promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: igyekezz megszüntetni a stresszt a hosszú hétvége előtt
Borítókép:  AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A váratlan fordulatokat is próbáld meg higgadtan kezelni. Lássuk, hogy mit üzen a jelenlegi bolygóállás.

Kos (március 21. - április 20.)

Lehet kicsit túl kényelmes vagy, pedig még fel kellene pörögnöd, persze csak higgadtan. A legfontosabb, hogy legyél rendezett és aprólékos. A rugalmasság rengeteg problémánál segíthet. Hosszú hétvégén is teret engedhetsz a meglepetéseknek, valamint a kalandoknak. Az idegen helyzetek meglehetősen fel fognak tudni dobni.

Bika (április 21. - május 20.)

Egyre jobban kezd felébredni a tudatod, és a tavaszi fáradtság is szép lassan el fog tűnni. Fontos most, hogy meg tudd találni a megfelelő egyensúlyt. Az elméd akkor fog megnyílni, amikor a legnagyobb szükség lesz rá. Érezned kell magadban a fortyogó energiákat – engedd őket kitörni. A lehetetlen szót most töröld ki a szótáradból.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Úgy érezheted olykor, hogy a legkisebb gond is élet-halál helyzetbe sodor. A hangulatodtól függően azt gondolhatod, hogy egy katasztrófa szélén állsz. Próbálj megnyugodni, mert így abszolút nem fogsz előrébb jutni. A körülötted lévő dráma inkább a környezetedre adott reakciód terméke. A közeli környezeted visszajelzést adhat, hogy minden rendben lesz.

Rák (június 22. - július 22.)

A dolgok ma meglehetősen simán mehetnek. Ez annak a jele, hogy jó úton jársz és helyesen csinálod a dolgokat. Nem kell, hogy az élet tele legyen stresszel valamint szívfájdalommal. Jusson eszedbe az, hogy mindent helyre tudsz hozni. Ha valami nem folyik zökkenőmentesen, érdemes új megközelítést találnod. Nézd mindenben a pozitívumot.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Jól szervezed meg a munkádat ezért nagyon simán mehet ez a nap. Remek ötleteid lesznek, amiket meg is fogsz tudni valósítani. Nyitottabb kell viszont legyél a változásokra, mert egy pár dolog meg fogja keverni a kártyákat az életedben. Nem szabad pánikba esned. Ha higgadt maradsz, akkor minden akadályt könnyeden fogsz venni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Remekül érzed magad, és úgy érzed a közérzeted is egyre jobb lesz. Kedvező híreket is fogsz majd kapni, amik segíthetnek az előrejutásban az élet bármelyik területén. Nem szabad, hogy közben apróságokon felhúzd magad, mert ezek kizökkenthetnek, és az önbizalmadnak sem tesznek jót. Legyél szabad, és boldog.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egy remek napnak nézel elébe, és nem is szabad most a kisebb problémákkal törődnöd. Ha muszáj, lendülj túl rajtuk minél hamarabb és haladj a nagyobb célok felé. Ha egyedülálló vagy, akkor végre megismerkedhetsz valakivel, aki változást fog hozni az életedbe. Legyél nyitott, és ha még nem tetted, regisztrálj fel egy társkeresőre.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A jelenlegi bolygóállás egészen jól tud hatni rád. Nem is baj, mert kaphattál mostanában a nyakadba bőven negatív energiát. Bármilyen célt is tűztél ki magadban, a siker garantált lesz. Muszáj, hogy higgy magadban, és a barátaid is nagy lökést tudnak adni neked. Ne foglalkozz azokkal, akik a negatív hozzáállást reklámozzák, mert csak nagyon le fognak húzni, erre pedig semmi szükséged most.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Erős vágyat érezhetsz arra, hogy kicsit kényeztesd magad. Nem is ártana, ha feltöltődnél picit. Ha szorosak a határidők, akkor is próbálj meg olykor kiszakadni, mert akkor be fogsz sokallni, és elveszted önmagad felett a kontrolt. Készülj fel, hogy picit nehezebben tudsz megfelelni a kötelezettségeknek a következő napokban, de nem ártana a pihenéssel foglalkoznod a hosszú hétvégén.

Bak (december 22. - január 20.)

Végre meg fogsz tudni hozni egy döntést, ami már nagyon régen a fejedben motoszkál. Bármilyen nehéz is, elhatározásra kell, hogy juss, különben késő lesz. A kitűzött célok tisztában fognak lebegni a szemed előtt, viszont vissza kell szerezned a régi lendületedet. Elég kínos szituációba keveredhetsz, ha nem figyelsz oda, miképp kommunikálsz a környezeteddel.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Kifecseghetsz egy titkot, továbbadhatsz egy pletykát, ami nem igaz, de még el is szólhatod magad valaki előtt. Ha nem figyelsz oda, akkor elég nehéz lesz kimagyaráznod magad. Koncentrálj, és gondold meg kétszer is mit mondasz. Haladj a munkáddal, és tartsd a tempót. Hosszú hétvégén csak azzal foglalkozz, ami igazán fontos, például magaddal.

Halak (február 20. - március 20.)

Most kiváló a hangulatod, és ezt ki is kellene használnod. Próbálj meg kiszakadni a hétköznapokból. Hódolj a kedvenc hobbidnak, vagy csinálj valami szokatlant, amit eddig még nem tettél. A kalandok jótékony hatással lehetnek rád. Semmilyen fontos kérdésben ne makacsold magad, most csak hagyd, hogy sodorjon az ár. Tartsd ezt meg a hosszú hétvégére is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás