promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: összepontosíts a helyes útra, és ne térj le róla
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ne hagyd magadat kizökkenteni, bármilyen probléma üti fel a fejét. Lássuk, hogy mi vár a csillagjegyedre!

Kos (március 21. - április 20.)

Egy érzelmi konfliktus közepén találhatod magad, ha nem vagy elég óvatos. Az emberek ki tudnak hozni a béketűrésedből, ha megadod nekik a lehetőséget. Ügyelj arra, hogy ne legyél kiszolgáltatott, mert ha támadás ér, akkor nehezebben tudsz védekezni. Bízz magadban, bárkivel is állsz szemben – ez már fél sikert jelenthet a számodra.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem találod mostanában magadat? Az emberek már hiányolják az igazi énedet. A tavasszal sok változás jöhet az életedbe - jobban fog menni minden, ha végre ki tudsz normálisan szabadulni a négy fal közül. Másokban is igyekezz a jó pontokat keresni, ne csak a rosszat. A pletykákat messziről kerüld el, még akkor is, ha valaki olyanról szól, akit nem szívlelsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ne várd, hogy egyetlen csapásra minden meg fog oldódni körülötted. Vannak folyamatok, amiket nem tudsz felgyorsítani. Minden emberrel, akivel találkozol, taníthat neked valamit, szóval ne zárkózz el senkitől. Ha nem vagy elég nyitott, az a hozzáállásodra is negatív hatást fog gyakorolni. Tartsd a határidőket mindennel, mert csak így kerülheted el a káoszt.

[[cikk1]]

Rák (június 22. - július 22.)

Különleges ereje van ma a szavaidnak. A kommunikációddal meg tudod alapozni a belső bizalmat mindenkivel. Ha valamilyen konfliktusra kerül sor a környezetedben, azt is ügyesen tudod lecsendesíteni. Használd ki ezt a lehetőséget, mert ezzel is szinteket tudsz lépni az élet játékában. Ne hagyd, hogy valaki meggyőzőn valamiről, amiben nem vagy 100 százalékig biztos.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Úgy érzed nem tudsz kibontakozni teljesen? Merd lerázni a láncokat, amik féken tartanak, és nyiss ki új ajtókat. Vannak olyan dolgok is, amikhez nem kell nagy erőfeszítés, csak te gondolod túl őket. A legfontosabb, hogy legyen rugalmas a megközelítésed mindenhez. A baráti tanácsok most sok mindenben felnyithatják a szemedet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha úgy érzed, hogy nagyon fogynak az energiáid, akkor ne feledd, hogy mindig van jelképesen egy tartalék akkumulátor valahol. Egy személy, vagy egy dolog olyan energiákkal tud feltölteni, mintha kicseréltek volna. Semmiképpen ne hagyd figyelmen kívül ezt. Most alapból hatékonyabban tudsz dolgozni nyomás alatt, szóval pörögj csak, amennyi belefér.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Adj egy kis szikrát a napodnak már az elején. Lehet nehezen találod a bekapcsológombodat, de ha megvan, akkor megállíthatatlan lehetsz. Ami szürke, abba vigyél egy kis színt. Meg tudod találni az emberekkel is a közös hangot, csak ne zárkózz el mindenkitől. Igyekezz semleges maradni, ha konfliktus van, mert akkor a kis bosszúságokból nagy bosszúságok lehetnek.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Olyan tevékenységeknek kell ma előtérbe kerülniük, amik fel tudnak tüzelni. Túlságosan sablonos egy feladat? Vigyél bele egy csavart, és oldd meg olyan módon, amitől mindenkinek le fog esni az álla. Az emberek lehúzhatnak a rossz hangulatukkal, de most nem lenne szabad foglalkoznod velük. Persze legyél együttérző, de ne érezd magadénak a problémájukat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Túlságosan függhetsz az anyagi dolgoktól mostanában. Lehet picit túlságosan előtérbe került a spórolós éned. Természetesen legyen megtakarításod, de amire nagyon vágysz, azzal mindenképpen lepd meg magadat. Akkor tényleg nincs miért dolgozni, ha állandóan csak kuporgatsz. Kommunikálj sokat, mert remek ötleteket kaphatsz a barátaidtól a jövőre nézve.

Bak (december 22. - január 20.)

Most fontos, hogy sok lelki kérdésben megtaláld a választ, és meg tudj nyugodni. Kérheted a barátaid segítségét, de vannak pontok, amiket csak te tudsz felfedezni. Fontos, hogy mindenben igyekezz a jót keresni, és derűs gondolatokkal vedd körbe magadat. Érzed is, hogy most abszolút nem hiányzik a dráma az életedből.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Keresd fel azokat az embereket, akiktől tudod, hogy jobban fogod érezni magadat. Nem szabad túlságosan bezárkóznod, mert akkor előbukkanhat belőled a depresszió. Egy jó barát mindig meghallgatja a gondolataidat, érzéseidet, csak kerítsetek rá időt. Elég erősek most az érzelmeid, amiket olykor ki kell adnod magadból.

Halak (február 20. - március 20.)

Ne engedd, hogy a mai események átvegyék feletted az irányítást. Amit elterveztél, azt igyekezz is véghez vinni. Pattanj ki hamar az ágyból, mintha ez lenne az első napod ezen a bolygón, és tegyél pontot annyi gond végére, amennyire csak tudsz. A kellő magabiztosság mindenkor a győzelembe vezet, ezt ne feledd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás