promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: lehet nem úgy alakul a hétvégéd, ahogy szeretnéd
Borítókép:  Mariana Suarez - AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Merészségre, vagy éppen visszafogottságra van szüksége a csillagjegyednek? Lássuk, mit súgnak a bolygók!

Kos (március 21. - április 20.)

Ez egy remek nap lehet a kreativitásod kifejezésére, szóval a te csillagjegyednek semmiképpen sem szabad visszafognia magát. Nem csak a művészetre igaz ez, hanem sok más dologra, amiben az ötletességedet, a logikádat kell használnod. Az aktív pihenés mellett maradjon időd a lustálkodásra is, mert arra ugyanúgy szükséged van.

Bika (április 21. - május 20.)

Hiába kezd előtörni a tavasz, eléggé fáradtnak, kimerültnek érezheted magad. Ha nincs olyan feladatod, ami halaszthatatlan, akkor nyugodtan feküdj vissza kicsit reggel, és élvezd a pihenést. Lehet sok volt mostanában a kihívás, amik után meg kellene ajándékoznod magadat valamivel. Csempész egy kis extrát a hétvégédbe.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A hétvége elejét egy kis tervezéssel kellene kezdened. Minden gördülékenyebben menne, ha felépítenéd a fejedben. Általában jól szokott elsülni, de jelenleg nem vagy jó abban, hogy gyorsan és hatékonyan reagálj. Találd meg az egyensúlyt, mert te képes vagy arra, hogy pörgős, de mégis higgadt legyél.

Rák (június 22. - július 22.)

A mai nap igazán erős érzések keringhetnek benned, de nehezen tudod megtalálni a módját, hogy megoszd ezeket másokkal. Egyáltalán nem baj, ha emésztgeted picit őket, aztán csak azután mutatod ki a környezetednek. Mostanában nehezebben megy az önkifejezés, szóval ideje lenne visszatalálnod ebben a helyes útra, mielőtt túlságosan bezárkózol.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma sokféleképpen ki tudod fejezni magadat, csak meg kell találnod a megfelelő módot. A nyitottságod határtalan, szóval kommunikálj sokat ezen a hétvégén. Olyan ismeretekkel gazdagodhatsz, amikről nem is álmodtál volna. Az energiáidat otthon, valamint a munkahelyeden is remekül tudod kamatoztatni, szóval ezt használd ki.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A mostani bolygóállás sok energiát és fizikai erőt hozhat a csillagjegyednek, viszont ezeket jól is kell beosztanod. Alapból feltölt ez a szokatlan tavaszias időjárás, szóval ha teheted, akkor legyél kicsivel többet a szabadban. Ez a hétvége alkalmas a rendszerezésre. Lehet nem ártana megszabadulnod néhány felesleges holmidtól.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Most támogatást tudsz kapni azokhoz a tevékenységekhez, amik összpontosítást és több energiát igényelnek. Gondold végig mik azok a nehezebb feladatok, akár otthon is, amiknek szívesen pontot tennél a végére. A jelenlegi bolygóállás megszabadíthat a levertségtől. Már csak egy kis sikerélmény kell, és újra sínen leszel.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma igazán meg tud mutatkozni az aktív oldalad, ha teret engedsz neki. Jól tudsz koncentrálni a szellemi dolgokra, de ezt ha megfűszerezed egy kis fizikai aktivitással, akkor kiválóan felpöröghetsz erre a hétvégére. Ez egy remek nap, hogy ki tudd hozni magadból a maximumot, és mindenben jól teljesíts.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A fáradtság nagyon el tudja venni a kedvedet mindentől. Lehet nem ártana néhány dologban lassítanod. A hétvégén mindenképpen iktass be egy kis elvonulást, amikor csak magaddal foglalkozol. Az érzelmi állapotod befolyásolhatja, hogy mit érez a tested. Próbálj meg csak pozitív gondolatokat keringetni magadban.

Bak (december 22. - január 20.)

Sok lehet az elfoglaltság, de lehet pont erre van szükséged. Persze azért vigyázz, hogy ne hajtsd túl magadat semmiben. Valóban jólesően utolérheted magad, de azért szánj időt a pihenésre is. Az aktivitás túl természetes lesz a számodra, és nem fogod észrevenni, ha elfogytak az energiáid. Oszd be okosan a rejtett készleteidet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nagy kedved volt mostanában a csendes tevékenységekhez, de ideje lenne egy kis mozgást is becsempészned az életedbe. Az egészséged bánhatja, ha nem figyelsz erre jobban oda. Korlátozottak a lehetőségek, de egy nagy séta is jót tehet, és még a fejedet is ki tudod tisztítani vele. Vedd rá magad, hogy valami fizikailag aktív dolgot tegyél ma.

Halak (február 20. - március 20.)

Vannak olyan dolgok, amiket még nem fejeztél be a hétvége előtt? Kezdj neki hamar, mert addig zakatolni fog a fejed, ami nagyon nem tesz jót. Pont arra lenne szükséged, hogy kiiktasd a stresszt, legalább erre a hétvégére. Kerüld a konfliktushelyzeteket, és még akkor se nagyon vitázz, ha tudod, hogy neked van igazad.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás