promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mekkora poén! Utólag vette észre a lány, hová is költözött
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A tinédzser figyelmetlenül választott albérletet, és óriási meglepetés érte.

Nem volt előzetesen kíváncsi a bérelni kívánt lakására egy tinédzser, és így véletlenül egy nyugdíjastelepen kötött ki. Az angolszász vidékeken gyakori, hogy az 55 évesnél idősebbek ilyen közösségekbe tömörülnek, a náluk fiatalabbak pedig nem szívesen keverednek közéjük.

Fotó: tiktok.com/@itsme.madiiii

Természetesen nem az életkorral vannak a bajok, inkább a speciális szolgáltatásokkal, amelyek nem feltétlenül a középkorúak (vagy pláne a tinik) igényeihez igazodnak. A 19 éves Madison Kohout teljesen ledöbbent, amikor a frissen kivett arkansasi albérletének szomszédságában kizárólag 65 év felettiek laktak – írta meg a Metro.

A lány csak egy héttel később vette észre azt a táblát, ami mindenre magyarázatot adott. Azóta különlegesnek számít, hiszen ő az egyetlen tinédzser a sok száz nyugdíjas között. Azt hihetnénk, hogy ettől szuperunalmas lett az élete, de ennek éppen az ellenkezője igaz.

„Imádom a szomszédaimat, van egy csomó extra nagyszülőm”

– mesélte lelkesen Madison. Aztán kitett egy videót is arról, hogyan telnek a mindennapjai a közösségben.

„Milyen az élet az öreg krapekok között? Amikor hazaérek, mindig óriási csönd fogad, mert a szomszédaim olyankor általában szunyókálnak. Az is óriási előny, hogy bármikor zenélhetek, amikor csak akarok, mert egy csomóan nagyothallanak”

– emelt ki egy bizarr dolgot a lány, aki imádja, hogy annyira odafigyelnek rá az idősek. Sohasem mulasztják el megkérdezni, hogy van, ez pedig családiassá teszi a légkört. A 350 dolláros havi albérleti díjat így már egyáltalán nem sokallja a két hálószobás lakásért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás