Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Riasztást adott ki a Lidl, az országban bárkit érinthet a probléma

Riasztást adott ki a Lidl, az országban bárkit érinthet a probléma

Élet

Riasztást adott ki a Lidl, az országban bárkit érinthet a probléma

Élet

Helmeczi Benjamin 12:12

Csalókra figyelmeztet a Lidl Magyarország.

A Lidl Magyarország a hivatalos weboldalán tájékoztatott arról, hogy ismét csalók élnek vissza a vállalat nevével, hogy egy hamis nyereményjátékkal személyes-, valamint bankkártyaadatokat csaljanak ki a gyanútlan emberektől.

A Lidl Magyarország közleményét alább olvashatjátok:

Kedves Vásárlóink!

Szeretnénk felhívni figyelmüket egy online terjedő csalásra, melyben a csalók vállalatunk nevében azzal keresik fel áldozataikat, hogy Lidl ajándékutalványt vagy éppen okostelefont nyertek. Ennek fejében a postázási költség kiegyenlítését, valamint postázási cím megadását kérik.

Szeretnénk jelezni, hogy a Lidl Magyarország által megszervezett nyereményjátékokról kizárólag a vállalat hivatalos felületein adunk tájékoztatást, valamint hogy a nyereményekért cserébe ellenjuttatást semmilyen esetben sem kérünk.

Kérjük, hogy személyes-, valamint bankkártyaadataik védelme érdekében, mindig ellenőrizzék a forrás hitelességét, a megtévesztési szándékkal érkezett megkeresésekre ne reagáljanak, emellett semmiképpen ne utaljanak pénzt vagy adják meg adataikat ismeretlen személynek.

Nem ez az első alkalom, hogy csalókra figyelmeztet a Lidl. Januárban egy SMS-ben terjedő csalásra hívták fel a figyelmet, melynek célja hasonlóképpen az volt, hogy a megkeresett személyektől pénzt vagy személyes adatokat csaljanak ki.

Borítókép: Profimedia