Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: csak a saját kezedben van, hogy miképp indul a heted

Napi horoszkóp: csak a saját kezedben van, hogy miképp indul a heted

Élet

Napi horoszkóp: csak a saját kezedben van, hogy miképp indul a heted

Élet

Ezo Terézia 05:35

A bolygók befolyásolhatják a csillagjegyed hangulatát, de a döntéseket te fogod meghozni.

Kos (március 21. - április 20.)

Benned van a változás, de el kellene gondolkoznod azon, hogy várj vele egy kicsit. Ha nagyon kapkodósra veszed a dolgot, akkor nem tudsz megfelelően átalakulni. Lépcsőzetesen haladj, bármilyen célt is tűztél ki magad elé. Lehet még nem tudtad teljesen kipihenni magad a hétvégén, szóval este ezzel, vagyis magaddal foglalkozz.

Bika (április 21. - május 20.)

Előtörhet belőled az igazi társasági ember, és minden beszélgetést meg tudsz fűszerezni. Így a világ is egyre jobban kitárul előtted, mert olyan információkat szerezhetsz, amik segíthetik a hétköznapjaidat. A közeljövőben újra felbukkanhat egy barát vagy rokon, akit már régóta nem láttál. Ki akar békülni, vagy valami más van a dologban? Ki fog derülni, viszont legyél résen.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nemsokára pozitív változások történhetnek a pénzügyi helyzetedben. Ez lehet jövedelem növekedés, vagy valamilyen váratlan fordulat, ami megkönnyít mindent. Közben felfedezheted valamelyik rejtett tehetségedet, amiről eddig nem volt tudomásod. Ez egy másik életet indíthat el, de ahhoz persze kell, hogy jól használd. Előbb inkább tapasztald ki.

Rák (június 22. - július 22.)

Az elméd most igen éles, szóval hirtelen sokat tudsz tanulni, és ezeket gyorsan fel is tudod használni. Lehet olyan fordulatok jönnek az elkövetkezendő pár napban, amik miatt az éles elme igazán a hasznodra lesz. Ma a megérzéseid a szokásosnál aktívabban. A bolygól azt súgják, hogy nyugodtan hallgathatsz rájuk.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Végre igazán elő fog törni belőled az optimizmus. A kalandvágyad is a csúcson van, így szívesen vágsz bele új dolgokba. A randizásra is jó esélyed van, mert nagyon jól tudsz kommunikálni, de ha kell, akkor flörtölni is. Nem kell álarcot viselned, a saját stílusoddal is le tudsz venni mindenkit a lábáról. A karanténos estéket azzal töltsd, hogy tágítod a látókörödet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Lehet vannak olyan feladataid, amik rád maradtak, de ezeket ne rohanva pótold. A bolygók most az aktív kikapcsolódást támogatják, ha erre nem jutott idő a hétvégén. Ha kipihened magad, akkor újult erővel vághatsz bele a kihívásokba ezen a héten. Sokkal jobb így, mintha fásultan indulsz neki. A rossz kedved csak depresszióba fog átesni, az pedig senkinek sem jó.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Elég hullámzó lehet a kedved, amit a környezeted is észre fog venni. Ne vetíts ki senkire semmi negatívat. Át kell gondolnod azt is, hogy nem vállalsz-e be túl sok teendőt ezen a héten. Egy kis változtatással, átszervezéssel lehet mindenre időd, amire szeretnéd. Legyél kreatív, és találd fel magad.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Picit érzékenyebb lehetsz a kelleténél. Úgy érezheted mindenki ellened van, vagy nem értékelnek eléggé. Lásd át a helyzetet, nézz körbe a környezetedben, és rá fogsz jönni, hogy csak bebeszéled magadnak. Nincs ellenségeskedés körülötted, ha csak te nem adsz neki okot. Ettől még érvényesülnöd kell, de ne vidd túlzásba.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Végre megkaphatod azt a kezdő lökést, ami tűzbe tud hozni. Kicsit el vagy veszve az utóbbi időben, szóval ez nagyon jót fog tenni neked. Megteheted az első lépéseket egy jobb élet felé. Amúgy is elég vakmerő vagy az utóbbi időben, de vigyázz, nehogy átess a ló túloldalára. A vakmerőségedben benne van az is, hogy nagyon rossz döntéseket hozhatsz.

Bak (december 22. - január 20.)

Próbálj meg a kapcsolataidra koncentrálni. Lehet van pár barátod, akiket jó ideje elhanyagolsz. Ha felveszed velük a kapcsolatot, akkor remek programokat szervezhettek együtt. Próbálj meg velük összefutni, és bár most nehéz bármit is csinálni a jelenlegi helyzet miatt, de legyél kreatív. A pároddal is tartalmas időt tölthetsz együtt, ha engedsz a csábításnak.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nagyon befogadó vagy a mai nap folyamán, legyen szó kommunikációról, vagy tanulásról. Az is pozitív, hogy bárkivel meg tudod értetni magad, szóval ha valakivel haragban vagy, épp itt az idő, hogy kibékülj vele. Természetesen neked kell kezdeményezned, de most te is vagy a domináns fél.

Halak (február 20. - március 20.)

Elég sok feladat szakadhat a nyakadba, pedig azt hitted végre eljöhet a felüdülés. Emiatt lehet kicsit zaklatott lehetsz, és úgy érzed, nem tudsz semminek eleget tenni. Próbálj meg sorrendet felállítani, és koncentrálj csak a legfontosabb ügyekre. Amit el tudsz halasztani, azt tedd meg, és jusson időd a pihenésre is.

Borítókép: AFP