Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: egy igazán dinamikus hétkezdésre lenne szükséged

Napi horoszkóp: egy igazán dinamikus hétkezdésre lenne szükséged

Élet

Napi horoszkóp: egy igazán dinamikus hétkezdésre lenne szükséged

Élet

Ezo Terézia 05:35

Egyre több csillagjegy kezd feltámadni a hamvaiból. Lássuk, hogy kinek mire érdemes figyelnie!

Kos (március 21. - április 20.)

Kicsit zavartnak és csalódottnak érezheted magadat, de ez hamar el fog múlni, amint jönnek a jól megérdemelt sikerek. Legyél motivált, még akkor is, ha csak aprócska feladatba kezdesz bele. Ha nem ösztönzöd magad, akkor nagyon nehéz lesz kimászni a gödörből. Nincs kézikönyv az élethez, szóval a rutinodra kell támaszkodnod.

Bika (április 21. - május 20.)

Remek hétkezdésed lehet, ha picit aktivizálod magadat fizikailag. Az idő persze még nem a legjobb, de igyekezz kiszabadulni picit a négy fal közül. Néhány ember táncolhat az idegeiden, de igyekezz nyugodt maradni. Ha a hétvégén nem sikerült teljesen feltöltődnöd, akkor siess végezni hamar a napoddal, és az estét csak magadra szánd.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Legyél ma egy kicsit türelmesebb az emberekkel. Olykor a semmin tudod felhúzni magadat, és ezt senki sem veszi jó néven. Az ötleteid nagyon jók, azonban kapkodni akarsz olykor. Ami határidős, ott jogos, de ami nem az, annál a projektnél nyugodtan lassíthatsz. Meglátod, egészen más lesz a végeredmény, ha nem sürgeted magad.

Rák (június 22. - július 22.)

A jelenlegi bolygóállás túlzásokba hajszolhat. Nem szabad gyorsítanod a tempón, mert annak nem lesz jó vége. Már a hét elején el akarod pazarolni az energiáidat? Csak azzal foglalkozz, amivel igazán kell. A költekezést is fogd egy picit vissza. Olykor jobb összegyűjteni egy nagyobb és szebb dologra, mint olcsón venni valami vacakot.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Legyél őszinte magadhoz, mert most különösen fontos, hogy tisztán átláss mindent. Ha a problémákat a szőnyeg alá söpröd, az csak pillanatnyi megoldás, később nem lesz kifizetődő, te is jól tudod. Amit lehet, igyekezz azonnal megoldani. Ha jól elkapod a hétkezdést, akkor a lendületed ki fog tartani a későbbiekben.  

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Olykor úgy érezheted, hogy ellened van mindenki, pedig ez nincsen így. Muszáj vagy felmérni magadban, hogy ki az, aki támogat, és ki az, aki valóban hátráltat. Néhány ember tényleg nem szeretné, hogy előrébb lépj, de nem ez fog megakadályozni abban, hogy elérd a céljaidat. Mindenképpen maradj motivált.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Kicsit kezd megerősödni a lelked, és nem veszel magadra minden támadást. Nem szabad az összes konfliktus elől elmenekülni, van, amibe bizony bele kell állni. Ne csak erősnek tűnj, hanem legyél is az. Persze a leglényegesebb az, hogy találd meg a közös hangot az emberekkel. A jelenlegi bolygóállás komoly sikereket jelez, ami meg fogja adni neked a kellő lökést.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Gördülékenyen alakulhat minden ügyed a mai napon. Szellemileg és fizikailag is nagyon jó formában vagy. Most aztán sikerre tudod vinni a terveidet. Figyelj oda a felületesnek tűnő csevegésekre is, mert most értékes információk birtokába juthatsz, ha elég szemfüles vagy. Ne akarj azonnal mindent, mert az csak az emberek negatív oldalát fogja kihozni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Az emberek nehezen tudják megfejteni, hogy mi megy most végbe benned. Legyél velük türelmes, mert ők sem gondolatolvasók. Feszültséget hozhat ki belőled egy ártalmatlan csipkelődés is. Lehet valamilyen gyökeres változásra lenne szükséged a közeljövőben, ami újra elő tudja hozni a boldogabb énedet.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagyon jól tudod kezelni a nehézségeket, szóval ne fogd vissza magadat. Fel tudod szabadítani a rejtett energiáidat, amivel olykor a lehetetlen is lehetséges. Hosszú távon úgysem tud senki lebeszélni arról, amit az egyszer a fejedbe vettél. Minden kényes helyzetből remekül ki tudod vágni magadat, de azért ne bízd el magad.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A figyelmed ösztönösen a gyakorlatias feladatok felé fog irányulni. Ez nem baj, mert jelenleg ezekből vagy jó. A kreatív éned most nem elég tüzes, és csak le fog fárasztani, ha túlságosan meg kell dolgoztatnod a fejedet. Végezd el azokat a dolgokat, amik kicsit monotonabbak, utána jöhetnek majd az új kihívások.

Halak (február 20. - március 20.)

Úgy néz ki tanácsra lesz szükséged. Nem szereted ezt beismerni, elfogadni meg végképp, de jelenleg nem látod a fától az erdőt. Elmerülsz olyan részletekben, amikben nem kellene, és így nem tudsz előre haladni. Ha változtatásokon gondolkozol az életedben, akkor nem ártana pár dolgot előbb rendbe tenned magad körül.

Borítókép: Profimedia