promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi jóslás: közeleg a nagy szerelem?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést!

Fotó: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Fotó: Promotions.hu

1-es kártya jelentése:

Katonatiszt: Kapcsolati kérdésnél rideg, arrogáns férfit mutat, akivel jobb nem bonyolódni komolyabb kapcsolatba, mert összetörheti a szívünket. Hosszú távon semmi jóra nem számíthatunk, ha engedünk a kísértésnek. Nem lesz könnyű ellenállni, mert úgy érezzük, ő az, aki kell nekünk. A lap képviselheti az önmagunkért való kiállást is, ideje magabiztosan fellépni egy adott helyzetben. Jelezhet még fontos munkahelyi történéseket, vagy a főnökünkkel folytatott fontos beszélgetést.

2-es kártya jelentése:

Szerető: A lap közelgő párkapcsolatra, szerelemre utal, férfi és nő kérdező esetén egyaránt. Olyan személyt mutat, aki kiáll a kedveséért, és vállalja az érzéseit. Jól működő párkapcsolat esetén azt mutatja, számíthatunk a párunkra minden helyzetben, a kapcsolat erős alapokon nyugszik.

3-as kártya jelentése:

Özvegyasszony: A kártyalap idősebb hölgyre utal, vagy valakire, aki támogató, anyai szerepet tölt be az életünkben. Érdemes megfogadni a tanácsát a kérdéses helyzettel kapcsolatban. A lap mutathat múló szerelmet is. El kell fogadni a kialakult helyzetet, és meg kell gyászolni a veszteséget. Anyagi kérdésnél átmeneti gondokat jelezhet a kártya, ezért ne tervezzünk nagyobb kiadást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás