promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: göröngyösen indulhat a hét, de fel kell támadnod
Borítókép:  B.A.Tafreshi / Novapix / Leemage via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem szabad beleragadnod a hétvégébe, szóval minél hamarabb magadra kell találnod.

Kos (március 21. - április 20.)

A kemény munka mindig megtérül, bár ez nem a legszórakoztatóbb módja annak, hogy kihozd az életedből a maximumot. Vannak más módszerek is, amiket még fel kell fedezned. Ne félj az új utaktól, és a friss kapcsolatoktól, mert mind a segítségedre lehetnek. Az se baj, ha beveted a bájosabb énekedet az előrejutáshoz.

Bika (április 21. - május 20.)

Csodálatos lehet ez a nap, szóval igyekezz minél hamarabb letudni a rutin dolgokat, és kényeztesd magadat valamivel. Ha most nem kell spórolgatnod, akkor vehetnél is valamit, amire már régóta vágytál. Fel kell dobnod a hétköznapjaidat, különben nagyon be fogsz fásulni. Bármilyen különleges dolgot csinálsz, az jót fog tenni a lelkednek.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A környezeted bár próbálkozik, de senki sem tud jobban mosolyt csalni az arcodra, mint te saját magad. Kellenek olyan napok is, amikor picit magadnak való vagy, sőt, neked különösen szükséged van az ilyenekre. A munkában sem megy ma túl jól a csapatjáték, de egyedül is meg tudod oldani a problémákat.

Rák (június 22. - július 22.)

Az egyik ember, aki elég közel áll hozzád füllenthet neked valamiben, mivel fél a következményektől. Ez neked apróbb kellemetlenséget okozhat a jövőben, szóval próbálj meg rájönni ki az, és mit akar elferdíteni. Ne engedd magadat semmivel sem becsapni. Ha úgy érezd valaki árnyékot akar vetni rád, akkor cselekedj.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Most nem igazán jössz ki azokkal, akik hatalmat akarnak gyakorolni feletted. Ha a munkádban beosztott vagy, akkor nagyon oda kell figyelned, hogy ne mondj ellent a főnökeidnek, mert eléggé összekaphatsz velük. Próbáld meg lehűteni magadat. Ha a saját magad főnöke vagy, akkor is legyél óvatos, mert a türelmetlenséged hibás döntések felé sodorhat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ma inkább jobb, ha elfogadod a harcot, minthogy elmenekülj előle. A konfliktus ritkán élvezhető, de olykor feltétlenül szükséges. A lényeg, hogy bármi van, most hűnek kell maradnod ahhoz, amiben hiszel, különben csalódni fogsz magadban. Szembesülj nyugodtan azoknak az embereknek a dühével, akik nem értenek egyet veled, és bizonyítsd, hogy neked van igazad.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Akkor lehetsz nyeregben ma, ha mindenkivel nyíltan kommunikálsz, és követlen vagy. Jók a gondolataid, szóval kár lenne őket a fiók mélyére ásni. Talán olyan szövetségeseket is szerezhetsz, akikről álmodban sem gondoltad volna, hogy lehet közös pontotok. Ne feledd, a merészség néha kifizetődő.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Mély, valódi értéke lesz ma minden eszmecserédnek, legyen az egy rövid beszélgetés egy idegennel, vagy egy hosszabb olyan valakivel, aki közel áll hozzád. Verbálisan erősen tudod kifejezni magad, ráadásul iszod mások szavait. Lehet ezek között lesz a megoldás valamilyen problémádra, ami régóta húzódik. Nyugodtan nyisd ki a tudatodat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma ne rejtsd el senki elől sem a gondolataidat. Ha bezárkózol csak rosszabbul fogod érezni magad, és utat engedsz a depressziónak. Nem szereted a pletykálkodást, de mi bajod lehet, ha picit részt veszel benne? Közben igyekezz felgyorsítani minden teendő elvégzését. Minél hamarabb szabadulsz a nyomás alól, annál jobb lesz a napod további része.

Bak (december 22. - január 20.)

Picivel több felelősség hárulhat ma rád, bár lehet az elején ez fel se fog tűnni. A másoktól kapott figyelem is eléggé meg fog növekedni körülötted, ami szintén szokatlan lehet. A bolygók szerencsés időszakot jósolnak, szóval nem lenne baj, ha felkészülnél a reflektorfényre. Ha egyszer elindulsz felfelé, akkor már nem lesz semmi, ami megállítson.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Egy barátodnak, aki elég közel áll hozzád, drámaian megváltozhat a stílusa. Minden ember sokat változik az élete során, de erre te lehet már nem leszel vevő. Ha úgy látod, hogy rossz irányba indul el, akkor muszáj leszel elengedni. Mindig jól tudtad megválogatni a közeli ismerőseidet, szóval tartsd meg ezt a jó szokásod.

Halak (február 20. - március 20.)

Készülj fel, mert ezen a héten elég sok szórakoztató dolog zajlik majd körülötted. Melyikbe merülsz bele, az csak rajtad múlik. A bolygók jelenleg azt súgják, hogy mindent igazíts a saját hangulatodhoz. Mindenképpen választanod kell, különben nem kielégítő, hanem megterhelő lesz az egész számodra. Ismerned kell a saját határaidat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás