promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: nem árt egy kis merészség, de azért ne vidd túlzásba
Borítókép:  AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok csillagjegy elbizonytalanodhat, van aki pedig túl bátor is lehet. Mutatjuk, hogy mire érdemes figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Egy közeli barátoddal, vagy éppen a partnereddel egy kis zavar lehet a kapcsolatotokban. Túl gyorsan reagálhatsz erre a helyzetre, és ez nem jó. Gondolkozz előtte, mielőtt cselekszel, vagy bármit is mondasz. Ha az agresszívabb utat választod, akkor elronthatsz mindent. Találd meg az egyensúlyt, és kezeld higgadtan a problémát.

Bika (április 21. - május 20.)

Minden negyedévben előfordul olyan a csillagjegyednél, amikor nagy ellenszélbe kerülhetsz. A bolygók állása szerint ez nálad most fog eljönni. Nehezen értenek meg, és lesz olyan ember is, aki mindenképpen az előrelépésed, fejlődésed útjába fog állni. Vedd fel a harcot, és bízz magadban. A nehéz időszak alatt is kézben kell tartanod mindent.  

Ikrek (május 21. - június 21.)

Elkezd végre kitisztulni a fejed, pedig elég bizonytalanul indulhat a mai napod. Ne félj segítséget kérni az emberektől, ha elakadsz valamiben. Sokszor szereted játszani a sérthetetlent, de valójában nem vagy az. Használd a megérzéseidet, mert ezek jó irányba tudnak vinni. Semmiképpen ne válassz agresszív lépéseket egy gond megoldásához.

Rák (június 22. - július 22.)

Kedvetlenül indult a heted, de hála égnek kezdesz visszatalálni saját magadhoz. A bolygók jelzése szerint semmilyen drasztikus lépés nem ajánlott a mai napon. Próbálj megnyugodni, és ne hozz azonnal döntéseket. Ha ezt betartod, akkor nyugodt napod és estéd lehet. Foglalkozz végre picit a hobbiddal.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A jelenlegi bolygóállás utat enged annak, hogy kitisztítsd a fejed, és tiszta lappal indíts néhány dolgot. Gondold végig, milyen problémáid voltak az utóbbi időben, és miképp reagáltál rájuk. Ha valamiben változtatnod kell, akkor az elsősorban a párkapcsolatod és a szerelmi életed. A ma este kedvezhet a mély beszélgetéseknek.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A szerencse melletted fog állni, hogy meg tudd valósítani a hosszú távú terveidet. Ha voltak párkapcsolati gondjaid az elmúlt időszakban, azokat is sikerül majd tisztáznod. Elképzelhető, hogy ajánlatot fogsz kapni a héten, amire semmiképpen sem szabad nemet mondanod. Kerüld a szóbeli csatákat, mert ezekben most nem vagy túl jó.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Úgy néz ki ez egy olyan nap lesz, amikor nem tudsz hibázni. Bármilyen körülményes dologba fogsz bele, az sikerül majd. Ez vissza is fogja hozni az önbizalmadat, ami kezdett eltűnni kicsit. Rengeteg új lehetőséget találsz, és segítőkész társakban sem lesz hiány. A vitákat azonban próbáld kerülni, mert egy apró félreértés is a kedvedet szegheti.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Elég sok a viharfelhő mostanában a fejed fölött, és rajtad is múlik, el tudod-e űzni őket. Hamar hozhatsz rossz döntéseket, ingerült lehetsz, amik gátolhatnak a céljaid elérésében. Ne hagyd, hogy apróságok tereljék el a figyelmedet, különben kicsúszik a lábad alól a talaj. Nehezebben találhatsz megoldásokat a problémákra, de bele kell vágnod.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Rád most kifejezetten jó hatással lehet a jelenlegi bolygóállás. Lassacskán megoldódnak a gondjaid, amikből jócskán akadt az elmúlt időszakban. Sikerül rendezni minden problémádat, amikkel késésben voltál, és a pénzügyeid is elkezdenek egyenesbe jönni. Épp itt az ideje, hogy egy kis nyugalom vegyen körül.

Bak (december 22. - január 20.)

Mindenképpen kezd energikusan a reggelt, még akkor is, ha nehezen tudsz kikászálódni az ágyból. Új ingerek érnek, amik arra fognak sarkalni, hogy előrébb lépj mindenben. A karrierednél már amúgy is gondolkoztál ezen. Muszáj leszel megtenni a kezdő lépéseket. Meglátod, a családod, és a barátaid is támogatni fognak ebben.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A munkád miatt aggodalmaskodhatsz, de semmi okod erre. Egyre jobban teljesítesz, és ha előre szeretnél lépni, annak is szépen lassan el fog jönni az ideje. Viszont ha a főnökeid nem veszik észre a szorgalmadat, akkor lehet ideje lesz elgondolkodnod a váltáson. Muszáj olyan helyen bizonyítanod, ahol megbecsülnek. Nehéz időszakon leszel túl közben, ami után hátradőlhetsz picit.

Halak (február 20. - március 20.)

Most minden remekül alakulhat a munkahelyeden, és a munkatársaiddal is meg fogod találni a közös hangot. Vannak kétségeid, de meglátod, nagyon jól fog folytatódni a heted. Fejben néhány dologban tiszta lappal kellene indulnod, ami segíthet előrébb jutnod az életben. Néha túl nagy energiát fektetsz olyan dolgokba, amiknek nem látod az eredményét. Rajtad múlik, mit tudsz elengedni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás