promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Super Mario rajongó vagy? Ezt a vidámparkot imádni fogod!
Borítókép:  bbc.com
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Japánban megnyílt a Nintendo híres Super Mario Worldjének szentelt vidámpark, sajnos csak egy évvel később, mint ahogy eredetileg szerették volna.

A Super Nintendo World felépítése mintegy 360 millió dollárba került, és tavaly nyártól fogadta volna a rajongókat, érdeklődőket, de a koronavírus-járvány sajnos keresztbe húzta az alapítók számításait. Kezdetben csak japán látogatókat fogad majd a létesítmény, betartva a szigorú óvintézkedéseket és a maszkviselés szabályait – írja a BBC.

Forrás: bbc.com

A park a Nintendo Mario játékainak mintájára épül, amelyek közül az első 1985-ben jelent meg és egy vízvezetékszerelő és testvére kalandjait jelenítette meg. A franchise több mint 370 millió játékot adott el világszerte. Az új vidámpark egyik legnépszerűbb túrája egy Mario gokart verseny, ahol a látogatók egy piros sapkához rögzített fejhallgatót viselnek a mérkőzés során.

Forrás: bbc.com

Maga a park egy kivételes játékélmény, ahol a látogatókat arra ösztönzik, hogy vásároljanak karszalagokat a kulcsok összegyűjtéséhez, érmék beváltásához, mini-játékokhoz szerte a földön, és akár egy okostelefonos alkalmazással is összefogjanak más látogatókkal.

Jó hír még, hogy további három Super Nintendo World park épül a Universal Studios-ban Los Angelesben, Orlandóban és Szingapúrban.

Kalandra fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás