Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Anzselika Habpatron paprikás krumpliból készített vakcinát – videó

Anzselika Habpatron paprikás krumpliból készített vakcinát – videó

Élet

Anzselika Habpatron paprikás krumpliból készített vakcinát – videó

Élet

Toronicza Péter 07:07

Stefanovics Angéla már igazi sztár a YouTube-on – most a vakcinagyártást próbálta ki.

Stefanovics Angéla színésznő a független színházak világából csöppent bele a YouTube-sztárságba. Az Anzselika Habpatron nevezetű karakter Egger Géza fejéből pattant ki, és egy igazi csapatmunkáról van itt szó. Olyan kifordított világot mutatnak ők be, amire már nagy szükség volt a sablon influenszerek világában.

Az első videóknál elgondolkozol, hogy ezt most Anzselika halálosan komolyan gondolja, vagy tényleg csak valami poén az egész. Hála égnek olyan profin van megcsinálva a dolog, hogy mindkettő fellelhető benne: kifigurázás, a lehető legnagyobb komolysággal.

Anzselika a legújabb videójában vakcinákat készít, amit természetesen utána csinálhattok, de semmiképpen se adjátok be magatoknak. Ez főleg azoknak figyelmeztetés, akik simán benyelnek olyan híreszteléseket, hogy a citrom gyógyítja a rákot.

Az influenszernek valljuk be igaza van: ha már egy gyerektusfürdő-gyár is csinál vakcinát (Johnson & Johnson), akkor ő miért ne próbálhatná meg?

A legegyszerűbben az almalé-vakcinát lehet elkészíteni, amihez csak egy kis szeg kell, és szépen kioldódik majd belőle a vas. Van itt D-vitaminnal felturbózott gomba is, amihez mákolajat kell adni a teljes hatás érdekében.  

Ahogyan Anzselika is megjegyzi:

„A mákolaj tele van kalciummal, ezért nem véletlen, hogy a heroinosok olyan sokáig élnek.”

Jön majd a sztár oltóanyag, ami talán még a Pfizert is kenterbe fogja verni, mivel igazi magyar fejlesztés: a paprikás krumpli-vakcina. Ahogy Pelikán József mondaná:

„Kicsit sárgább, kicsit savanyú, de a mienk.”

Borítókép: Anzselika Habpatron offical