promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti horoszkóp: húsvét után is tartsd kézben az irányítást
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A váratlan fordulatok ezen a héten is felboríthatják néhány tervedet, de ha résen vagy, akkor nem lehet semmi probléma. Lássuk, hogy mire kell figyelned!  

Kos (március 21. - április 20.)

A hét eleje lehetőséget kínál a romantikára, szóval mindenképpen használd ki, ha mostanában ezt elhanyagoltad. Közben egy új barátság elég komolyra fordulhat. Lehet megvan a lelki társad, aki átvezethet néhány nehézségen? Ez az egész egy izgalmas utazáshoz vezethet. A következő hétvége alkalmas lehet az önfelfedetésre: legyél merész, valamint nyitott minden újra.

Bika (április 21. - május 20.)

Ha ezen a héten előrébb akarsz lépni karrieredben, akkor minden rendelkezésre álló eszközt fel kell használnod. A kapcsolataid rengeteget segíthetnek. Add a tudtukra, ha támogatnak, akkor azt meg fogod hálálni. Nem szabad a héten makacsul ragaszkodnod minden véleményedhez. Ha hallgatsz másikra, az sok mindenben előre mozdíthat.  

Ikrek (május 21. - június 21.)

Váratlan változások vannak előkészülőben az életedben. Ezek hála égnek nem tartanak sokáig, és hosszú távú folyamatokat sem indítanak el. Ne engedd, hogy befolyásoljanak, mindenben ragaszkodj az eredeti elképzelésedhez. Ha önmagadat tudod adni, akkor nem lesz semmi baj. A húsvét nem sült el túl jól? Hétvégén felszabadultan pihenhetsz, csak kapcsold ki az agyad.

Rák (június 22. - július 22.)

A jelenlegi bolygóállás remek hatással lehet rád a héten, főleg, ha kapcsolatban élsz. A héten igazán boldog lehetsz a másik mellett, sok humor, könnyed vidámság jellemezhet, ha mindenben kizárod a stresszt. A hírekre se figyelj annyira, mint szoktál, mert csak felhúzhatnak. Szingliként nem szabad belemenned a párkeresésbe, inkább magadra kell figyelned. Felesleges stressz-helyzetet teremthetsz, mert görcsösen keresgélhetsz. Inkább csak kacsolódj ki.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nemsokára egy nagy horderejű kérdésben kell döntened. Lényeges, hogy nem szabad, hogy mások véleménye befolyásoljon. Most még a baráti jótanácsok is csak összezavarhatnak. Tiszta fejjel kell belevágnod, és jelenleg csak a te véleményed számít. Ha mostanában szerelmi kalandba bonyolódtál, akkor később visszaüthet a dolog, de győztesen jössz majd ki belőle. A hétvégén valamilyen fordulat jöhet a számodra, de azt még nem lehet tudni, hogy mihez köthető.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Pozitív váratlan fordulatok jöhetnek az életedbe, ami nagyon fel tudja dobni a hetedet és a hangulatodat. Ha párkapcsolatban élsz, akkor vele is jól alakul minden, és egy félreértést is tisztázni tudtok a hétvégén. Inkább otthon érezheted igazán jól magad. A társaságodba kétszínű emberek keveredhetnek, akik csak rosszat akarnak. Jobb, ha inkább nem is találkozol velük.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Merned kellene végre kockáztatni. Sokan támogathatnak a terveidben, és ez megadhatja neked a kezdő lökés. A héten el is kellene tiszta fejjel gondolkoznod, mit szeretnél az élettől. Kicsit egyhelyben toporogtál mostanában, ami téged is idegesít kicsit. Egy közeli személy miatt sok teher fog hárulni rád, de hamar túl fogtok lendülni rajta, főleg, ha tiszta szívből segítesz neki.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Anyagi gondjaid támadnak, szóval jól figyelj oda, mire adsz ki pénzt. Ezen a héten nem költekezhetsz könnyelműen. Szerencsére ezek csak átmeneti nehézségek, és hamar kilábalsz belőlük. Ha van valaki, akihez vonzódsz, akkor hétvégén meg kellene tenned a kezdő lépést. Ne félj kimutatni az érzéseidet, mert a bolygók szerint viszonzásra fog találni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Könnyen kicsúszhat a lábad alól a talaj. A legtöbb esetben rossz döntést hozhatsz a héten, és a jelenlegi bolygóállás szerint Fortuna sem túl kegyes hozzád. Tudod jól, hogy a barátaid mindig melletted állnak. Ha elönt a bizonytalanság, akkor kérd ki a tanácsukat. A pénzügyeidben nem ártana egy kis rendet tenned. Eljött a spórolás ideje? Az biztos, hogy valamikor felütheti a fejét valamilyen váratlan kiadás.

Bak (december 22. - január 20.)

Most otthonról tudod felfedezni a világot. Filmek, könyvek, sorozatok, mind hatással lehetnek rád a héten és ihletet adhatnak. Néhány főhős még motiválhat is, hogy helyes döntéseket tudj hozni. Ez egy kreatív időszak lehet, ahol szabadjára engedheted a fantáziádat. Mindenképpen legyél empatikus, valamint türelmes a héten, és kerüld a konfliktusokat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Mindenképpen legyél higgadt. Ha elveszíted a türelmedet, az végezetes hibákhoz vezethet a héten. Olyan emberrel rúghatod össze a port, akivel nagyon nem kellene. A józan eszed sok ballépéstől megmenthet, szóval kövesd a logikádat. Persze ettől még legyél merész, de csak akkor hallasd a hangod, ha eljött a pillanat. A hétvége egy új kezdetet jelenthet számodra.

Halak (február 20. - március 20.)

A héten sok álmod kitisztulhat. Lehet végre látni fogod mit szeretnél igazából elérni. Csak lépcsőzetesen haladj, mert a kapkodás ismét rengeteg csalódást rejt magában. Ha úgy érzed, változatosságra van szükséged, akkor ne menj a kitaposott utakon, hanem változtass. A következő néhány napban legyél magabiztos. Győződj meg, hogy a közeli barátaid valóban melletted állnak-e.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás