promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: nehezen találod a helyed a hosszú hétvége után?
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem árt megvizsgálni, hogy mi működik rosszul körülötted. Lássuk, hogy mire figyelmeztet a mostani bolygóállás.

Kos (március 21. - április 20.)

Alapból el vagy kényelmesedve picit, szóval ha dolgoznod kell, akkor nehezen tudsz visszaszokni. Ha energikusan kezded a napot, akkor nem fog megállítani semmi. Ne legyél lusta semmihez, hanem tiszta szívből vágj bele. Ahogy pörögnek a dolgok, neked is jobban meg fog jönni a kedved mindenhez. Alkalmazd ezt a receptet.

Bika (április 21. - május 20.)

Engedd szabadjára a fantáziádat, de az még inkább fel tud tölteni energiákkal, ha megengedsz magadnak valami tabut. Azonban ne tűnj el úgy az álmodozásban, hogy elfelejtsd a hétköznapi feladataidat. Lehet sok mindent elhanyagoltál a hosszú hétvége előtt, ezeket pedig ideje pótolni, hogy később ne legyen belőle gond.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Érzékenyebb vagy, és sokszor visszamehetsz az időben fejben. Tudod, hogy itt csak a szép pillanatokat érdemes felidézni. Ha nem így teszel, akkor elég nagy gödörbe kerülhetsz érzelmileg. Legyen ez a befejezések hete kicsit: engedd el a múltat, és csinálj meg olyan dolgokat, amikre előtte nem volt energiád.

Rák (június 22. - július 22.)

Eléggé felszínre kerülhet a maximalista éned. Úgy érzed mindennek tökéletesnek kell lennie. Ez egy jó tulajdonság is lehet, azonban csak akkor, ha nem viszed túlzásba. Magadtól várd el ezt, és ne a környezetedtől. Összpontosíts egy kis öngondoskodásra is este. Nem szabad túl nagy tempót diktálnod, mert most könnyen kiéghetsz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Szokták mondani, hogy a szerelem vak, és most te is beleugorhatsz a közeljövőben egy olyan kapcsolatba, amibe nem kellene. Csak azt látod meg, amit akarsz, pedig már felnőhettél volna ebben. Ne akarj még egy csalódásba belefutni. Ha már van kapcsolatod, akkor kicsit engedékenyebbnek kell lenned, de azért ne ess át a ló túloldalára.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A jelenlegi bolygóállás elég érzelmessé tesz téged. Olykor szeretsz nosztalgikus hangulatba kerülni, és most szívesen merengsz a múlton. Lehet fel is fog tűnni valaki, akinek nagyon fogsz örülni. Gyengédebben fejezed ki a szeretetedet a szokásosnál, de csak azoknak adj belőle, akik valóban megérdemlik.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Most tudod magad megmutatni a legjobb megvilágításban. Úgy néz ki a bolygók szerencsét hozhatnak neked, szóval ezt mindenképpen használd ki. Az önkifejezésed is egy új szakaszba lép. Ne szégyelld kimutatni az érzéseidet, és próbáld megfejteni a közeli környezetedet is. Ha ez sikerül, akkor az rengeteg dolgot megkönnyíthet.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A jelenlegi bolygóállás szerint a szerelem a levegőben lehet, de a megbocsájtás is. Ha van valami konfliktus az életedben valakivel, akkor most el tudjátok temetni a csatabárdot. Ne hordozz semmilyen rossz energiát, mert az hasznavehetetlen irányba viheti el a hetedet. Számolj a véletlenekkel és alkalmazkodj hozzájuk.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Lehet itt lenne az ideje egy kis önfejlesztésnek. Nagyszerű nap lehet ez arra, hogy el tudj bandukolni az álmaidban. Sok felismerés jöhet veled szembe, ami motiválni fog, hogy valamiben jobb legyél. A nyitottságod a csúcson van, szóval próbáld meg kihasználni. Koncentrálj arra, hogy mit tehetnél az életed javításának érdekében.

Bak (december 22. - január 20.)

Bármi is történik, mindig tartsd a szemed előtt a célodat. Ez kiváló lehetőség arra, hogy kialakíts magaddal szemben egy egészséges rutint. Ne feledd, hogy ez csak lépcsőzetesen megy, nem fog azonnal minden sikerülni. A héten koncentrálj arra is, hogy javítsd a másokkal való kapcsolatodat. Legyél gyengéd, mert a sebezhetőség olykor egészséges.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ne csak a munkáddal foglalkozz, hanem próbáld meg kiengedni magadból a belső művészt. Talán elhanyagoltad kicsit a kreativitásodat, ami egyáltalán nem jó. Örömet találhatsz az önkifejezésben, ami fel tud tölteni energiákkal. Jelenleg új hobbikat is fel tudsz fedezni. Csak érezd jól magad, ennyi a lényeg, és ne feszülj rá semmire.

Halak (február 20. - március 20.)

Ne ragaszkodj ahhoz, hogy tökéletes legyen minden. Csalódást kelthetsz magadban ezzel, amikor állandóan ezt várod el magadtól. Az embereket az apró hibáival szeretjük. Tudd, hogy mik az erényeid, és mik azok, amikben nem vagy jó. Ne feledd, hogy amiket más embereknél látsz, az többnyire inkább illúzió.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás