promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: lehet érdemes lesz kockázatot vállalnod
Borítókép:  AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A bolygók csak lehetőségeket adnak, a döntés már a te kezedben lesz. Lássuk, hogy mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

A túl sok kommunikáció eléggé összezavarhat ma. Lehet épp a telefon csörög, vagy e-mail érkezik, mások meg személyesen táncolhatnak az idegeiden. Ha nem szeded rendbe ezt a káoszt, akkor nagyon belefájdulhat a fejed. Amit lehet, azt engedj el, akit lehet, azt zárj ki. Kell egy kis béke és nyugalom az életedbe.

Bika (április 21. - május 20.)

Egy hirtelen, de szükséges kiadás elég nagy lyukat okozhat a költségvetésedben. Nem tudni mi lesz terítéken, de kibillenthet az egyensúlyból, még akkor is, ha van megtakarításod. Minden meg fog oldódni, mert remekül forog az agyad, így a kihívásokat egy merész játéknak is tudod tekinteni. Arra figyelj, hogy érzelmesebb vagy, mint máskor, és kicsit hirtelen haragú is.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Most hála égnek érzelmileg elég stabil vagy, szóval bármilyen támadás ér, azt kiválóan el tudod hárítani. Néhány esemény azonban rendhagyó hangulatot teremthet benned, amit nem igazán tudsz kezelni. Komolyabb aggályok nem merülhetnek fel, de olykor hirtelen döntéseket hozhatsz. Ez nem jó út, még akkor is, ha érzed magadban a határozottságot.

Rák (június 22. - július 22.)

Nosztalgikus hangulatba kerülhetsz. Lehet kedves emlékek kerülnek elő, viszont az is előfordulhat, hogy elkezd kísérteni a múlt. Tudod jól, hogy a régi dolgokon már nem tudsz változtatni. Koncentrálj a jövődre, viszont az sokat segíthet, ha tanulsz a régi hibáidból. Ha már a visszaemlékezésnél tartasz, akkor próbáld meg a pozitív emlékeket előhozni, amik helyre tudnak rázni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Feltűnhet egy barát, akinek anyagi gondjai lehetnek. Valószínűleg kedveled ezt a személyt, de nem kellene belebonyolódnod ilyenekbe. Jó a szíved, és sokaknak próbálsz segíteni, de előbb a saját gondjaidat kellene helyretenned. Hitelt főleg ne adj senkinek, mert lehet soha nem fogod viszontlátni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ez egy elég mozgalmas nap lehet a számodra. Lehet előkerül egy dolog, amit már régóta hanyagoltál. Problémákat okozhat, szóval mindenképpen tegyél pontot a végére. Megnehezítik az életed a korlátozások, de emiatt ne veszítsd a fejedet, és ne is legyél túl kényelmes. Amit lehet, azt igyekezz elintézni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Eléggé elfogytak az energiáid, pedig messze van a pihenés. Ami maradt, azt próbáld meg okosan beosztani. Ügyesen keverd a lapjaidat, hogy maradjon mindenre kapacitásod, na meg időd. Igyekezz rendet tartani a környezetedben, mert az a kedvedre is pozitív hatással lesz. Ha el is vagy maradva, estére már ne tervezz be munkát.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Bár nem vásárolhatsz most üzletekben, de az internet is elcsábíthat. Próbáld meg átgondolni mire van ténylegesen szükséged, ha pedig közös kasszán vagytok a pároddal, akkor meg főleg. Mostanában ontod magadból az ötleteket, és a kreativitásod a csúcson van. Ne hanyagold ezeket a terveket, mert most van időd őket kidolgozni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A kommunikációd elég kihívó, és provokatív lehet a mai napon. Azzal nincsen semmi gond, ha van önbizalmad, de nem szabad, hogy azt hidd, mindenben csak a te szavad a szent. Ezzel a környezetedet is magad ellen fordíthatod. Ráadásul észre se fogod venni, mert csendben fognak duzzogni.

Bak (december 22. - január 20.)

Bizonytalan vagy pár dologban, de ez ne vegye el a kedved semmitől. Szép lassan kell haladnod előre, hogy mindent fel tudj építeni magadban. Jobban tennéd, ha a napod egy részét azzal töltenéd, hogy megtervezd előre a heted maradékát. Ha megint kapkodni fogsz, azzal csak bepánikolsz és hibákat fogsz véteni. Az este mindenképpen legyen a feltöltődésé.  

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem sok kedved van otthon sem a munkához, azonban ez egy olyan időszak, hogy nyugodtan elengedheted magad picit. Semmi baj nincs azzal, ha felcseréled a dolgokat, és előbb pihenéssel, lustálkodással kezded a napot, persze csak ha olyan munkaköröd van és megteheted. Most boldogan maradj ki a szabadidős tevékenységekből is.

Halak (február 20. - március 20.)

Bár nehezen indul a napod, de minden a helyére fog kerülni. Eléggé odaadó lehetsz ma, és ha van partnered, akkor nagyon odafigyelsz rá. Ezt helyesen teszed, mert kamatostul vissza fogod kapni ezt tőle egy nehezebb időszakodban. A szoros érzelmi kapcsolatok ma feltétlenül fontosak a számodra, és ezek hozhatják meg a stabilitást. Ha teheted, lelkizz egy kicsit a barátaiddal is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás