promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: tüzes hétkezdésre lenne szüksége minden csillagjegynek
Borítókép:  AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dobd félre a lustaságot és aktivizáld magad. Lássuk, hogy mire érdemes figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Nem szabad engedned, hogy belezuhanj valamilyen komor és depressziós hangulatba. Igyekezz mindig vidám lenni, és a problémákat is vedd játékos kihívásnak. A lazaságod segíthet is megoldani őket. Ne feszülj be, mert abból sosem sül ki semmi jó. A túlérzékenységed ideiglenes, és hamarosan el fog múlni.

Bika (április 21. - május 20.)

Szükség lenne arra, hogy hallasd a hangodat. A kommunikációd erős fegyver lehet, szóval használd. Ha van valami bökkenő, akkor kérd ki mások véleményét is. Ne zárkózz be, mert akkor abszolút nem fogsz tudni rendesen haladni. A dinamizmus útján tudsz maradni, de csak akkor, ha megmarad a pozitív hozzáállásod.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Kerüld a konfliktusokat, és ne foglalkozz olyan dolgokkal, amik a hatáskörödön kívül esnek. Megvan a saját harcod, szóval koncentrálj arra. Úgy érzed néhány embernek sokkal jobban megy minden, mint neked, de ezt csak beképzeled. Sokszor csak azt az arcát mutatja a tömeg, amit a többiek látni akarnak. Te ne állj be ebbe a sorba.

Rák (június 22. - július 22.)

Passzol a hétkezdéshez a jelenlegi bolygóállás. Erőteljesebb energiákat kapsz, amik élettel töltenek fel, és fel tudják dobni a napodat. Ha most szingli vagy, akkor dobd be magad. Flörtölhetsz, ismerkedhetsz, mivel nagyon nagy hatást tudsz gyakorolni a másik nemre. Vigyél minél több izgalmat a napodba, így lesz igazán jó kedved.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Kicsit túlhajthatod magadat a héten, szóval legyél óvatos. Váratlan kihívások is gördülhettek eléd, amiken még lehet nem vagy túl. Most ne foglalkozz azzal, ha picit szétszórt vagy, és mindenképpen a pihenést helyezd az előtérbe a nap végén. Olyan programokat válassz, amik nem kerülnek túl nagy erőfeszítésbe.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Már elég sok minden az agyadra ment a múlt héten, de most mindenképpen tiszta lappal kell indulnod. Örömök és kisebb csalódások egyaránt érhetnek ma. Emiatt kicsit hullámzó lehet a kedved, de próbálj meg önmagad maradni, és láss pozitívan mindent. Most az lenne a legjobb, ha olyan barátokkal vennéd körbe magad, akiknek kicsattan az életkedvük, mert rád is ragaszthatnak át belőle. A féltékenységedet mindenképpen vesd el, ha kapcsolatban vagy.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Kedvező, meg picit nem is a csillagjegyednek a jelenlegi bolygóállás. Sok az energiád, nem igazán tud boldoggá tenni a semmittevés, de stresszhelyzetben könnyen indulatossá válhatsz. Oda kellene figyelned jobban, hogy ezt ne mutasd ki a környezetednek. Kicsit érzékenyebb mindenki körülötted, vigyázz, hogy mit mondasz ki.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem igazán vagy ma csúcsformában, szóval nem érdemes komolyabb projektekbe belevágnod. Éreznéd magadban a kreativitást, de nem fogsz jól kijönni belőle, és a csalódás csak el fogja venni a kedvedet mindentől. Most a pihenésre fektesd a fő hangsúlyt. Közben meg kellene tanulnod jobban kommunikálni, mert nem igazán értesz szót a környezeteddel.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Rendet kellene kicsit tenned magad körül. Lehet vannak olyan otthoni teendők, amiket nagyon elhanyagoltál. Gondold végig, és csináld meg őket, ha van szabadidőd, mert később csak rosszabb lesz, ha összejön minden. Közben vigyázz, nehogy túlhajtsd magad, mert közel állhatsz hozzá ezen a héten. Csak azt csináld otthon, amihez kedved van.  

Bak (december 22. - január 20.)

Sokat gondolkozol mostanság a felelősségvállaláson. Te magad vagy, aki ebben változást hozhat. Lehet szükséged lenne a héten egy mély baráti beszélgetésre. Ha meg tudsz nyílni, akkor sokkal jobban fogod érezni magad. Olyan tanácsokat kaphatsz, amiknek nagy hasznát fogod venni. Meg fogod találni a problémáid gyökerét.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A héten találkozhatsz valakivel, aki nagy hatást fog rád gyakorolni. Ha kapcsolatban vagy, akkor egy csodás barátság kezdete lehet ez, viszont ha nem, akkor talán még több is lehet belőle. Legyél nyitott az emberek felé, a többi pedig jön magától. Az anyagi dolgokat igyekezz hanyagolni a közeljövőben, csak elrontaná a kedvedet.

Halak (február 20. - március 20.)

A jelenlegi bolygóállás felerősítheti benned a szerelmet, és minden ekörül foroghat. Ha az utóbbi időben kicsit eltávolodtatok egymással a pároddal, akkor itt az ideje kibékülni. Lehet neked kell megtenned az első lépést, de utána a kedvesed nagyon is partner lesz ebben, és jól fog neki esni. Ez most teljes lelki nyugalmat hozhat neked. Felesleges kockázatot semmiben se vállalj.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás