promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ivanka Trump rendesen kapja az ívet, amiért beolttatta magát
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A támogatói és ellenfelei is egyformán szidják – hogy lehet így jól dönteni?

Donald Trump lányát az utóbbi években az is megismerhette, aki nem különösebben érdeklődik az amerikai show business iránt. Ivanka Trump ugyanis rendesen belefolyt a politikába apja egy cikluson át tartó elnöki uralma alatt, és a legbefolyásosabb tanácsadók közt tartották számon Donald Trump mellett.

Azzal, hogy nemrég beolttatta magát koronavírus ellen a Pfizer vakcinájával, és ezt ki is posztolta a Twitterre, sikerült a támogatói és ellenfelei rosszallását egyaránt kivívnia. Pedig nem csinált semmit, csak amit a józan ész diktált, mára ugyanis maga is belátta, hogy a járványnak csak ezzel vethetünk véget.

Fotó: twitter.com/ivankatrump

Politikai ellenfelei azt vetik a szemére, hogy nem sokat tett a járvány megfékezéséért, amikor még hatalmi pozícióban volt.

„El kellett volna mondanod az embereknek, hogy a Covid nem a demokraták újabb kacsája. El kellett volna mondanod, hogy nem tűnik el egy szempillantásra, vagy a meleg idő hatására. Meg kellett volna akadályoznod sok ezer amerikai halálát, de nem tetted. Most már késő”

– osztotta ki rendesen valaki egy Twitter-kommentben, utalva Donald Trump járvánnyal kapcsolatos korábbi kijelentéseire.

Persze megszólalnak a támogatók is, de ők sincsenek elragadtatva attól, amiért a Trump-lány egy hirtelen fordulattal most egyértelműen az eszére hallgatott.

„Oltás? Kösz, nem! 99 százalékos túlélési aránnyal inkább kihagynám. Mivel Bill Gates is benne van, inkább nem akarok belőle”

– terjesztette a konteót az egyik rajongója.

Ivanka mentségére legyen mondva, hogy becsülettel kivárta a sorát, és már csak akkor olttatta be magát Floridában, amikor ott megkezdődött a 16 évnél idősebbek vakcinázása.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás