promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: elvesztetted önmagad? Ideje lesz feltámadnod!
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az április nem várt energiákat adhat az újrakezdéshez, igyekezz ezt kihasználni!

Kos (március 21. - április 20.)

Ne érezd azt, hogy minden feladatot azonnal meg kell oldanod. Különben sem tértek még vissza teljesen az energiáid a hosszú hétvége után. Közben el kell fogadnod azt a tényt, hogy vannak olyan dolgok az életben, amik logikai magyarázat nélkül történnek. Megpróbálhatod megérteni, de inkább csak össze fog kavarni. Most gond nélkül haladj előre, mint egy tiszta patak vize.

Bika (április 21. - május 20.)

Most egyáltalán nem árt, ha kiszakadsz a hétköznapokból, és belekóstolsz picit az ismeretlenbe. Legyél játékos, és közelítsd meg másképpen a gondokat. A bolygók jelenlegi állása szerint olyan feladatot sodorhat eléd az élet, ami egy ugródeszka lehet, ha megoldod. Másképp láthatod a világot, és önmagadat is.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Picit tompább lehetsz a kelleténél, de ettől még élvezned kell az életet. Nem muszáj mindent véresen komolyan venned. Ha látják rajtad, hogy lazább vagy, akkor a környezeted is barátságosabb lesz veled. A többség olykor nem szereti a vaskalapos énedet, ez az igazság. Aktív marad minden célod még akkor is, ha könnyedebb vagy.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma reggel itt az ideje, hogy ragyogj. Meg kell találnod a jó hangulatodat, hogy pozitív szemlélettel vághass bele minden feladatba. Váratlan események nehezíthetnek meg mindent, amik emlékeztetnek, hogy a dolgok nem mindig a terv szerint alakulnak, azonban ha ezekbe kellő eltökéltséggel vágsz bele, akkor meglepően jól jöhetsz ki belőlük.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Reggel elveheti a kedvedet, amikor látod a szürkeséget az emberek arcán. Most van benned annyi energia, hogy fel tudd dobni őket, és egy kis vidámságot hozz a napba. Legyél felszabadult, mert akkor ezt át tudod ragasztani a többiekre. A jó hír, hogy így a dolgok is sokkal zökkenőmentesebben fognak haladni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A hosszú hétvégén szerzett energiáid még táplálhatják a tüzet, de azért te se hagyd kialudni. A levegőben hamarosan izgalom fog szikrázni, jelezve, hogy valami új és más jön. Nem szabad ettől szoronganod, mert pont, hogy egy kis változás kellene az életedbe. Legyél türelmes, és a jó dolgok maguktól érkeznek meg az életedbe.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma határozatlannak érezheted magadat, főleg reggel. Más emberek cselekedetei egészen megzavarhatnak, így próbálj meg magadra koncentrálni. Mi az, amit te szeretsz, mi az, ami neked a legmegfelelőbb. Ha reggel mást szeretnél, mint a többiek, akkor érd el azt, amit kívánsz. Ne érezd úgy, hogy harmóniában kell lenned másokkal, mert most nem fog menni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nehezedik valami miatt a nyomás? Kérj egy vállat, amire támaszkodhatsz. Az az ember a legmegfelelőbb erre, aki a legközelebb áll hozzád. Egy furcsa, váratlan erő egészen kibillenthet az egyensúlyodból. Minél stabilabb vagy belül, annál kevesebb zavart okoz ez az ismeretlen energia. Pont a lelki társad segíthet abban, hogy ezt elüldözzétek.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Szabadítsd fel az elmédet, és fontold meg az alternatív lehetőségeket. Néhány dologban itt az idő, hogy lecseréld a régit, mert utat kell engedned valami újnak. Pontot kell tenned a kényesebb feladatokra, hogy magasabb szintű gondolkodásod beindulhasson. A bolygók is azt súgják, hogy ezek a gondok hátráltatják az előrelépésedet.

Bak (december 22. - január 20.)

Talán úgy érezheted, hogy rosszul áramlanak az energiáid. Szabálytalan törések, amik megnehezítenek mindent. Olykor könnyebben, olykor nehezebben mennek a dolgok. Úgy néz ki rendet kell tenned a fejedben, de az eszközt magadnak kell megtalálnod, mert ebben még a közeli környezeted sem tud segíteni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ma talán túl kényelmes is lehetsz. Csábít a megszokott út, de nem mindig ez lesz a helyes megoldás. A dolgok kaotikusnak tűnhetnek, különösen reggel és kora délután. Ennek ellenére ne állj automatikusan ellen az új és eltérő praktikáknak. Az érdekes ötleteidre a környezeted is felkaphatja a fejét, de persze pozitív irányban. Úgy néz ki ma merésznek kell lenned.

Halak (február 20. - március 20.)

A bolygók tomboló energiákkal tudnak feltölteni, amit muszáj leszel kihasználni. Áttöréseket érhetsz el, és saját magadat is magasabb szintre emelheted. Sok ember igazán inspiráló tud lenni, akikre felnézel. Kérdezz rá mi van velük, mert igazi lökést adhatnak a céljaidnak. Nem kell a saját károdon megtanulnod a dolgokat, mert jók a megérzéseid.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás