promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: lehet valami megnehezítheti a hét közepét
Borítókép:  AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Váratlan küzdelem, vagy a hangulatingadozásod miatt alakulhat rosszul valami? Lássuk, mi vár a csillagjegyedre!

Kos (március 21. - április 20.)

Rá fogsz jönni, hogy az ösztöneidnek sokszor igaza van, szóval igyekezz gyakrabban használni őket. Megnövekedhet az együttérzésed, ami segíthet megérteni a közeledben lévő embereket. Lehet valaki, akivel nem vagytok közös nevezőn az oldaladra kellene állítanod. Ez elég sok mindenben megkönnyítené az életedet.

Bika (április 21. - május 20.)

Új ismereteket fedezhetsz fel, szóval legyél nyitott mindenre a közeljövőben. A kulcsszó most az elmélyülés. Elemezz mindent, és gondold végig, ha belevágsz valami újba, vagy éppen szokatlanba. Most olyan friss társaság kerülhet bele az életedbe, akivel egy az érdeklődési körötök. Ne veszítsd el ezeket a kapcsolatokat, lendületet adhatnak.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Sok a rohanás mostanában, de nem ártana, ha jobban figyelnél az egészségedre. Lehet nem veszel észre magadon valami apró jelet, ami később gondot okozhat. Nem ártana egy kivizsgálás? A bolygók azt súgják, hogy legyél figyelmesebb, és ne engedj utat semminek, ami ronthatja az egészséged. Ez igaz a testedre, valamint a lelkedre is.

Rák (június 22. - július 22.)

Úgy néz ki feltűnhet a semmiből egy olyasvalaki, aki iránt elkezdhetsz vonzódni. Nincs kizárva, hogy új szerelemet szül a dolog. Még akkor is nagyon megkedvelheted az illetőt, ha már van valakid. Nem árt vigyáznod, mert jelenleg könnyen el tudják csavarni a fejedet. Sok közös érdeked lehet ezzel a személlyel, és már a szimpla kommunikáció vele meg tud babonázni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Sok meglepő hírt kaphatsz mostanában. Ezek valamiben fel fogják nyitni a szemedet, szóval kezeld őket úgy, mintha jelek lennének. Azt már neked kell eldöntened, hogy ezeket miképp építed be a jövődbe, hogy a malmodra tudják hajtani a vizet. Megváltozhat a gondolkodásod, de ne hagyd, hogy az érzelmeid eluralják a logikát.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Elég nagyratörő lehetsz az utóbbi időben, de nem ártana, ha két lábbal a földön maradnál. A lényeg, hogy kordában tudd tartani a reményeidet. Ha türelmes leszel, akkor bármit el tudsz érni a következő napokban, viszont ha nem, akkor már azelőtt elbukhatsz, mielőtt megízlelhetnéd a siker első falatját. Várd ki, amíg eljön a te időd.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Többségében jól tudsz bánni a pénzzel, de most el kellene kicsit engedned magad. Ha túlságosan megnézed mit mire költesz, akkor nem fogod tudni élvezni az életet. Lepd meg magadat végre valamivel. Ne menj messzire, de érezd azt, hogy élsz végre. Csukd be a szemed, és gondold végig, mire vágysz a legjobban, amit meg is engedetsz magadnak.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem szabad elhanyagolnod a közeli barátaidat, szóval picit többet kellene kommunikálnotok. Gondold végig, hogy ki az, akivel már nagyon régen nem beszéltél. Ezek a beszélgetések a bolygók szerint új ötleteket is adhatnának neked. Velük olyan szellemi kapcsolatot alakíthatsz ki, amit másokkal nehezen tudsz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Elég sok lehet a befejezetlen feladatod. Úgy dönthetsz, hogy figyelmen kívül hagyod azokat a munkákat, amelyeket kétségbeesetten meg kellene csinálnod az olyan projektek érdekében, amelyekről úgy gondolod, hogy jobban fogsz élvezni. Ez olykor jó taktika lehet, ha kell egy kis lendület, de most nem az. Mindenképpen tegyél pontot a fontos dolgok végére.

Bak (december 22. - január 20.)

Most aztán nagyon rád jöhet, hogy pletykálj egy jót, és kibeszélj magadból mindent. A nap végén meg is találhatod ehhez a tökéletes partnert egy barátod személyében, de vigyázz, hogy ne kotyogj ki minden titkot. Van ami csak rád, és a családodra tartozik. Egy közvetlen beszélgetés azonban remek inspirációt és lendületet adhat neked.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A közeljövőben olyan híreket kaphatsz, amik erősen befolyásolhatják az életedet. Lehet valamiben válaszúthoz fogsz érni. A bizonytalanság picit eluralkodhat rajtad a jelenlegi bolygóállás miatt, szóval valamilyen fontos döntés előtt nem árt kikérni a barátaid, vagy éppen a családod véleményét. Vedd elő nyugodtan a kutató éned, és igazold a meglátásaidat, ha nem bízol magadban.

Halak (február 20. - március 20.)

Bizonytalanság, és közben határozottság is lehet benned néhány dolog miatt. Nem ártana lenyugodnod, ha valami miatt feszült vagy, mert a hangulatingadozások veszélyesek lehetnek. Tudod jól, hogy nincsenek megoldhatatlan problémák. Állj minden akadályhoz úgy oda, mintha a tengernyinek tűnő probléma csak egy esőcsepp lenne.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás