jelen pillanatban elengedheted-e magad. Ha igen, akkor tényleg nem ártana kikapcsolnod az agyad. Erőltetned semmiképpen sem szabad a dolgokat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Egy hozzád közelálló személy magánéleti, érzelmi válságon mehet keresztül. Tudsz neki segíteni, de ne a saját károdra tedd. Ne feledd, hogy egyedül kevés vagy ahhoz, hogy megold mindenki problémáját. Legyél türelmes a munkahelyeden. A kapkodással olyan hibákat véthetsz, amiket nagyon nehéz lesz korrigálni.

Rák (június 22. - július 22.)

A jelenlegi bolygóállás eléggé megkavarhat benned néhány dolgot, mert a kommunikációd, de akár még a gondolkodásod is változhat. Amúgy is szókimondó természetű vagy, de ez jócskán felerősödhet. Azonban vigyáznod kell az őszinteségeddel, mert ezzel nem csak barátokat, hanem ellenségeket is szerezhetsz jelenleg magadnak.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Szerencsés időszakodban vagy, és végre megszabadulhatsz egy olyan kötelezettségtől, ami már régóta nyomta a válladat. Nem csak teher volt ez, hanem akadályozott abban is, hogy elérd a nem olyan rég kitűzött célokat. Hamarosan hírt kaphatsz egy rég hallott barátról, aki még mindig nem közömbös számodra. Felzaklathat, így jól gondold meg beszélsz-e vele.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Hála égnek nem kell tartanod a jelenlegi bolygóállástól, mert jó hatással lesz rád. Erős benned az empátia, és olyan érzelmek törhetnek elő, amiket általában el szoktál magadban fojtani. Ez nem gond, de társulhatnak hozzá negatív megnyilvánulások is, mint például a féltékenység, vagy a birtoklási vágy. Ezeket jobb, ha tényleg háttérbe szorítod.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Hamarosan olyan hírek juthatnak a füledbe, amik nem lesznek éppen örömtelik. Mindenképen készülj fel, mert lelkileg megfoghat, és a magabiztosságodat is alááshatja ez az egész. A szokásosnál érzékenyebb lehetsz, de egy közeli barát ki tud húzni ebből az egészből, ha őszintén leültök beszélni. Most nem jó a telefon vagy a chat, személyesen kell találkoznotok.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Remek időszak veheti kezdetét, mert olyan lehetőségeket láthatsz meg, amit más nem. Most dúl benned az önbizalom, amit ki kell használnod. A mai napon azonban még fogd vissza magad, és csak tervezgess. A biztos ítélőképességed még nincsen teljesen a helyén. Lazíts még, de ne vidd teljesen túlzásba.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A család, az otthon harmóniájának megteremtése mostanában az elsődleges cél az életedben. Sokat változhatsz az utóbbi időszakban, ami a javadra tud válni. Előkerült az a vágyad, hogy csak a tökéletessel éred be. Ezzel nincsen semmi baj, de tudod, ne akard ezt másokra ráerőltetni. Belekeveredhetsz egy konfliktusba, ahol a saját hibáddal is szembesülnöd kell.

Bak (december 22. - január 20.)

A jelenlegi bolygóállás picit álmodozóvá tehet. Nehezebben tudsz döntéseket hozni, és sokat hezitálsz mindenen. Ezzel nincs baj, viszont nem ülhetsz egyes problémákon egész nap. Ne legyél elhamarkodott, de ettől még a csigatempót fel kell függesztened. A pénzügyekben viszont most igazán szerencsés lehetsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ma különösen hajlamos vagy arra, hogy hirtelen felindulásból cselekedj. Ha csak egyedül vagy, akkor nincs ezzel baj, de társaságban már elég sokaknak árthatsz vele. Hallgass most a csillagokra, és akkor nem kell megbánnod amit teszel. Elég sokáig benne maradhat másokban a tüske, ha elszabadulsz, és neked is kellemetlen lesz, amíg el nem felejtik.

Halak (február 20. - március 20.)

Váratlan események kereszttüzébe kerülhetsz a mai napon, amik kihozhatnak a sodrodból, ha nem vigyázol. Készítsd fel magadat arra, hogy minden esetben meg kell őrizned a hidegvéredet. Sok múlik ma azon, hogy bizonyítsd, mennyi jót mutatsz meg magadból. Ha elveszted a fejedet, akkor még a barátaid is ellened fordulhatnak.

Borítókép: Profimedia