Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ivanka Trump rendesen kapja az ívet, amiért beolttatta magát

Ivanka Trump rendesen kapja az ívet, amiért beolttatta magát

Élet

Ivanka Trump rendesen kapja az ívet, amiért beolttatta magát

Élet

Promotions 21:01

A támogatói és ellenfelei is egyformán szidják – hogy lehet így jól dönteni?

Donald Trump lányát az utóbbi években az is megismerhette, aki nem különösebben érdeklődik az amerikai show business iránt. Ivanka Trump ugyanis rendesen belefolyt a politikába apja egy cikluson át tartó elnöki uralma alatt, és a legbefolyásosabb tanácsadók közt tartották számon Donald Trump mellett.

Azzal, hogy nemrég beolttatta magát koronavírus ellen a Pfizer vakcinájával, és ezt ki is posztolta a Twitterre, sikerült a támogatói és ellenfelei rosszallását egyaránt kivívnia. Pedig nem csinált semmit, csak amit a józan ész diktált, mára ugyanis maga is belátta, hogy a járványnak csak ezzel vethetünk véget.

Fotó: twitter.com/ivankatrump

Politikai ellenfelei azt vetik a szemére, hogy nem sokat tett a járvány megfékezéséért, amikor még hatalmi pozícióban volt.

„El kellett volna mondanod az embereknek, hogy a Covid nem a demokraták újabb kacsája. El kellett volna mondanod, hogy nem tűnik el egy szempillantásra, vagy a meleg idő hatására. Meg kellett volna akadályoznod sok ezer amerikai halálát, de nem tetted. Most már késő”

– osztotta ki rendesen valaki egy Twitter-kommentben, utalva Donald Trump járvánnyal kapcsolatos korábbi kijelentéseire.

Persze megszólalnak a támogatók is, de ők sincsenek elragadtatva attól, amiért a Trump-lány egy hirtelen fordulattal most egyértelműen az eszére hallgatott.

„Oltás? Kösz, nem! 99 százalékos túlélési aránnyal inkább kihagynám. Mivel Bill Gates is benne van, inkább nem akarok belőle”

– terjesztette a konteót az egyik rajongója.

Ivanka mentségére legyen mondva, hogy becsülettel kivárta a sorát, és már csak akkor olttatta be magát Floridában, amikor ott megkezdődött a 16 évnél idősebbek vakcinázása.

Borítókép: Profimedia