promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: kapcsold ki az agyad, mert utána jöhetnek a kihívások
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A mai napon még mindenképpen próbálj meg pihenni, mert a jövő héten szükség lesz a rejtett energiáidra.

Kos (március 21. - április 20.)

Nagyon az idegeidre tud menni, ha azt látod, hogy az emberek nem ésszerűen cselekszenek. Ne feledd, hogy nem mindenki látja úgy a világot, ahogyan te. Azt is el kell engedned a füled mellett, ha a családtagjaid valami butasággal próbálnak fárasztani. Nem kell csatározásokba bonyolódnod, inkább törődj magaddal végre.

Bika (április 21. - május 20.)

Remekül haladsz, és jól kezeled a dolgokat. Az a jó, ha a mostani lendületedet meg tudod tartani, és egy kis pihenéssel rejtett energiáidat is fel tudod szabadítani. Igyekezz mélyebben elmerülni a gondolataidban, mert most sok kérdésre választ találhatsz. Az érzelmeid ingadozhatnak olykor, de nemsokára megtalálod az egyensúlyt.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Most az életed sok olyan részén megszerezheted az irányítást, ahol nem mentek olyan jól a dolgok. A romantikus éned nagyon nem akar felszínre törni, és ha van párod, akkor ezt erősen észre is veheti. Elég picivel több időt töltened vele, a csillagokat nem muszáj lehozni az égről. Ne akarj megjátszani semmit a következő napokban, csak legyél önmagad mindenki előtt.

Rák (június 22. - július 22.)

Próbálj ma könnyeden viselkedni mindenkivel a környezetedben, mert így kerülhetnek terítékre az igazi bölcsességeid. Most te vagy a híd, ami összekötheti a szigetet a parttal. Olyan problémákra tudsz választ találni, amikre a családod már elég régen keresi a megoldást. Lehet le fognak hurrogni, de a végén úgyis neked lesz igazad.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Rendezetten igyekszel kezelni a dolgokat, és nem tudod elveszíteni a fejedet, ami nagyon jó. Ne is hagyd, hogy valamelyik családtagod kihozzon a béketűrésedből. Igyekezz relaxálni picit, mert helyre tudod rakni azokat a pontokat az életedben, amik nem olyan rég csalódást okoztak. Valamelyik régi álmodat is hamarosan valóra tudod váltani.  

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Vigyázz, hogy az érelmeid nehogy erősen elragadjanak. Nem szabad azzal foglalkoznod, hogy mások mit gondolnak rólad, csak folytatni ügyesen az utadat. Néha érdemesebb hallgatni amiatt, hogy meg tudd őrizni a békét. Szükséged lehet a korábbi tapasztalataidra is, hogy el tudd kerülni a konfliktushelyzeteket. Építs várat, és oda csak azt engedd be, akiben nagyon megbízol.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A jelenlegi bolygóállás gyengéd érzelmeket, és romantikát hozhat az életedbe. Mindenképpen legyél sokat a pároddal, de ha szingli vagy, akkor nyugodtan felkereshetsz egy társkeresőt is. Nehezebben tudsz koncentrálni, így a feladataidat bőven ráérsz holnap elintézni. Most ne erőltess semmit, amit nem kell.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Figyelj jobban, mert nagy bakikat véthetsz, amik kínos szituációkat szülhetnek. Nehezen tűröd mostanában a változásokat. Lehet olyanban akarnak belekényszeríteni, amit nem szeretnél. Mindenképpen a másik fél tudtára kell adnod ezt, különben nem lesz jó a hangulatod a hosszú hétvége utolsó napján.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ne feledd, hogy hiába akarod megőrizni a nyugalmat, ha mások pont az ellenkezőjét akarják. Ki kell állnod az igazadért, és nem szabad elmenekülnöd a feszült viták elől. A héten érdekes módon előtérbe kerülhet a romantika. Több hódolód is akad, mint amennyire első gondolnál. Viszont nem szabad több vasat tartanod a tűzben, mert felesleges bonyodalmakhoz vezethet. Mindenképpen az igazit próbáld megtalálni.

Bak (december 22. - január 20.)

Nehezebben tudsz figyelni arra, amit csinálsz, és könnyen hibákat véthetsz. A nagyobb kihívásokba nem is szabadna jelenleg belevágnod, ha nem muszáj. Rendszeresen ellenőrizd le magad, gondold át többször a dolgokat, az nagy segítségedre lehet. Megkönnyebbülten vághatsz bele ebbe a hétbe, csak juss el stresszmentesen addig.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem nagyon kell erőlködnöd, mert ezen a napon minden megy magától. Nem is baj, ha már lesz végre egy könnyebb napod. Sok feladat végére tudsz pontot tenni a héten, azonban nem engedheted el magad. A lustálkodás luxusnak számít, azt hagyd csak meg a következő hétvégére. Vigyáznod kell azonban arra, amit mondasz, mert kötekedős hangulatba kerülhetsz.

Halak (február 20. - március 20.)

Érdekes élmények, benyomások érhetnek, amik nagy hatással lesznek a hangulatodra. Előfordulhat, hogy valakiben csalódnod kell, de az egyik ismerősöd meg pont meglephet a segítőkészségével. A konfliktusokat nem szabad félvállról venned, de elmerülnöd sem lehet bennük teljesen, mert rossz irányba fognak sodorni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás