promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ne vállalj túl sokat a hét utolsó napján
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vigyázz, nehogy túlterheld magad, inkább próbálj meg a pihenésre koncentrálni. Lássuk, hogy mire kell figyelni a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Sok mindennel nem vagy elégedett magad körül, de még nincs meg benned a kellő energia, hogy változtass rajta. Inkább töltődj fel a mai napon, mert jövő héten kihívások várhatnak rád. Különösen kell majd összpontosítanod – erősnek és motiváltnak kell lenned. A céljaid egyre elérhetőbbek lesznek, amik motiválttá fognak tenni.  

Bika (április 21. - május 20.)

A családot érintő pozitív fejlemények nagy változást hozhatnak a jövőben. Igyekezz mindenkit a helyes irányba terelni. Meg tudod oldani, hogy a megfelelő helyen legyél a megfelelő időben, csak legyél aktív. Használd ki ezt a napot a pihenésre – hódolj valamilyen olyan hobbinak, amit már régóta hanyagolsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Az lenne a legjobb, ha a napodnak minden pontját megterveznéd most. Így tudod beosztani az idődet, mert szeretnéd, hogy mások mellett magadra is jusson. Vigyázz, ne hanyagolj el senkit, ha már körökbe kezdesz, mert sértődés lehet a vége. Az aktív kikapcsolódást részesítsd előnyben, és szabadulj ki a négy fal közül.

Rák (június 22. - július 22.)

A jelenlegi bolygóállás gyengédebbé tud tenni. Előtörhetnek olyan érzelmek is, amiket nem szoktál meg, de egyáltalán ne félj tőlük. Mutasd ki ezt az oldaladat a szeretteid felé. Most felkereshetnéd a barátaidat is, akikkel már régen nem beszéltél. Hidd el, nagyon fognak örülni neked, főleg mivel mindenkihez van egy kedves szavad.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Változatosságra vágysz, de nem érzed úgy, hogy bárki partner lehetne ebben. Próbáld meg ezt higgadtan fogadni, és élvezd kicsit a nyugalmat magányosan. Azt viszont te látod igazán, mire van szükséged. Új utak mindig megnyílhatnak előtted, és neked kell eldöntened, melyiken indulsz el. Lehet éppen a bizonytalan lesz a kifizetődő.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem igazán vágysz ma arra, hogy babusgassanak. Lehet inkább el kellene vonulnod picit az emberek elől. Most még a kedvesed, vagy a barátaid társaságát is fárasztónak érezheted. Nem jó, ha ezt az arcodat látják, mert azt hiszik ők a hibásak valamiben. Szóval inkább vonulj el, töltődj fel, és rendezd a gondolataidat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Benned van a pörgés, és az újítási vágy. Ha a hétvégén még nem tudtál találkozni a barátaiddal, akkor mindenképpen ejtsd meg ma este, mert lenne mit kibeszélnetek. Ne hanyagold el a kreatív énedet, mert nem fordítasz erre elég időt. Jövő héttől a dolgaidat is rendezned kellene, mert nincs minden száz százalékosan rendben a környezetedben.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Elég sok dolog nyomja mostanában a vállad, amiket nagyon magadba zársz. Egyre jobban fognak emészteni, szóval nem a legjobb dolog, amit teszel. El kellene gondolkoznod, hogy kivel tudod a leginkább átbeszélni ezeket a mély dolgokat a környezetedben. Tényleg olyat válassz, akiben száz százalékosan megbízol.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Vigyázz ma, hogy mit beszélsz. Egy ártatlannak tűnő megjegyzéssel is rosszindulatú pletykát indíthatsz el. Rosszul jöhetsz ki belőle, és kínos szituációkat szülhet, próbáld meg elkerülni ezt. Nem is szabadna mindenkiben megbíznod. Titkokat csak azoknak árulj el, akikben valóban megbízol, és tényleg a közeli barátaid.

Bak (december 22. - január 20.)

Ma képes vagy tisztábban átlátni bizonyos összefüggéseket, és konkrétabban tudod, merre kellene tovább haladnod. Ideje is, hogy kitisztuljon a fejed, mert nagyon össze voltál zavarodva az utóbbi időben. Új célokat szeretnél kitűzni, és a karrieredet valamint a magánéletedet is rendbe kellene tenned.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ideje lenne megtalálnod az egyensúlyt a munkád és a magánéleted között a következő héten. Bekebelezhet néhány dolog, és a párod, valamint a barátaid is úgy érezhetik, hogy elhanyagolod őket. A kedves gesztus és a figyelmesség csak a kezdet. Úgy kell alakítanod az életed, hogy legyen mindenre időd. Ez kezdetben nehéznek tűnhet, de egyre jobban bele fogsz jönni, majd meglátod.

Halak (február 20. - március 20.)

Ma igyekezz minél jobban feltöltődni, mert a következő hét egy új kezdetet hozhat. A munkádban változás jöhet, de ne félj, pozitív dologról van szó. Lehet végre sikerül előrelépned, vagy egy olyan projektet kapnod, amire mindig is vágytál. A szerelemben is szerencsés lehetsz. Ha szingli vagy, akkor feltűnhet egy személy az életedben, aki nagyon közel fog kerülni hozzád. Használd ki a lehetőségeket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás