Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: adj esélyt magadnak a változásra

Napi horoszkóp: adj esélyt magadnak a változásra

Élet

Napi horoszkóp: adj esélyt magadnak a változásra

Élet

Ezo Terézia 05:35

Lehet néhány probléma megoldásához másik utat kellene választanod. Lássuk, hogy mit jósol a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Kicsit jobban kellene koncentrálnod a munkádra, mielőtt teljesen elengednéd magad. Olykor a felhőkben vagy, pedig a fél lábadnak mindig a földön kellene maradnia. Később lesz időd, amikor végre felszabadulhatsz. Bonyolult feladatok gördülhetnek eléd, amit csak úgy tudsz megoldani, ha maximumon van a figyelmed.

Bika (április 21. - május 20.)

Ha van valamilyen kreatív projekted, akkor a tudatod igazán felébredhet. Engedj utat neki, mert olyan ötletek juthatnak eszedbe, amiket muszáj leszel lejegyezni. Mivel pörög az agyad, érzékenyebben is veszed a világ dolgait. Vigyázz, mert sokkal kritikusabb lehetsz a kelleténél. Hagyd a környezeted hibáit, és magaddal foglalkozz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Most aztán nem vagy a toppon, ha pénzügyekről van szó. Nem fog menni a spórolás, ha állandóan elcsábulsz valami miatt. Csak azokat a dolgokat vedd jelenleg meg, amikre valóban szükséged van. Nehezebben tudsz felszabadulni az utóbbi időben. Lehet elő kellene venned egy régi hobbidat, amit elhanyagoltál. Fordulj az olyan dolgok felé, amik el tudnak lazítani.

Rák (június 22. - július 22.)

A kapcsolatok nagyon fontosak lesznek a számodra a közeljövőben. Közeledik valamilyen gond a bolygók szerint, amit nem fogsz tudni egyedül megoldani. Ha haragban vagy valakivel, akire úgy érzed később szükség lehet, akkor inkább most békülj ki vele. Lelkileg ez nálad is fejlődést hozhat, amire nagy szükséged van.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A jelenlegi bolygóállás szerint pénz állhat a házhoz. Lehet végre vissza fogsz kapni egy kölcsönt? Bármi is legyen az, nagyon fogsz neki örülni. Általában mindig magabiztos szoktál lenni, de most többen is kizökkenthetnek ebből. Ne engedd senkinek, hogy feléd tudjon kerekedni és szerezd vissza az önbizalmadat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Lehet túl szigorú vagy magaddal mostanában. Meg kell tanulnod, hogy legyél egy picivel felszabadultabb. Nem kell mindennek száz százalékosan tökéletesnek lennie. A precíz éned mindig segít, de sokszor hátráltat is dolgokban. Most már megteheted, szóval mozogj többet – az a lelkednek is jót tenne.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Kezd egyre jobban előtörni belőled, hogy vágysz a jóval több szabadságra. Engedj is neki, de azért még legyél óvatos. A jelenlegi bolygóállás szerint nyugodtan hallgathatsz most a megérzéseidre. Nem is baj, ha nem követnéd mindenben a napi rutint, és kicsivel spontánabb lennél. Dobd fel a környezetedet valamivel, jelenleg jót tesz neked a változás.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A barátaid most remek hatással lehetned rád. Ha közeledik valamilyen fontos döntés, akkor mindenképpen beszéld át velük. A helyes irányba tudnak terelni, és meg is tudnak nyugtatni – rengeteget tanulhatsz tőlük, szóval legyél nyitott mindenre. Ha most elszalasztasz valamilyen lehetőséget, akkor az már nagyon nehezen fog újra az utadba kerülni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Sok lehet a dráma az életedben, talán túl sok is. Nem szereted a konfliktusokat, de a jelenlegi bolygóállás szerint bőven lehet bennük részed. Igyekezz megvédeni magad, még akkor is, ha közben ki kell mozdulnod a komfortzónádból. Később váratlan segítség tűnhet fel melletted, és végre megnyugodhatsz.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagyon be fog tudni indítani a tavasz, és fel fog tölteni energiákkal. A kedved is kezd majd jobb lenni, ha többet fogsz tudni kint lenni. Sokszor forognak a gondolataid a pénzügyek körül, de nem szabad pánikba esned semmi miatt. A munkahelyeden lehetnek konfliktusok, de ha higgadtan kezeled őket, akkor azok is hamar lezárulnak.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Lehet megint nem osztod be rendesen az energiáidat. Ha fáradtan dolgozol, akkor elég sokat hibázhatsz, főleg, ha valamilyen kreatív projekt van terítéken. Szánj időt a pihenésre, és ne akarj mindent egyszerre. Ha túl kemény vagy magaddal, akkor nagyon be fogsz sokallni. A változásokat is csak lépcsőzetesen vezesd be az életedbe.

Halak (február 20. - március 20.)

Néhány embernél tartsd meg a megfelelő távolságot, főleg azoknál, akikkel nem jössz ki igazán jól. Ha valami, hát a felesleges összeszólalkozás most nem hiányzik az életedből. A hét maradék részében nem szabad kapkodnod. Inkább készíts egy listát a fejedben, hogy mikre kell időt szánnod. Nem vagy romantikus hangulatban – ha párod igen, akkor ebből lehetnek nézeteltérések.

Borítókép: Profimedia