promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: valami váratlan fordulat történik a hét közepén?
Borítókép:  Stefan Hefele / mauritius images / mauritius images via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet nem szabad elengednie magát a csillagjegyednek. Lássuk, hogy mit jósolnak a bolygók!

Kos (március 21. - április 20.)

Tudod mi a zöld szemű szörny? A féltékenység, ami erősen feltámadhat benned. A legtöbb ilyen érzést kiváltó helyzet bizonytalanságból származik. Ha nem vagy biztonságban a munkád, a kapcsolatod, vagy éppen a családod miatt, és úgy érzed, hogy valaki fenyeget, akkor itt az ideje, hogy megvizsgáld az okát. Keresd meg a válaszokat!

Bika (április 21. - május 20.)

Ma egy igazán ördögi körbe kerülhetsz a bizonytalanságod miatt. Ha nem tudsz önmagadra találni, akkor rengeteg hibát követhetsz el. Nem szabad sokat gondolkodnod, hanem gyors változtatásokat kell eszközölnöd, ha úgy érzed valami nem megy. Most ne zárkózz el attól, hogy bárkitől segítséget fogadj el.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nagyon fontos, hogy ma megértő, és ne indulatos legyél. El kell fogadnod, hogy ha hibázol, akkor azt te magad idézed elő. Ma egy közeli barátodtól jó tanácsokat, valamint támogatást is kaphatsz. Lehet elsőre nem fog tetszeni, de nem árt figyelned a javaslataira, mert a kezében lehet a megoldás néhány probléma áthidalásához.

Rák (június 22. - július 22.)

Feltámadhat a kreativitásod, de igazán ki tud kapcsolni az is, ha csak elmerülsz valamilyen általad kedvelt művészeti ágban. Még akkor is igaz ez, ha az egész inkább az aktív pihenéshez köthető. Fejezd be minél hamarabb a munkát, és próbálj meg új dolgokat felfedezni, mert azok beindíthatják a rejtett energiáidat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Vannak olyan napok, amikor nem tudsz igazán kijönni az emberekkel, és ez pont ilyen lehet. Mindenképpen kerülnöd kell a másokkal való konfrontációt, és ha úgy érzed helyesnek, akkor inkább elszigetelődni. Türelmetlennek és bosszúsnak érezheted magadat. Nehéz lesz ma a dolgok pozitív oldalát nézned.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A bolygók hatása eléggé növelheti az érzékenységedet, gyakorlatilag minden iránt. Különleges érzések kerülhetnek elő, amik felidézhetik a múltadat. Illatok, ízek, rengeteg minden be tudja indítani a fantáziádat. Ha az esik jól, akkor nyugodtan nosztalgiázz egy picit. Tisztítsd meg kicsit a tudatodat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Eléggé le vannak csökkenve az energiáid, és a feladataidat is nehezen látod el. Az odakoncentrálás is nehezen megy, viszont döcögősen pontot tudsz tenni a napodnak a végére. A fáradtság ellenére vonz a társaság, ami jó dolog, mert ha kimozdulsz, akkor a barátaid fel tudnak tölteni, és a kedvedet is vissza tudják hozni. Most persze nem igazán tudtok hova beülni, de egy séta is megteszi.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A szerelemben ma érdemes az ösztöneidre hallgatnod. Valaki alapból vonzódik hozzád, de még nem lehet átlátni teljesen, mit is akar pontosan. Lehet neked kell előbb nyitnod, persze csak ha te is szeretnéd, hogy legyen a dologból valami. Ha kételyeid vannak bárkivel szemben, akkor bizony menekülőre kell fognod.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma akarva és akaratlanul is megsérthetsz embereket. Jobb lenne, ha kétszer is átgondolnád, mit ejtesz ki a szádon. Nyugalomra lenne szükséged, és nem ellenségeskedésre. A kínos magyarázkodáshoz utólag már később lesz, szóval inkább előzd meg a nagyobb bajt. Este próbálj meg csak magaddal foglalkozni.

Bak (december 22. - január 20.)

Ma előjöhetnek olyan konfliktusok, amik aprónak tűnhetnek, de mégis mély problémákra világítanak rá. Érdemes lenne ezeket alaposan kibeszélned egy hozzád közelálló személlyel. Próbálj odafigyelni az egészségedre, mert néhány dologban kezd elszaladni veled a ló. A lustaságodat is próbáld meg legyőzni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A jelenlegi bolygóállás néhány tervedet felül fogja írni. Hajlamos lehetsz ma mindenből nagy ügyet csinálni. mint amilyen valójában. Válaszd az egyszerűbb utat, és próbálj túl lendülni rajtuk minél hamarabb. Használd a kreativitásodat, hogy megold a problémákat. Ha higgadt tudsz maradni, akkor az már fél siker.

Halak (február 20. - március 20.)

Nagyon ingerlékenyen indulhat a napod. A csípős megjegyzéseiddel elég könnyen kihúzhatod a gyufát másoknál. Ügyelj arra mit mondasz, akár otthon vagy, akár a munkahelyeden. Próbáld meg átgondolni, mi, vagy ki tud a legjobban kikapcsolni, megnyugtatni, és azzal tevékenységgel, vagy személlyel töltsd a szabadidődet ma.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás