promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: álmaid valóra fognak válni, ha most egy kicsit hátrébb lépsz, most kezdődik életed nagy kalandja
Borítókép:  jonbonsilver / Pixabay.com
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy kis lépés előre, és máris szebb lesz minden.

Kos (március 21. - április 20.)

Sok volt a munka a héten, elfáradtál, de a legfőbb gond, hogy mindig mindent egyedül szeretnél megoldani, miközben ott sürögnek körülötted a munkatársaid. A sok kicsi sokra megy igazság nálad most olyan tanács, amit meg kellene fogadnod, mert rengeteg olyan ember van körülötted, akiknek nagyon jó ötleteik vannak, engedj nekik több terepet, kicsit állj hátrébb, és minden szuperül fog menni.

Bika (április 21. - május 20.)

Nagyon sok kicsi sikered volt a héten, de ezekért meg kellett küzdened, ami rengeteg energiádat felemésztette, mindenkivel felvállaltad a konfliktust, de egyszerre, ez nem túl jó dolog. Le vagy terhelve mentálisan, de nincs baj, itt a hétvége, ne gondolj a munkára, csak a kikapcsolódásra, jövő héten pedig egy lépéssel menj hátrébb, engedj teret másoknak is, hogy megoldják a konfliktusokat, nem kell neked mindenbe beleszólni, mert csak belekeveredsz egy ördögi körbe, amiből nem jöhetsz ki jól.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nagy meglepetés ért a héten, a nem várt öröm pedig rengeteg új impulzust zúdított a nyakadba, ez megkoronázta a heted, de eközben te is érzed, hogy elfáradtál. Pár nap szabadság új lendületet adhat, és megújult erővel kezdhetsz bele a a nagy feladatokba. Kell az a pár nap, hidd el, ezek nélkül könnyen belekeveredhetsz valami olyanba, amiből nehezen tudsz majd kimászni.

Rák (június 22. - július 22.)

Történt két rossz dolog is a héten, nem várt helyről kaptál rossz véleményeket, pedig azt hitted, már minden nagyon jól megy. Túlhajszoltad magad, és az apró történések felett átsiklottál, ez pedig sok embernek rosszul esett. Kicsit törődj a körülötted lévők lelkével is, egy lépsé hátrébb a munkában, egy lépés előrébb az életben. Ezt próbáld meg betartani a héten.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem kel körömszakadtáig ragaszkodni az igazadhoz, mert lehet, hogy a jó szándék vezet, de megeshet, hogy te nem látod át jól részleteiben a dolgokat, és amit akarsz, az másoknak nem jó. Kérdezz többet a körülötted lévőktől, a sok kijelentő mondat helyett, ez nagy örömet okozhat a szeretteidnek is, és te is több pozitív visszajelzést zsebelhetsz be.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nincs még késő megcselekedni a heti pozitív dolgot, ami másoknak nagyon jól jöhet, egy jócselekedet olyan lelki plusz adhat neked, hogy abból két hétig vidáman elleszel, és olyan kirobbanó formába kerülsz, amilyenben rég voltál. Most gondold végig, hogy kinek adhatsz legtöbbet egy kellemes cselekedettel. Engedd el a rosszat, és csak erre az egy dologra koncentrálj a hétvégén.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha mérleg vagy, azt gondolod neked minden vitás szituációban fel kell szólalnod az igazság pártját fogva? De mi is az igazság? Nehéz ezt megmondani, mert mindenki mást gondol erről. Nem kell minden konfliktusban ott lenned a frontvonalban, lépj egyet hátrébb, a konfliktusok néha nélküled is megoldódnak. Gondolj egy emberre, akinek nagy örömet szeretnél szerezni, hétvégén pedig próbáld őt megkeresni egy kellemes gondolattal. Igazi lelki felüdülésben lesz részed.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Minden napod egy háború? Saját magaddal harcolsz? Engedd el a dolgokat, rossz időkat élünk úgyis, nem kell a fölösleges feszkó, tudod, hogy különleges vagy, és rengeteg energia buzog benned, amelyek kilövésre várnak. Itt az ideje, hogy megnézd, milyen új munkák kerültek fel az internetre, a sok között, ott lehet álmaid állása, ahol jobban kiteljesülhetsz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A hétvégén egyet hátrébb kell lépned a frontvonalból, a sok stressz nem tesz jót neked. Miért is harcolsz? Azért, hogy mások arassák le a babérokat? Jobb lenne, ha elgondolkoznál kicsit az elmúlt pár hónapon, hogy megérte-e ez a sok konfliktus, az embrek nem mindig változnak, ők is tele vannak feszültséggel. Lehet, hogy pár jó szó felér a megoldással. Neked most bölcsnek kell lenned, mindenki ezt várja tőled.

Bak (december 22. - január 20.)

Jön a tavasz, és neked a télen nem volt sok pozitív élményed, mindig csak a problémák. De most egy nyerő széria jöhet, amit meg kell lovagolnod. De mindehhez most kell legalább három nap merengős pihenés, amikor rengeteg lelki dolgodat megbeszélheted magaddal, meg persze másokkal is. Írd le azt az öt dolgot, amit el akarsz felejteni, és szépen lassan engedd el őket, hiszen mindez már a múlté.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Álmaid valóra fognak válni, egy nagyon jó időszak következik, ha most rápihensz a következő bő egy évre, vegyél ki pár nap szabadságot, tegyél rendet a fejedben, írd össze a legfontosabb teendőidet, és szépen lassan mindegyiket valósítsd meg. Miközben a nagy konfliktusokon túllépsz, engedd el őket, tudjuk, hogy nagyon nehéz, de csak rajtad múlik, hogy sikerül-e. A legfontosabb, hogy leírd az álmaidat és szembesülj velük, hogy mit felejtettél el az elmúlt években.

Halak (február 20. - március 20.)

A sárgaköves út végén ott vár téged a nagy siker, ami rengeteg pénzzel is kecsegtet. Új feladatot fogsz kapni a munkahelyeden, amelynek nagyon örülni fogsz, de hogy minden energiáddal belevesd magad, az kell, hogy pár napig eltűnj a munkából, és feltöltődj, mert irtó izgalmas időszak vár rád, miközben megvalósíthatod azt, amire mindig is vágytál.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás