Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: próbálj meg közelebb kerülni a céljaidhoz

Napi horoszkóp: próbálj meg közelebb kerülni a céljaidhoz

Élet

Napi horoszkóp: próbálj meg közelebb kerülni a céljaidhoz

Élet

Ezo Terézia 05:35

Ha hibázol, akkor kevesebb időd lesz korrigálni. Lássuk, hogy mire kell figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

A tudatalattid erősen dolgozik. Lehet az álmaid valamilyen jelzést akarnak küldeni neked a következő napokban. Próbáld meg valahogy értelmezni őket és mögéjük látni. Végre rendezni tudod az energiáidat, és egyszerre több problémát is meg tudsz oldani. Használd is ezt ki, mielőtt minden egyszerre a nyakadba szakad.

Bika (április 21. - május 20.)

Jelenleg pokolian jól tudod ösztönözni a környezetedben lévő embereket, de közben magadról se feledkezz meg. Ha úgy érzed túl nagy rajtad a teher, akkor tarts egy apró kis szünetet. Akad, aki támadhat, de remekül meg tudod védeni az álláspontodat. Addig haladj mindenben, amíg a kezedbe nem kerül az irányítás.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ne lepődj meg, ha egy kis zuhanást tapasztalsz a hangulatodban. Az időjárás is tesz róla, hogy ne legyen felhőtlen a kedved. Ha meg tudsz oldani valamilyen bonyolultabb gondot, az igazán fel tud tölteni. Keresd meg a heti legfontosabb célt, és igyekezz sikeresen befejezni. Üzleti és kreatív szempontból ideális lehet a mostani bolygóállás számodra.

Rák (június 22. - július 22.)

Jól forog az agyad, amit abszolút nem használsz teljes kapacitáson. Gondolj úgy rá, mint egy versenylóra, akinek kell, hogy vágtathasson. Ha nem érkeznek új kihívások, akkor lehet nem ártana létrehoznod pár sajátot. Most valóban kár tétlenül ülni. Ha mindent beleadsz ebbe az időszakba, azt meg fogja hálálni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Néha az élet el tudja terelni a figyelmedet az igazán fontos dolgokról. Készíts egy listát a fejedben, és a kikapcsolódást se hagyd le róla. Már nagyon kiszabadulnál, de hamarosan ez is el fog jönni. Figyelj oda arra, hogy mindig szellemileg friss tudj maradni. Ha úgy érzed kezdesz besokallni, írj rá a barátaidra, mert ők vissza tudnak zökkenteni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Kicsit magányosnak érezheted magadat a gondjaiddal együtt. Pedig szívesen segít a környezted, ha elakadsz valamiben. Ne akarj egyedül megoldani mindent, mert az tényleg csak felesleges szenvedés olykor. Egy jó beszélgetésre is szükséged lenne már. Az egyik este ülj le valakivel, és meséld el neki mi nyomasztja a lelked.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Most elég éles a logikád. Ha valakit meg kell győznöd valamiről, akkor itt van az alkalom. Lehet nem vagy ügyvéd, de benned van a tehetség. A jelenlegi bolygóállás segíthet abban, ha a karrieredben szeretnél előrébb lépni. Figyeld, hogy hol kínálkoznak lehetőségek. Ha van párod, akkor ő jelenleg nagyon jó támaszod lehet.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A mentális képességeidnek ma különösen élesnek kell lenniük, és a kommunikációddal sok embert le tudsz venni a lábáról. Úgy érezheted magadat, hogy a világ tetején vagy – élvezd is ki. Akár valamilyen új projektbe is belevághatsz. Igazán benned van az, hogy ki szeretnél szakadni a megszokott környezetből.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma sok minden tud inspirálni, csak hát ezeket nehéz megtalálni. Neked kell rájönnöd, hogy mi az, ami előre tud lendíteni. Semmiképpen se lassíts, hanem igyekezz magasabb fokozatra kapcsolni. Rád fokozottan igaz, hogy ha hibázol, akkor kevesebb időd lesz korrigálni, szóval csak óvatosan. A barátaid támogatása nagy segítség lehet.

Bak (december 22. - január 20.)

Szeretnéd ma kizárni a világot, és egyedül maradni a gondolataiddal. Érdemes lenne időt szánni egy kis meditációra. Nem is lenne rossz, ha át tudnál gondolni pár dolgot, mert ezek segíthetnek a hétvégéig megoldani a problémákat. A csapatmunka most nem igazán megy, inkább magányosan tudsz jól teljesíteni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Figyelj a belső hangokra, mert valószínűleg nagy önfelfedezés küszöbén állsz. Az új dolgok új lendületet is hozhatnak az életedbe. Hamarosan számíthatsz arra, hogy magasabbra fogsz jutni, mint bármikor. Akármilyen akadály is gördül az utadba, nem szabad, hogy csökkenjen a lelkesedésed. Érzelmekben is át tudod lépni a határokat, de pozitív módon.

Halak (február 20. - március 20.)

Ez egy ideális nap lehet néhány terved elindításához, szóval ne akarj csak ülni a kanapén. Figyelj közben oda, mert a jelenlegi bolygóállás azt jelzi, hogy valami, vagy esetleg valaki egy kis kavarodást okozhat az életedben. Nem lesz annyira kellemetlen, de azonnal meg kell majd oldanod. Bízz magadban, és legyél mindenben magabiztos.

Borítókép: Profimedia