promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ne hagyd, hogy minden energiádat felemésszék
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meg kell védened magadat, ha valaki ellened dolgozik. Nézzük, hogy mit jósol a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Ma igazán fel tudod használni a tudást, amit eddig szereztél. Sok mindenben tájékozódsz, sok mindent elolvasol, épp itt az ideje, hogy elkezd ezeket a gyakorlatban is hasznosítani. Szellemi, valamint filozófiai kérdésekben is meg tudsz nyílni. Az elméd gyorsabb a szokásosnál, így olyan problémákra is megoldást találhatsz, amik régóta húzódnak.

Bika (április 21. - május 20.)

Lehet sokat foglalkozol a szellemi egészségeddel, de a fizikaival is kellene. Elhanyagoltad mostanában az edzést? A járvány miatt amúgy is kevesebbet mozognak az emberek, de nem szabad lustának lenned. Ha belekerülsz ebbe a körbe, akkor onnan nagyon nehéz kikecmeregni. Vágj bele, és napról napra jobban fogod érezni magad.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Érdemes minden tapasztalatodat feljegyezned. Nemsokára olyan harcokat fogsz megvívni, amik alatt erős rutint szerezhetsz, és ezeket később fel is tudod használni. Ez nem az az idő, hogy visszahúzódó legyél. Muszáj leszel kinyitni az ajtókat, amik eddig zárva voltak előtted. Legyél merész, és ne félj belépni rajtuk.

Rák (június 22. - július 22.)

Egy üzenet ma igazán feldobhatja a napodat. Amúgy sem szabad semmivel kapcsolatban elkeseredned. Keresd mindenképpen a pozitív élményeket és embereket. Mozgalmas és ösztönző nap állhat előtted, ha engedsz neki. Ha van párod, akkor semmiképpen se hanyagold el, mert szüksége lenne egy kis gyengédségre.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A jelenlegi bolygóállás szemlélődő hangulatot hoz. Szeretsz minden alaposan megvizsgálni, szóval olyan dolgoknak járhatnál a végére, amiket eddig nehéz volt megoldani. A határozottságod is szép lassan előjön belőled, de ehhez hála égnek társul a gondoskodás is. Sokféle lehetőség nyílhat meg előtted, de előbb meg kell találnod az ajtókat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nagyon hiányzik már neked, hogy ne sablonos dolgok vegyenek körül. Mindenkinek nehezebb a járvány miatt, de hamarosan fellélegezhetsz. Közben vigyázz az egészségedre, és ne vállalj be semmilyen felesleges kockázatot. Hallgass a barátaidra, mert nekik meglehetősen jó meglátásaik vannak az utóbbi időben.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Szépen haladsz a munkádban, de hogy előrébb léphess a karrieredben, arra még várnod kell egy picit. Tölts most több időt a barátaiddal, valamint a családoddal, és pihentesd az előretörést. Ha állandóan ezzel vagy elfoglalva, akkor elég hamar kiéghetsz. A pénzügyi helyzeteden is javítani tudsz majd, csak legyél türelmes.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nagyon kreatívan forog az elméd, és lenyűgöző ötletek kerülhetnek terítékre a következő napokban. Néhány annyira bonyolult lehet, hogy időbe fog telni, amíg feldolgozod és megérted. Nem is kell mindent azonnal elkezdeni megvalósítani, tudod jól. Nyugodtan hagyd érlelődni az elképzeléseidet. Estére hagyd nyugodni az agyad, és könnyed kikapcsolódást válassz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Mély, valamint meghitt beszélgetésre kerülhet ma sor az egyik barátod, vagy a párod és közted, szóval engedj teret neki. Picit jobban ki kell nyitnod a tudatod, és megértőbbnek lenni. Sokszor félsz kimutatni az érzéseidet, pedig nem kellene. Ha olyan ember van a környezetedben, aki megért, akkor főleg próbáld meg elengedni magad.

Bak (december 22. - január 20.)

Ma reggel sok inspiráló ötletet kaphatsz. Ne legyél lusta, és mindenképpen jegyezd le őket. Szükséged van a kreativitásra, mert sokszor nehezebben találod meg a problémák megoldását. Az önzetlenséged a csúcson van, de azért magaddal is foglalkoznod kell. Kibékíthetsz valakiket a környezetedben, amiből később te is hasznot húzhatsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Sok feladat várhat ma rád, szóval érdemes minél hamarabb belevágnod a dolgokba. Néhány ügyet elhanyagoltál mostanában, és lehet nem is emlékszel rájuk. Apró dolgok ezek, mint például elmenni a postára feladni valamit, de ha a háttérbe szorítod, akkor később teljesen ki fog menni a fejedből. Legyen fejben minden teendőd.

Halak (február 20. - március 20.)

Meg kell találnod azokat az embereket, akik segíthetnek neked megoldani a problémáidat. Vannak olyan ügyek, amikre nem mindig a barátok a legalkalmasabbak. Legyél kedves ma mindenkivel, mert ezt kamatostul vissza fogod kapni. Az érzelmi hullámvasutat mindenképpen állítsd le, mert csak elijesztesz vele mindenkit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás