promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ne engedd, hogy a stressz megzavarja a nyugalmadat
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindenképpen próbálj meg kikapcsolódni, de ha borul valami, akkor legyél résen.

Kos (március 21. - április 20.)

Ma egy kiváló nap lehet arra, hogy picit feldobd az otthonodat. A környezetváltozás sok pozitív energiát tud felszabadítani nálad. Nincs meg a megfelelő eszköz, ami újjá tudná varázsolni a lakhelyed? Rendelj valamit internetről, és itt egyáltalán nem kell drága dologra gondolni. Beszélgess sokat, ez remekül ki tudja kapcsolni az agyad.

Bika (április 21. - május 20.)

Jobban teszed, ha nyitott füllel jársz, mert egy olyan újdonságról hallhatsz, ami megváltoztathatja az életed, és újra motiválni kezdhet valamiben. Otthon több probléma is megoldásra várhat, de ez nem szabad, hogy elvegye a kedved. Sok mindennel lehetsz elégedett mostanában, szóval nem szabad telhetetlennek lenned.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Benne lehet a pakliban, hogy nyűgöt csinálsz az ünnepekből, ami nagyon nem jó. A jelenlegi helyzetben inkább magaddal kellene foglalkoznod, mint mások elvárásaival. Ha ki tudod kapcsolni az agyad, akkor a hangulatingadozás is el fog kerülni. Legyél lazább, és ne vegyél mindent véresen komolyan.

Rák (június 22. - július 22.)

Sok új lehetőség fog kínálkozni előtted az életben, amiket meg kellene fontolnod. Amúgy is szeretnéd kicsit izgalmasabbá tenni az életedet. A friss célok lefoglalhatnának, és kevésbé lennél feszült. Ha nem tudod kellően lefárasztani magad, akkor rossz helyen kezdheted el levezetni az energiáidat, ráadásul feleslegesen.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ha tőled vár a család valamilyen fontos döntést, akkor semmiképpen se legyél elfogult. Vizsgáld meg alaposan a helyzetet, és válassz okosan. Ne hagyd, hogy bárki összezavarja a logikádat. Ki tudsz kapcsolni, de egy picit foglalkoznod kellene a jövő héttel. Lehet elfelejtettél valamit, ami fontos lenne? Elég, ha fejben átgondolod mi újság.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha valaki ma segítséget kér tőled, akkor ne utasítsd vissza, mert kamatostul visszakaphatod tőle, ráadásul egy elég kényes szituációban, amikor majd nem számíthatsz másra. Romantikus hangulatban lehetsz, szóval jól ki tudsz jönni a pároddal. Ha elhanyagoltad, akkor mindenképpen foglalkozz picit többet vele.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A közeljövő kedvezően néz ki számodra, a sikerhez pedig jó szerencse is társulhat. Talán ideje lenne picit visszavenned a tempóból. Újabban kicsit túl agresszíven akarsz előrenyomulni, a környezetedet pedig elhanyagolod. Most végre kapcsold ki az agyad, beszélgess felszabadultan, vagy hódolj a kedvenc hobbidnak.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Egy jelentéktelen esemény elronthatja ugyan a hangulatod, de ez csak addig tart, amíg te komolyan veszed. Próbáld meg minél hamarabb elengedni, és túllendülni rajta, akármennyire kínos is, vagy idegesítő. Minden okod megvan az örömre, mert ma is könnyen sikerülhetnek azok a dolgok, amiket máskor csak nagy erőfeszítések árán oldasz meg.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ez a nap lehet alkalmas arra, hogy le tudj zárni a múltadból néhány dolgot. Muszáj lesz, mert ez az ügy nem fogja hagyni, hogy el tudj mozdulni a változás és a jövő felé. A környezted néha provokálhat, de hagyd rájuk, és ne kerülj vitába senkivel. Jobban teszed, ha most mindenben a saját megérzéseidre hallgatsz, mert mások rossz irányba sodorhatnak.

Bak (december 22. - január 20.)

A jelenlegi bolygóállás szeszélyes energiákat indíthat be nálad. Ne félj otthon megosztani az új ötleteidet, mert díjazni fogják. Ne csak a pihenésre fókuszálj, hanem próbáld meg fejleszteni is magad. Nem árt azon sem elgondolkodnod, hogy mit szeretnél kihozni a jövő hetedből. Este el kell tudni engedned magadat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Kidolgoztad magadat a héten, és ne aggódj, ez mindenképpen meg fog térülni. Ne hagyd, hogy kizökkentsenek az egyensúlyodból. Most lehetsz önző, és hárítsd csak másra a gondokat. Nemsokára erősnek, fittnek és fizikailag egészségesnek fogod magad érezni, mintha a két kezeddel megragadhatnád a világot. Mindenképpen használd ezt ki.

Halak (február 20. - március 20.)

Úgy néz ki nehezen fogsz túllendülni ezen a napon. Stresszes lesz, és kihívásokkal teli. Olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyben az emberismeretedre nagyobb szüksége lesz, mint valaha. Ingerlékenyebb vagy a kelleténél, szóval próbálj meg figyelni a kommunikációdra. Ha megsértesz valakit, akkor még a bűntudat és a fejedben fog motoszkálni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás